Şimdi Ara

Artes D9702 İçin Kısa Bir İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Çok uzun uzadıya bir inceleme yapmadım geçen sene çıkan bir ürün olduğu için sitede bir çok konusu mevcut. O yüzden güncel olan Dead Trigger 2, Asphalt 7 oyunlarını denedim. (Asphalt 8 i denemedim ancak isteyen olursa onun için de bir deneme yapabilirim yada herhangi başka bir oyun). Bunlar dışında iki adet 1080p film denemesi, Digitürk Play den HD kanallarını, Dolphin Browser la internet sayfalarını, ve bir iki basit oyun denemesi yaptım. Zaten tabletle başka ne yapılabilinir. Benim tableti almaktaki amacım öncellikle ekran boyutuydu çünkü tabletten çizgiroman okumayı seviyorum. 7" tabletimle okurken devamlı olarak büyültmek küçültmek sıkıntı oluşturuyordu. Şimdi denemelerimde gördüm ki 9,7" bu iş için gayet ideal. Ayrıca digitürk play i de kullanmakta istiyordum. Bu iş ayrıca bir HDMI Stick alıp projeksiyona bağlayacaktım ancak sonradan aynı anda bir çok işimi görebilecek tablet almak daha mantıklı geldi. Tableti aldıktan sonra gördüm ki ekran boyutundan ve standından dolayı küçük bir tv gibi duruyor. Projeksiyona bağlama işinden vazgeçebilirim. Ürünü genel olarak beğendim yani bu paraya alabileceğim güzel bir ürün olduğunu düşünüyorum (Hızlıaldan BKM indirimiyle 285 TL). Ayrıca bluetooth olması da bir artı oldu. Çinden bir bluetooth gamepad siparişi vermeyi düşünüyorum gelecek ay en azından bazı oyunları oynama şansım olur. Ürünün gözüme çarpan kötü noktası ise modemin olduğu odadan uzaklaşınca hızı düşen wifi bağlantısı oldu.

    Çok uzatmadan gelelim resimlere ve videolara ;

    Öncelikle bol reklamlı sitemizden bir görüntü. (varsa android içinde bir ****er kurmak gerekli neyse işin şakası tabi reklamlar gelir kaynağı yoksa bu yazıları yazma şansımız olmazdı ). Bununla birlikte ntvspor.net ten bir görüntü daha.

     Artes D9702 İçin Kısa Bir İnceleme


     Artes D9702 İçin Kısa Bir İnceleme


    Digitürkplayden TRT HD ve FoxHD görüntüsü ( bu arada yazıyı yazarken bir yandan yine izliyorum herhangi bir takılma yok)

     Artes D9702 İçin Kısa Bir İnceleme


     Artes D9702 İçin Kısa Bir İnceleme


    Bombshelss ve Deer Hunter 2 den görüntüler.

     Artes D9702 İçin Kısa Bir İnceleme


     Artes D9702 İçin Kısa Bir İnceleme


     Artes D9702 İçin Kısa Bir İnceleme


    Bunlar da 1080p film denemesi , Dead Trigger 2 ve Asphalt 7 videoları

    1080p

    Dead Trigger 2

    Asphalt 7

    Elimden geldiğince açıklayıcı olmaya çalıştım. Yine de sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Elimde çizgiroman ve e-kitapla ilgili resimlerde vardı ancak siteye yüklediğimde bağlantı alamadığım için ekleyemedim. Bu resimleri yazıyı yayınladıktan sonra tekrar yüklemeyi deniyeceğim.

    Bu arada bitirmeden kısaca paket içeriğinde bahsedeyim. Şarj aleti, USB OTG kablo, mini USB kablo(bilgisayar bağlantısı için), kulaklık, ekranın üzerindekinin haricinde bir ekran koruyucu, ekran silme bezi, stand şekline dönebilen tablet kılıfı ve son olarak tablet kalemi (çıkan hediyeler içerisinde kalitesi en kötü olanı kalemdi diyebilirim artık o kadar olsun )

    Okuduğunuz için teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 23 Kasım 2013; 21:37:16 >







  • İlk yorum benden gelsin Harika bir inceleme olmuş eline sağlık.

    Bende Artes Q972 tabletim ile kısa bir video hazırladım umarım beğenirsin.






  • Teşekkür ederim elimden geldiğince anlatmaya çalıştım maksat fikir vermek olsun sizin kısa video da baya kapsamlı güzel olmuş ve asphalt 8 de baya iyimiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.