Şimdi Ara

Yakıt tüketiminizden memnun değilmisiniz. Buyrun ozaman :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün akşam rezil bir trafik ve ortaya çıkan sonuç bu. Yakalayabiseydim 17.8lt idi bu iyi hali. Araç Vectra B 2.0

    Halinize şükredin derim :))

     Yakıt tüketiminizden memnun değilmisiniz.  Buyrun ozaman :) Yakıt tüketiminizden memnun değilmisiniz.  Buyrun ozaman :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 24 Kasım 2013; 8:26:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Milletin arabası benzin üretiyo senin yaptığına bak. Şaka bi tarafa anlık tüketim değil di mi? Ne kadar kmlik tüketim bu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selcuk_1629

    Milletin arabası benzin üretiyo senin yaptığına bak. Şaka bi tarafa anlık tüketim değil di mi? Ne kadar kmlik tüketim bu?

    Keşke anlık olsa ortalama tüketim sonucu bu. Yakıt alınıp sıfırlandıktan 85km sonra çekilmiş bir fotoğraf. Bu forumda milletin aracı benzin üretir hocam doğrudur ama yalan yanlışa gerek yok gavur gibi yakıyor işte
  • Allah yardımcın olsam hocam ben anlık olarak bu değerleri görünce bile moralimi bozar uzun süreli görsem saniye düşünmem satardım aracı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dur kalk trafiğe hiç gelmeyen bir araç hocam malesef tamam keyifli güzel bir araba ama uzun yolda ideal.

    @selcuk_1629
  • Şuan ortlamam 35 litre malesef teselli olamıyorum
  • içmiş valla :) ortalama hız nedir ya, yürüseydiniz heralde daha çabuk gidecektiniz gitmek istediğiniz yere, allah sabır versin..
  • benzinlik filan var galiba sizde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Narc0s3

    Şuan ortlamam 35 litre malesef teselli olamıyorum

    Maşallah hocam pist süresi kastınız heralde de ortalama 35lt yi gördünüz

    @Narc0s3



    Elimden geldiğince trafikten kaçmaya çalışıyorum mümkün olduğunca da toplu taşıma kullanıyorum ama Cumartesi günü herkes Kadıköy-Bostancı tarafına akın edince kaçınılmaz oluyor

    @berkayacan



    Hocam sadece abartılı bir şekilde az yaktırmaya çalışan veya düşük yakıt tüketimini en iyi aracın sergileyeceğini düşünenlerin adına yalan yanlış paylaşım yapanlar için paylaştım. Elbetteki ortalama sürekli böyle değil ama dur-kalk trafiğe giripte kimse gelip bana 1.6lt 2.0lt atmosferik araçlarıyla 7-8lt ortalama yakıt tüketimi sağladım demesin.

    @mumenu




  • Pist değilde yılların hevesi diyelim birazda önden yakıt parası ayrınca acımıyorum

    Ama fazla sürmez bu durum yakında vitesi boşa çekmeye başlarım : ))
  • Objektif yorum için
  • Dikkatli kullanda çok yakmış az yakmış önemli değil hocam
    @Narc0s3


    Teşekkür ederim :))
    @mumenu
  • Canım istanbul.

    Aracınızda ariza olabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big

    Canım istanbul.

    Aracınızda ariza olabilir mi ?

    Yok hocam merak etmeyin mükemmel kondisyonda araç henüz 55.000km de zaten. İstanbul iyidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 24 Kasım 2013; 10:17:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda şaşırmadığım bir olay Kayseri'de trafikte bir araba 10 litre yakıyorsa orda kafadan 14 litre öyle bir şehirde yaşamak ızdırab burda bile akşam az trafik oluyor çileden çıkıyoruz İstanbul'a gitsem heralde kafayı bozarım Allah yardımcınız olsun..

    .bmw'nin bakımını yaptırmadan 1-2-3 2.000 devirde normal kalkarken araba anlık 20Litre gösteriyordu bakımı yaptık filtre değişti dip gaz kalkarsam anca 20Litre gösteriyor yoksa 16Litre falan anlık sonra 10Litrenin altında hep ( Lpg ) kalkışlar arabaya çok yaktırıyor..
  • 2.0 benzinli motor ve istanbul trafiği olunca ne yazık ki bu durum kaçınılmaz, 10-12 yıl öncesinde bir çoğu kişi araç alırken yakıt tüketimine bakmıyordu, çünkü benzin ucuzdu ancak şu 4.80 tl lik fiyat artık sömürü devletin tek vergi kapısı sanki, büyük güçlüden alamadığını normal adamdan alıyor, vel hasıl kelam arabalarımız çok yakmıyor, benzin çok pahalı. ( ha tabi 16-17 litre ortalama da çok kabul edilebilir değil, benzin üreten araçlar varken)
  • Hocam İstanbulun trafiği özellikle son 1-2 yıldır gerçekten çekilir halde değil biraz sabırsız bir insan olsanız gerçekten büyük stres yaşarsınız. Gündüzleri hafta içi çalışırken metrobüsü kullanıyorum tamam kalabalık doğrudur ancak o trafik yerine tercih edilebilir bi hale geldi artık.

    @oguz38x


    Bunu herzaman söylemişimdir. Normal şartlarda 2000 model 2.0lt benzinli bir aracın insanın belini bükmemesi lazım çok şükür ki yaşıma göre tek yaşıyorum giderlerim fazla değilde Lpg alternatifi ile aracıma rahat rahat binebiliyorum ama ne olursa olsun o yakıtı alırken insan kabullenemiyor zoruna gidiyor.

    @enpisagor
  • Bir an 169 litre diye gördüm. TIR mı kullanıyorsun diyecektim ama TIR lar bile o kadar yakmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selcuk_1629

    Milletin arabası benzin üretiyo senin yaptığına bak. Şaka bi tarafa anlık tüketim değil di mi? Ne kadar kmlik tüketim bu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 14 yaşımdan beri araba kaçırıp sürdüğümden artık toplu taşıma araçlarını kullanamıyorum insanlarla nefes nefese yada o sıcakta soğukta çekemiyorum arkadaşımla beraber yakıtı kırışıp 88 mod. şahinle gidiyoruz uykum bile ona göre ayarlı çok rahat oluyor..


    Kayseri'de en şıkışık trafik bilenler vardır eminim.. Kayseri forum ile balıkcılar'ın arasıdır 2 şerit yol insanların en fazla bulunduğu nokta orası sıkışık oluyor otobüsler vs giriyor..

    Birde Sabah 7-8 Organize sanayi bölgesine giderken sıkışır gibi oluyor akşam 5-6 civarıda Devlet Su işleri ( DSİ ) - Çevreyol - Şehirin içi kalabalıklaşıyor onun harici arabanızla rahat rahat ışıktan kalkıp sürekli 2000 devirde seyir edebiliyorsunuz biz okula giderken güzerhagımızı çok iyi çizdik en az mesefa en az trafik + hızlı gidebiliyorsunz..

    Trafiğin olduğu saatlerde mümkün oldukça arkadaşlarımla buluşmuyorum 1 saat erteler öyle giderim.. Rahatca ekononimikce + keyfini çıkarırım etrafın..
    Ama İstanbul dediğim gibi bana göre bir yer değil malesef .)




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.