Şimdi Ara

İstanbul'da yolcu minibüsü üst geçitten uçtu. 2 ÖLÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güngören de minibüs üst geçitten aşağı düşmüş. Maalesef 2 kişi hayatını kaybetmiş.

    Link.
    http://gundem.milliyet.com.tr/gungoren-de-yolcu-minibusu-kaza/gundem/detay/1794970/default.htm

    Kazanın nasıl olduğu artık umrumda bile değil.
    Ne zaman kurtulacaz bu minibüslerden?



  • zamanında durağa yetişmek için sokaklarda 50-60 ile gidiyorlar
    Birde barkod okuyucu gibi birşey minibüse yapıştırıyorlar belirli yerlerde bi adam var orada beklıyor ne zaman minibüs gelirse o minibüsteki barkodu okutuyor saat kaçta buradan geçti diye ellerinde kağıtlar oluyor .
    Yani zamana karşı hareket ediyorlar

    Vefat edenlere Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum
  • Babam iyimi değil mi bi hemen arayım elim ayağım buz kesti her gün geçtiğimiz bir yol hocam sürücü kurslarının direksiyon dersi verdiği bir yol orası genelde acemi sürücülerle dolu olur acaba onlar mı sebebiyet verdi yada şöför yola mı bakmıyordu para mı sayıyordu cidden anlamak güç, vefat edenlere allah rahmet eylesin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Achiever

    Babam iyimi değil mi bi hemen arayım elim ayağım buz kesti her gün geçtiğimiz bir yol hocam sürücü kurslarının direksiyon dersi verdiği bir yol orası genelde acemi sürücülerle dolu olur acaba onlar mı sebebiyet verdi yada şöför yola mı bakmıyordu para mı sayıyordu cidden anlamak güç, vefat edenlere allah rahmet eylesin

    Babanızla ilgisi nedir?
  • Bir otomobil minibüsü sıkıştırmış daha önce hiç şahit olmadım böyle bişeye, genelde minibüs sıkıştırır, geçmiş olsun Allah rahmet eylesin..
  • Yazık olmuş. Valla bizim burada Mandıra caddesinden Kadıköye inerken bir rampa var, herifler o rampada bazen bir basıyorlar ki yokuş aşağı uçuyorlar ve bazen devrilecek diye korktuğum olur.
    Geçen hafta Göztepe SSK önünde gitti ışığın önünde durdu. Arabalara yeşil yandı ama geçemiyorlar bu beyinsizin yüzünden. Yolcu geliyor onu bekliyor ve arabalara yeşil yanıyor bu beyin özürlü yüzünden geçemiyorlar. Yolcular artık dedi ki arabalara yeşil yanıyor, ileri gitte geçsinler dediler ama bu salak "bana ne yolcu geliyor, beklesinler" dedi yani bunlar var ya trafikten men edilmeli artık. Bunlar eşkıya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 20 Kasım 2013; 14:06:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erdm24

    Bir otomobil minibüsü sıkıştırmış daha önce hiç şahit olmadım böyle bişeye, genelde minibüs sıkıştırır, geçmiş olsun Allah rahmet eylesin..

    Bana pek inandırıcı gelmedi. Minibüs şoförleri genelde kendini sıkıştıran arabanın üzerine sürerler minibüslerini. Cezadan kurtulmak için söylemiş olabilirler. kazanın kamera görüntüleri var ise ancak anlaşılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: topaz42

    quote:

    Orijinalden alıntı: Achiever

    Babam iyimi değil mi bi hemen arayım elim ayağım buz kesti her gün geçtiğimiz bir yol hocam sürücü kurslarının direksiyon dersi verdiği bir yol orası genelde acemi sürücülerle dolu olur acaba onlar mı sebebiyet verdi yada şöför yola mı bakmıyordu para mı sayıyordu cidden anlamak güç, vefat edenlere allah rahmet eylesin

    Babanızla ilgisi nedir?

    Her gün geçtiğimiz yol demiş. Babasıda minibüste olabilirmiş yani




  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    cezadan kurtulmak için demişlerdir diyorsunda milletin cezayla ilgisi ney şöför mü söylemiş onun hakkında bilgi var mı ki ?

    Mobese görüntülerini buldum şimdi var o işte bişey ama anlamadım adam çok rahat sağa gidebilirmiş nasıl girmiş oraya çözemedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idris.peh -- 20 Kasım 2013; 18:53:15 >
  • Mobese görüntüleri ortaya cıktı kazanın
    http://video.ntvmsnbc.com/minibus-kopruden-boyle-uctu.html
  • Önünden bir araba geçiyor ama pek anlayamadım açıkçası. Sıkıştıran kimsenin olmadığı kesin gibi fakat nasıl olmuşta kurtulamamış. Adam bodozlama girmiş resmen hemde çok süratli de değil 40km gibi bir hızla sanırım giriyor.
    Muhtemelen dikkatsizlikten kaynaklanan bir kaza.

    http://www.milliyet.tv/video-izle/Minibus-dehseti-kamerada-PRDGmdT1u2BS.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.