Şimdi Ara

Remote Server yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Bir sorunum var haftalardır çözemedim gitti.

    Windows Server 2012im var ve buna uzaktan bağlanmaya çalışıyorum. Olmuyor. Local olarak bağlanabilmekteyim ama uzaktan port yönlendirmesi yaparak bağlanamadım gitti. Routing özellikler açık, modemim ADSL5343. Yardım ederseniz sevinirim . Teşekkürler.



  • Windows 2008 server a downgrade yap. 2012 de o konuda bir ayrıntı vardı da bilemedim. Microsoft canlı sohbete katıl oradan bilgi alabilirsin.
    En ucuz çözüm 2008 yüklemek.
    Server markası ne?
  • Bu konuda bilgisi olan varsa kurulumun biraz anlatırsa iyi olur.
    Eskiden tek bir sunu üstüne RD kurulabiliyordu. 2012 ile birlikte RD kullanacak kullanıcılar Active Directory üyesi olması gerekiyor. İşte tek servera hem active directory hemde RDS yüklenemiyor o nedenle 2. bir server daha edinmek gerekiyor ....
    bu olayı bilen birisi açıklarsa iyi olur.
    2012'den önce böyle birşey yoktu. Bir kere Dell Server için 5 tane cal lisansı 1 tane Foundation Server lisansı aldı. (sanırım foundation da sanallaştırma yapılamıyordu belkide sorun oradan kaynaklanıyordu)
    Neyse uğraşmadım, dell bana Windows 2008 Server downgrade kurulum DVD gönderdi. Öyle halletmiştim.
  • Ben anlattığınız sıkıntıyla karşılaşmadım hiç. Bence port yönlendirmesinde bir sıkıntı olabilir.
  • merhabalar;

    win 2008 le beraber gelen network level authentication ozelliginden dolayı baglanamiyor olabilirsin . Seninde belirttigin gibi local deyken networkte oturum actigindan dolayi baglantıyı saglayabılıyorsun.
    hatırladıgım kadarı ile remote control bolumune gelip allow connection bolumundekı centıklerı tıklayıp select user dıyıp baglantı kurmak ıstedıgın kullancıyı eklemek ve port ayarlarını kontrol etmen gerekıyor.
    bugun veya yarın zaman bulursam sanalda kurulumunu yapıp tam bılgı verıcem .
  • Server markası DELL. Şimdi bağlanabiliyorum teşekkürler. RD ayarlarını filan hep sildim kurdum 2012'de. firewall'dan port'a izin vermek gerekiyor. Bunları yapmıştık ama sorun modemden kaynaklandığını düşündük. Airties'la uzun uğraştıktan sonra sorunu çözdürttüm. Teşekkürler. Ayrıca modemin firewall'ını kapatmak gerekti ve uzaktan erişimi aç diye bir seçenek seçtirdiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.