Şimdi Ara

Satılık 4 Adet Bridgestone Turanza ER300 Lastik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2011 model Opel Astra H aracımda kullandığım, 2010 yılı 38. hafta Fransız üretimi olan 205/55 R16 ebatlarında 91 H hız/yük indexine sahip 4 adet Bridgestone Turanza ER300 lastik satılıktır.
    Düşündüğüm fiyat 300 TL'dir.

    Lastikler ile yaklaşık olarak 20 bin Km yol yapılmıştır. Fotoğraflardan da görülebileceği üzere, 6 mm den biraz fazla diş derinliğine sahiptir. Yine fotoğraflardan görebileceğiniz gibi, lastik deseninde herhangi bir aşınma ya da sorun bulunmamaktadır. Bu bakımdan, aldıktan sonra gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz lastiklerdir.

    Kışlık lastiklerimi jantlarıyla birlikte satın aldığım için, bu lastiklerin mevsimlik değişimlerinde sök tak yapılmadığından dolayı lastik yanaklarında herhangi bir aşınma, tahribat söz konusu değildir.

    Lastiği bilenler bilir, yol tutuşu (özellikle ıslak zeminde) ve sağlamlığı ile ün yapmış bir lastiktir. Tanıtım broşürlerinde yazılanlara göre, Alman test kuruluşu ADAC, Auto Bild ve auto motor und sport dergisi tarafından yapılan testlerde 11 rakibini geride bırakarak “Kesinlikle Tavsiye Edilen Lastik” seçilmiştir. Yanılmıyorsam 2012'de de, yol tutuşu ve sağlamlık konusunda elde ettiği dereceleri vardı. Kısaca Türkiye şartlarına oldukça uygun diyebiliriz.

    Lastiklerden bir tanesi, vida batması sonucu ufak bir tamir görmüştür. Kullanıma engel herhangi olumsuz bir durum oluşturmamaktadır.

    Lastikler daha yumuşak hamurluları ile değiştirildiğinden dolayı boşa çıkmıştır.

    Aşağıda ürün kataloğunda yer alan bilgileri bulabilirsiniz.
    ------------
    Bridgestone Turanza ER300
    Orta, üst ve lüks segment otomobiller için özel tasarlanan Turanza ER300'ün en önemli özelliği, asimetrik deseni: İç tarafta yer alan geniş oluklar suyu dışarı atarken dış tarafta yer alan bloklar, kuru zeminde mükemmel yol tutuş ve konfor sağlar.

    İç taraftaki su tahliyesi kanalları, optimum eğimli kanallar, yuvarlatılmış blok kanalları ve dalgalı merkezi oluk sayesinde ıslak zeminde üstün performans gösterir.
    Özel titreşim önleyici tasarımla kapalı ve yuvarlatılmış omuz blokları ve bloklar arası destekler sayesinde ER300 çok sessizdir.
    Sürekli çevresel blok sayesinde ER300 direksiyona anında cevap verirken yanal yönde güçlendirilmiş bloklar sayesinde kuru zeminde mükemmel performans gösterir.
    ------------
     Satılık 4 Adet Bridgestone Turanza ER300 Lastik Satılık 4 Adet Bridgestone Turanza ER300 Lastik Satılık 4 Adet Bridgestone Turanza ER300 Lastik Satılık 4 Adet Bridgestone Turanza ER300 Lastik Satılık 4 Adet Bridgestone Turanza ER300 Lastik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanturk45 -- 15 Aralık 2013; 13:35:09 >







  • Günceldir.
  • 2 adet kaç lira olur ?
  • 4 ünü takım halinde satmayı düşünüyorum.
    Bu bakımdan bir fiyat söyleyemeyeceğim.
    Kusura bakmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.