Şimdi Ara

1v1y alışverişimi iptal etti ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 26.11.2013 tarihinde hem 1v1y.com ana sayfasında hemde başka sitelerde büyük puntolarla reklam yapıp Samsung marka 3 model cep telefonunu indirimli fiyatla sattığını duyurdu ve reklamını çok güzel yaptı.

    İlgili ürünlerden 1 tane satın alıp 02-06. 12. 2013 olan teslimat aralığını beklemeye başladım. 02. 12. 13 - 16:30 civarında bir firma yetkilisi arayarak güya ürünü temin edemediklerini ve siparişimi iptal ettiklerini belirttiler. Şimdi hesabımda sipariş iptal görünüyor. Başbakanlığın sitesindeki mesafeli satış sözleşmesinde şöyle bir madde var:

    Madde 9-
    (2) Sipariş konusu mal ya da hizmet ediminin yerine getirilmesinin imkânsızlaştığı hâllerde tüketicinin bu durumdan haberdar edilmesi ve ödemiş olduğu toplam bedelin ve onu borç altına sokan her türlü belgenin en geç on gün içinde kendisine iade edilmesi gerekir. Malın stokta bulunmaması durumu, mal ediminin yerine getirilmesinin imkânsızlaşması olarak kabul edilmez.

    Ben bu konuyla ilgili ne yapabilirim? En kötü ihtimalle istiyorum ki aynı reklam yaptıkları yerde biz bu ürünü göndermedik diye de reklam yayınlasınlar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.