Şimdi Ara

Oynadığım en berbat oyun Uncharted 3 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
6.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • adam dikkat çekmek istiyor
  • Gördüğüm en berbat konu. Sırf dikkat çekmek ortam germek için açılmış. Oyunun ana konusu varken extra konu açmaya ne gerek var.
  • Adam haklı beyler.Hiç abartmayalım boşuna.Ben uncharted3 ü ilk oynadığımda çocukluk halindeki yürüyüşüne hasta olmuştum.Salına salına yürümesi falan acayip hoşuma gitmişti.Ama ilerleyen bölümlerde oyunun gayet sıradan ve sıkıcı olması beni bunaltmıştı.Çöl sahnesi falan güzel tabi ama öyle abartılacak bir oyun değil.Heavy Rain falan deseniz neyse.Ama uncharted falan bunlar basit oyunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman

    />


    İşte Bu:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Captain Sword

    Arkadaşlar oyunu az önce bitirdim 10 saate yakın bir oynamayla oyunun sürükleyiciliği iyi ve müziklerine hayran kaldım o darbukalı müzikler gerçekten güzel iyi olan yönlerini söylüyorum zaten ama dediğim gibi en büyük saçmalıklar ya bukadar düşman nedir arkadaş yemin ediyorum mide bulantısı geldi heryerden ninja fışkırıyor biyerde de olmasınlar böyle saçmalık mı olur çölleri katediyorum biyere gidiyorum ki oho ninjalar üs kurmuşlar siz oraya ne zaman gittiniz ne ara gittiniz anlamak mümkün değil ayrıca tek düze sürekli büyük iri yarı bir adam geliyor filmin en başında tuvalette gebertmiştim oysaki ama adam yılmadı aynı adam oyunun sonuna kadar geldi ve dövüştük ama insan biraz farklılık bekliyor her dövüş hareketler herşey aynı olur mu ya.

    Normalde hayatta yazmam hele ki bu kadar zaman geçtikten sonra ama yazmazsam çatlarım

    ''Allah yardım etsin çok zor valla''

    bütün otoritelerin kabul ettiği şeyi reddetmek saçmalık gibi geliyor bana tamam ettin diyelim farklılık çabası var onu da anladık ama boş konuşuyorsun be arkadaş oyuna o akdar laf etmişssin üstüne bir de bitirmişssin ne yazık ki aynı adam bizi oyun boyunca kovaladı ben onu kaç kere öldürdüm demeye getirmişsin sadece gülüyorum




  • Oyunu beğenmemek başka bir şey oynadığım en berbat oyun demek başka bir şey. Size yazılanları eleştiriyorsunuz ama eğer böyle böyle beğenmedim o yüzden deseydiniz bu kadar tepki almazdını hatta hiç tepki almazdınız ama oynadığım en berbat oyun demek hele bunu Uncharted gibi bir oyuna demek sırf olay olsun, konuya mesaj gelsin, tartışma çıksın amacıyla yazılmış olabilir.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence oynanış bakımından 2 oyun daha iyidi yani sadece oynanış bakımından diyorum 3 oyun sahnelerde neler olacağını önceden anlıyorduk ve sanki oyun değilde sinema filmi havasına sokuyordu buda oyunu baltalıyordu benim gözümde. Ve son olarak bu oyunun grafikleri hala en iyi ps3 grafiğidir hele o çöldeki bölüm harikaydı 2 kez bitirdim sırf o bölümü oynamak için. 3D ise tam bir fiyasko lazer dışında pek artısı yoktu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 30 Aralık 2013; 1:05:55 >
  • Bu eleman psn id veremedi demi diğer konuda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 23sith

    O oyunu sana satanda kabahat bence...

    />




    Benim en sevdigim seridir ilk çıktığı gun kosarak almistim. Birde sizin bakis aciniz nasil bir bakis nereyle bakiyorsunuz sasirdim doğrusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adama vura vura öldürdünüz ama adam haklı beyler

    God of war, tomb raider'den sonra oyunu bende sevmedim bayık geldi.
  • bu konu hala barınıyormu hortlamış
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.