Şimdi Ara

y510p sli hakkında birkaç sorun ve soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle herkese selam, adını yazmış olduğum ürünle ilgili birkaç sorum olacak, sıkıntı var gibi üründe çünkü, yenide aldık ama tam emin olamadım. ürünü kardeşime ben tavsiye ettim, problem olursa mahçup olurum yardımcı olursanız memnun kalırım, şimdiden teşekkür ederim.

    1. bu gri fonda ekranda titreme oluyor, forumdaki diğer arkadaşlarda da bu sıkıntı vardı. aynı fonu masaüstünde 2 monitörde de denedim ve aynı titreme monitörlerde de oldu, bu sorun değil gibi geldi, sorun mudur acaba?
    2. laptop şarjda değilken performans düşüyor, oyunlarda fps sürünüyor, güç seçeneklerinden "tam performanta" bile olsa şarjda değilse tam performans çalışmıyor, yani battlefield 3 de felan fps yerlerde sürünüyor (sli etkin), özel bir ayarı varmıdır?
    3. asıl önemli sorum şu olacak, pc şarjdayken kasadaya elimi hafif değdirdiğimde titreme hissediyorum, akım gibi bişey, nette biraz araştırdığımda benzer sorunlar yaşayan kullanıcılar olduğunu gördüm, bu uzun vade de donanımsal bir problem yaratır mı? bu titremeyi nasıl önleyebilirim?

    sorularım bu kadar, kronik sorunlar değilse bunlar geri iade etmeyecem ürünü. yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.







  • kroniğimi kalmış hocam basbaya sorun işte bunlar bence.
  • 1.olarak eger o titreme sadece sizin pc nizde degilde baska pclerdede oluyosa pcnizde sorun yoktur.
    2.olarak laptop sarja takiliyken aldiginiz performansi fps yi batarya ile calisirken kolay kolay alamazsiniz o ekran kartiyla ustelik sli acikken.oyunlarda yuksek kalitede oynuyorsaniz yuksek guc tuketimi gerektirir bu.yani batarya ile bir yere kadar oynayabilirsiniz
    3.bende y500 modeli var o titresim olayina hic rastlamadim.hard diskinizden kaynakli titresim olabilir ama elektrik kacagindan supheleniyosaniz illaki kenarina kosesine dokununca carpar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gri renkte titreşme olayı benim masaüstü montirölerinin ikisinde de oldu. aklıma takılan şey şarj olayı, topraklamayla ilgii olduğunu söyleyenler var, bencede öyle olabilir, elini bastırdığında değil hafifçe üstünde gezindiğinde bu sıkıntı oluyor, titreme gibi ama hafif bi his ve bütün kasada hisssettiriyor.
  • merak eden arkadaşlar için yazayım, titreşim topraksız priz yüzündenmiş, değiştirdik prizi ve şuan hiç sıkıntısı yok. güzel bir ürün tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.