Şimdi Ara

Yeni range rover sport

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni range rover sport u bugün yolda gördüm.Özellikle önden abisi Range Rover gibi heybetli olmamış.Bence dıştan hayalkırıklığı olmuş.

     Yeni range rover sport

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tasarım olarak oldukça güzel. ''Gemi gibi'' derler ya, buyur...
  • Insanlar anında nasıl alıyor ya

    Gecen hafta okulda A3 Sedan gordum ciktigi gibi alıyorlar sanırım test etmeden gerçi kaliteli markalar birde zengin olunca beğenmezsem satarım
    Mantığı var sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • www.youtube.com/watch?v=ZfunO4NYyiU


    2014 Range Rover Sport, Rubülhali Çölü’nü geçerek bir rekor daha kırdı

    Yeni Range Rover Sport, dünyanın en sert ve zorlu çöllerinden biri olan Rubülhali Çölü’nü bugüne kadar kaydedilmiş en kısa sürede geçen arazi aracı oldu. “Empty Querter” olarak da bilinen Rubülhali Çölü, dünyadaki en büyük kum çölü ve Sahra’nın ardından ikinci büyük çöl. Bölge, gündüz 50°C’yi aşan aşırı sıcaklıkların yanı sıra, tehlikeli düzeyde kurak olmasıyla tanınıyor. Hiçbir su kaynağının bulunmadığı Rubülhali Çölü, sürekli değişen zeminiyle insan ve makine için gerçek bir dayanıklılık testi oluşturuyor.


    Suudi Arabistan’da Wadi Adda Wasir’dan yola çıkan sürüş ekibi, ortalama 81,87 km/sa hızla, zemin koşullarının zorunlu kıldığı rotada 849 km’lik mesafeyi 10 saat 22 dakikada aşarak Birleşik Arap Emirlikleri sınırına ulaştı.

    Bu rekor süreye imza atan araç, 510 bg gücünde 5,0 litrelik süperşarjlı V8 benzinli motora ve standart lastiklere sahip, standart üretim bir yeni Range Rover Sport. Araçtaki tek modifikasyon, gövde altına takılan bir koruyucu levhadan ibaretti.

    Aracı bu macera boyunca, Land Rover sürücüsü Moi Torrallardona kullandı. 47 yaşındaki İspanyol arazi yarışçısı, art arda on yıl mücadele ettiği ve 6. sıraya kadar yükseldiği Dakar Rallisi’nde büyük bir deneyime sahip.

    Torrallardona şunları söyledi: “Çölün zorluğu başka hiçbir şeye benzemez. Acımasız, insafsız, hatta bazen ölümcül bir ortamdır çöl. Çöl sürüşü hız, akıl ve teknik becerinin mükemmel bir bileşimini gerektirir. Ne zaman gaza basacağınızı, ne zaman yavaşlayacağınızı bilmek için deneyim ve muhakeme gücü gerekir. Bu benzersiz sürüş yöntemi ancak aynı becerilere sahip bir araçla mümkündür; aracınız inanılmaz şekilde hızlı, aynı zamanda çevik, tepkili ve sağlam olmak zorundadır. İşte Range Rover Sport tam da bu özelliklere sahip.”

    Ekip geniş kum düzlükler, yumuşak kum tepeleri ve efsanevi kanyonlarla sürekli meydan okuyan bir araziyle mücadele etti. 3 Kasım’da gecenin ilk saatleri yola koyulan ekip, zorlu macerayı 10 saat sonra şafak vakti tamamladı.

    Rubülhali Çölü’ndeki zorlu sınav, Haziran’da Pikes Peak seri üretim SUV tırmanma rekorunun ardından, yeni Range Rover Sport’un tamamladığı ikinci yarış oldu. Bu yarışlar, Range Rover Sports’un yeni limitleri zorladığı bir dizi global sürüş sınavının bir parçasını oluşturuyor.

     Yeni range rover sport




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.