Şimdi Ara

Ukraynayı Bilenler Donetsk - Luhansk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mrb arkadaşlar. şuan iş geregi yurtdışında yaşıyorum. Burada 1 günlügüne görüp tanıştıgım bir bayan arkadaşım var idi ukranyalı ve şuan beni çagırıyor. Normal olarak telefonlaşıp görüşüyoruz sık sık.
    1 hafta degişiklik için ukranyaya gitmeyi düşünüyorum. Arkadaş Luhansk da yaşıyor ve yaşadıgım şehirden uçak ile donetsk yapıp oradan da luhanska taksi yada otobüsle geçmem gerekiyor.
    daha önce iş için ukranya lvive gitmiştim, sorun yaşamamıştım. Ancak bahsettigim şehirleri hiç bilmiyorum. Ukranyayı da bilen bilir biraz milliyetçi yanları vardır. Yani farklı bir ırktan oldugunuzu anladıklarında sıkıntı çıkartabilirler, paranızı alabilirler yada yalan söyleyebilirler.
    Daha önce donetsk yada luhanska giden arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi? İşin açıkcası biraz gerginlik var başıma bir sakatlık gelmesinden dolayı. Buraları bilen birisi nasıl bir yerdir beni aydınlatırsa sevinirim







  • cakaall... sahsen 1 gunlugune tanistigim biri icin maceraya atlamazdim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurmaurer

    cakaall... sahsen 1 gunlugune tanistigim biri icin maceraya atlamazdim..

    yorum için teşekkürler. Acıkcası haklısın ama macera derken kötü manada macera aramıyorum :) sürekli görüştügüm birisi ama güvenemedigim için bilen kişilere sorayım istedim
  • ucaktan ındıkten sonrakı yolculukta sıkıntı yasayacaksın.genelde bu mafyavarı ıslerı yapanlar tamda tren garlarında otobus garlarında takılırlar genelde yabancı olmadıgı ıcın az sayıda dusen yabancılarıda ıste soyup sogana cevırırler rahatca.polısın onunde yapar gorur ben bırsey gormedım der polıste bunlarla bırdır rusvet karsılıgı calısır.ılla gıdecegım dersen kızı donetske cagır yol parasını ver boyle bırsey teklıf edersen tum ukraynalı kızlar kabul eder tek ıhtıyacları para cunku yol parasını karsıla donetske gelsın.dedıgım tıplerle karsılasmak ıstemıycegıne emınım.ukraynayı ıyı bılırım orda yasamıs bırı olarak tavsıye verdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melo199

    ucaktan ındıkten sonrakı yolculukta sıkıntı yasayacaksın.genelde bu mafyavarı ıslerı yapanlar tamda tren garlarında otobus garlarında takılırlar genelde yabancı olmadıgı ıcın az sayıda dusen yabancılarıda ıste soyup sogana cevırırler rahatca.polısın onunde yapar gorur ben bırsey gormedım der polıste bunlarla bırdır rusvet karsılıgı calısır.ılla gıdecegım dersen kızı donetske cagır yol parasını ver boyle bırsey teklıf edersen tum ukraynalı kızlar kabul eder tek ıhtıyacları para cunku yol parasını karsıla donetske gelsın.dedıgım tıplerle karsılasmak ıstemıycegıne emınım.ukraynayı ıyı bılırım orda yasamıs bırı olarak tavsıye verdım.

    saol kardesim. boyle bilen arkadas olup yardimci olunca rahatliyorum. ben de senin gibi dusundum, bir sakatlik olabilir diye. dedigin gibi yapacagim. hocam rovenki nasil biyerdir ?




  • orası hakkında bılgım yok.bılmedıgım bı yer hakkında konusmam ama adını duymadıgıma gore ufak bıyer.bılınenın aksıne ufak yerlerde mıllıyetcılık daha az ınsanlar yasam savasının derdınde cunku en mıllıyetcı yer kıevdır.ukraynalı bır kız yanında olunca guvendesın kımse satasmaz kız sozlum vs dedımı ceker gıderler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melo199

    orası hakkında bılgım yok.bılmedıgım bı yer hakkında konusmam ama adını duymadıgıma gore ufak bıyer.bılınenın aksıne ufak yerlerde mıllıyetcılık daha az ınsanlar yasam savasının derdınde cunku en mıllıyetcı yer kıevdır.ukraynalı bır kız yanında olunca guvendesın kımse satasmaz kız sozlum vs dedımı ceker gıderler.

    eyvallah hocam cok saolasin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.