Şimdi Ara

Ticket için Yardım Gerekli (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Merhaba.
    Belirtmek istediğim bir durum var. Battle.net üyeliğim kilitlendi. İçinde Wow değil ama Diablo vardı. Diablo formunda fazla yardım alamıyacağım düşüncesi ile konuyu buraya açmak istedim.
    Üyeliğe uzun bir süredir gimiyordum girmek istediğimde üyeliğin kilitlendiği uyarısını veriyor. Kurtarmaya Çalışıyorum Telefon numarama güvenlik kodu yolluyor işin kötü yanıda hattımın kapalı olması. Hat tamamen kapandı.
    Supporta ticket atacağım fakat login olmadan nasıl atacağımı ayrıca ingilizce bilmediğim için de atamıyorum.

    Şu Tarz Kısa ve Basit Bir Metin Yazmayı Düşünüyorum Fakat İngilizcem Yetmiyor. Çeviri ile Yazmaya Kalksam Çok Anlamsız Cümleler Oluşturacağım için Hiç Bulaşmıyorum.
    İngilizceye Çevirmesenizde En Azından Şuanda Supporta Mesaj Atmak İçin Yapmam Gereken/İzlemem Gereken Yolu Göstermenizi Rica Ediyorum.
    Üyeliğim Kilitlenmiş. Kurtarmaya Çalıştığımda Telefon Numarama Güvenlik Codu Yolluyor Fakat Telefonum (Hattım) Kapatıldığı için Gelen Mesaj Alamıyor. Yardımlarınızı Bekliyorum.

    Edit: Üyeliğimin Gizli Sorusunun Cevabını Hatırlamıyorum Galiba. Öyle Bir Güvenlik Sistemi Var mıydı? Onu Bile Hatırlamıyorum. Çok Uzun Zaman Olmuştu Üyeliği Alalı. Fakat Oyunumun CD-Key'i mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 4 Aralık 2013; 17:26:17 >







  • İkinci bir hesap aç. Tickette, başka bir hesabının olduğunu ve ulaşamadığını, bu sebeple yeni bir hesap açtığını söylerek asıl hesabının bilgilerini gönder. Zaten sen gönderdikten sonra gelecek cevapta daha fazla bilgi isteyeceklerdir.

    Hi.

    My account has locked. When I try to recover my account, It sends a code to my phone but since my phone number is no longer in use, I can't reach that code and recover my account.

    Information about the account I'm trying to recover :
    Account Mail (Hesabının Mail adresi) :
    Account Name (Hesapta kullandığın isim) :

    Need your assistance.
  • Cd key ile hesabının kilidini açabilirsin istersen bir dene ben hep öyle açarım
  • İlk Önce @Ywizzle teşekkürler. Aynı Şekilde Gerekli Yerleri Doldurup Farklı Bir Üyelikten Ticket Attım. Eğer Geri Dönüşlerini Anlamazsam [Kişiler Bilgiler İstenecek Heralde] Tekrar Rahatsız Edebilirim :)

    @fatihhank işte o duruma gelemedim. Üyeliğe giremiyorum diyorum belli başlıklar çıkıyor karşıma üyeliğin kitlendiğine tıklayınca açmak için tıklıyorsun e-mail isim soy isim filan doldurtup telefona şifre yolluyor. Dediğin duruma hangi linkler sayesinde geleceğimi bilmiyorum yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 2 Aralık 2013; 21:22:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlueDangeR

    İlk Önce @Ywizzle teşekkürler. Aynı Şekilde Gerekli Yerleri Doldurup Farklı Bir Üyelikten Ticket Attım. Eğer Geri Dönüşlerini Anlamazsam [Kişiler Bilgiler İstenecek Heralde] Tekrar Rahatsız Edebilirim :)

    @fatihhank işte o duruma gelemedim. Üyeliğe giremiyorum diyorum belli başlıklar çıkıyor karşıma üyeliğin kitlendiğine tıklayınca açmak için tıklıyorsun e-mail isim soy isim filan doldurtup telefona şifre yolluyor. Dediğin duruma hangi linkler sayesinde geleceğimi bilmiyorum yani.

    sms protection varsa evet yapar oyle seyler,
    bakayim dedim bulamadim ben de simdi.

    ingilizce falan lazim olursa ben de yardim edebilirim :)
  • quote:

    Hi there,

    Unfortunately, the information you provided didn't match the details registered to your account.
    In order for us to help you with your issue and to verify your ownership, we'll need you to provide the following:

    - Your full name
    - A scan or digital image of nationally recognised photo ID, such as passport or drivers license (please do not include public transport cards, library cards etc, as these are unsuitable for our needs).



    Kimlik Resmini ve Tam Olarak İsmimi İstiyor Galiba. Bunlar Dışında Ticketa Cevap Verirken Yapmam Gereken Bir Durum Var mı Acaba? Yoksa Sadece Fotoğrafı ve İsmimi Yazıp Yollıyacağım.
  • Hesaptaki bilgilerle senin verdiğin bilgiler eşleşmemiş. Bu sebeple tam adını ve kimlik ve kimlik yerine kullanılabilen (ehliyet, pasaport) bir evrağın net (bulanık olmayan, kolay anlaşılan) bir resmini göndermeni istiyorlar.
  • Tekrar Çok Çok Teşekkür Ederim. Beklemekteyim Cevaplarını.
  • holy cow! yetisemedim yahu :D
    ywizzle cok hizli klavye cekiyosun :D
  • Kolay gelsin dostum işin biraz zor ama geri alırsın oyununu merak etme bunlardan sonra senden büyük ihtimal cd key ini isteyecekler gönderirsen 2 güne açarlar üyeliğini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üyeliğimi Geri Aldım Bugün. Yarımlarınız için teşekkürler.
    Özellikle @Ywizzle Tekrar Tekrar Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.