Şimdi Ara

Aveo Garanti Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Yaklaşık 2 ay önce Aveo LTZ almıştım. 2012 çıkışlı. Ben 3.sahibi oldum aracın. Dün kaliper sesi ve vites topuzu değişimi için aracı servise götürdüm ve aracın 15bin bakımına girmediği için garanti dışı olduğunu öğrendim. Benden önceki sahibi aracı 30bin bakımına yetkili serviste sokmuş. Fakat aracın ilk sahibi 15bin bakımına sokmamış. 45bin bakımı da gelmişti ve serviste girmeyi düşünüyordum. Aracı tekrar garanti kapsamına aldırıp, bu parçaları garantiden değiştirtme şansım var mı? Bu durumda ne yapmalıyım fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim?



  • Eğer bulunduğunuz şehirdeki yetkili servis iyi değilse, o aracı almayacaksınız. Bu durum tüm markalar için geçerlidir. Ben Şanlıurfa'da ki Gapel servisinin kazıkçı olması sebebiyle Opel ve Chevrolet almamanızı tavsiye ederim.
  • tekrar garantiden faydalanabileceğinizi sanmıyorum
  • ben aynı durumu peougeot da yaşamıştım ben aracı 22000 de aldım sahibi 10 bin bakımını sanayide yapmıs trabzondaki peougeot garantiden cıktıgını söyledi ama şanlıurfaya geldiğimde buradaki servis 30 bin bakımını kendilerinden yaparsam garantiden faydalanacagımı söyledi bu da kendi insiyatiflerinde imiş yani trabzondaki servis beş para etmez urfadaki servis gercekten cok kaliteli ve müşteriye önem veren servisti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.