Şimdi Ara

Oyunlarin eskisi gibi tat vermemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir tek ben mi böyle düşünüyorum bilmem ama şimdi eskiden oynadığım oyunlar ile şimdiki oyunları kiyasliyorum mesela eskiden fifa 99 ve winning eleven serisini oynarken deli gibi eğlenirken şimdi bir fifa açıyorum deli ediyor adamı FIFA'nın nasıl rezalet olduğunu biliyorsunuz.
    PES oynayalım diyorum o fifa dan daha beter call öf duty desen o da eski mw1 ve mw2 tadını vermiyor diğer yandan FM serisi yine abuk subuk hatalarla dolu Cm 0102 zevk veren bir oyun yapamıyorlar

    Tabi gta serisini hariç tutuyorum onlar her seferinde daha iyi oyun yapiolar

    Bu firmalar neden git gide kötü oyunlar yapıyorlar şimdi yeni nesil diyoruz manyak olacak diyoruz ama benim umudum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • fifa 99dan beri 14 sene geçmiş yaş farkı önemli bence zevk alma konusunda
  • Ama gta süperdi mesela Assassin's creed süperdi ki onları da bu yaşımda oynadım sadece eski serilerinden yeni oyunları güzel değil bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yaştan dolayı olduğunu savunacağım. 30 yaşındayım ve bende hemen hemen aynı düşüncedeyim. Lise zamanımda küçücük monitore bağlı PS1'de Resident Evil 3 veya Silent Hill oynarken dünya ile ilişkim kesiliyordu. Şimdi herşeye sahibim ama o zevkin çeyreği yok. Tamamen yaş bence.
  • Hocam bence firmalar next geni bekliyor oyun motorları değişecek daha herşey daha iyi olacak biraz sabır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FReeStyLeMaSTeR

    Bende yaştan dolayı olduğunu savunacağım. 30 yaşındayım ve bende hemen hemen aynı düşüncedeyim. Lise zamanımda küçücük monitore bağlı PS1'de Resident Evil 3 veya Silent Hill oynarken dünya ile ilişkim kesiliyordu. Şimdi herşeye sahibim ama o zevkin çeyreği yok. Tamamen yaş bence.

    +1 1996 1997 senesinde şuanki imkanlarım olsaydı herhalde düşenemiyorum ,bugün hepsi var ama haftada 3-4 saat anca ...
  • Yaş 22 oldu benim için tek sebep bu hayat çok saçma ve zamanın kıt olduğu bir noktaya gidiyor.
  • ahh ulen ahh o resident evil tarzı oyunları yeniden yapsalar ya + dino crisis vardı play station 1de şimdiki oyunlarda güzel ama o eski oyunların atmosferi hikayesi daha bir hoştu şimdi satılan oyunlar malesef biraz daha action + sanki daha cabuk bitiyolar oyunlar
  • Hocam eskiden donanım limitleri belliydi, grafik kapasite belliydi, piyasada yer edinebilmek için oynanabilirlik, senaryo, yaratıcılık gerekiyordu. Yaş farkıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum, arasıra küçük yeğenlerim geliyor, bir tarafta Little Big Planeti veya Motorstormu açıyorum 2-3 dakika oynuyor sıkılıp bırakıyorlar, diğer yanda Super Mario World açıyorum veya Pacmani saatlerce oynuyorlar.
    Artık donanım limitleri yükseldi görsellik önemini arttırdı bunun yanında tüm dünyada bir tüketim çılgınlığı var, marka fanboyları türedi (Apple, Sony, Samsung gibi, donanımhaberde de bolca varlar), geliştiriciler artık yazılımcıların shovelware dediği tarza yöneldiler, grafik kas, youtubeda 3 5 fiyakalı trailer yayınla, EA ve Activisionun yaptığı gibi IGNe bir kaç yüz bin dolar bayıl al sana AAA, gerisini zaten fanboylar hallediyor. Killzone 2 başlığını bulup okursan ne demek istediğimi anlayacaksın.
    Yeni oyunlara dikkat ediyorum Battlefield 4 alpha bile değil oyun yarımdan da öte, Fifadır Pesdir aynı oyun değişik arayüz ve soundtrackle pişirilip pişirilip öne sürülüyor, COD dersen malum. Hatta Sony'nin amiral gemisi Gran Turismo 5in hali bile içler acısıydı ki onu geçik yamaya rağmen oyun hala bir garip, Uncharted 3de Naughty Dog, GOW Ascensionda Santa Monica bile shovelware olayını yaptılar. Naughty Dog Last of Us'la biraz toparladı ama genel olarak vidyo oyun piyasası bas bas paraları modunda gidiyor ve tüketim çılgınlığı sayesinde gemilerini de yürütebiliyorlar.
    Şimdiki oyunların yavanlığını gösteren bir başka olgu da neredeyse tüm stüdyoların eski popüler oyunlarını koleksiyon, hd-remake veya reboot olarak terkrar sunmaya başlamaları. İnsanlar yeni oyunlardan ne yazık ki o eski keyfi alamıyor.




  • Crash Bandicoot,Ape Escape,Toy Story Ben hep söylüyorum ps1den aldığım zevki şimdi en iyi grafikler veremiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmişe özlem var hocam bende de aynı durum var aklıma geldikçe yüzüm gülüyor bence olay bu.
  • comodore 64 te oyun açmak isin 5 saat beklediğimiz teknolojiden (94 te)
    amiga 500 de sensible world of soccer lı yıllardan (96-97)
    playstation 4 e geldim 1 yaşında kızım olmasına rağmen zmaan buldukça oyun oynuyorum ama eskisi kadar zaman yok malesef.

    şimdiden bol bol oynayın arkadaşlar ilerde zaman fırsat olmuyor kesinlikle...
  • Bende birtek street figter 4 de eski zevkimi alabiliyorum
  • Grafik diye bas bas bağıran adamlar türediği için oyunlar eskisi gibi tat vermiyor.

    En basit örnek Crysis serisi

    Bir diğer sebep de satış kaygısı ve bu sebeple millete kafa yordurmamak için yapılan gereksiz FPS oyunları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 3 Aralık 2013; 21:52:42 >
  • Yaşının getirdiği durum bu, büyüdükçe hayatında farklı olaylar gelişiyor sadece oyun odaklı bir yaşam bu yüzden sıkabiliyor.
  • Yas onemli insan büyüdükte kafada o kadar cok şey oluyorki o yuzden bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 26 yaşındayım kendimi bildim bileli oyun oynarım ps3 e geçtikten sonra çok seçici davranmaya başladım zira buradakilerin tabiriyle aşırı çöp oyun var. bu nesilde eskisi gibi oynarken zevk aldığım bir çok oyunda oldu elbette. last of us, beyond two souls,uncharted, god of war. benim kendi görüşüm yaşla alakalı değil tamamen yapimcilarla alakalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orijinal oyun eksikliği var son dönemlerde Ico ve Shadow of the Colossus ayarında bir oyun çıkmadı belki biraz Journey eskiden Point Click adventure'lar vardı Broken Sword,Disc World say say bitmez 90'lı yıllar gibi bir daha olmaz
  • Artık bende oyunlarda keyif almıyorum 30 dakika oynuyorum sonra kapatıyorum. Yaşım 27 oldu , ps1 den beri sıkı oyuncuyum. Son zamanlarda beni oyuna bağlayan tek oyun batman arkham asylum oldu. Başından saatlerce kalkamamıştım. Daha sonra arkham city ve origins çıktı ama ilk oyun kadar keyif vermedi.

    Ne bireyim wolfenstein , yada eski tomb raiderlerin başından kalkamazdım. Yada half life 2 efsanesini gördükten sonra bu oyunlar keyif vermiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para goz olduklarindandir. Ayni dertten muzdaribim. Sadece ozel oyunlar ilgimi cekiyor. The last of us olsun uncharted olsun ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.