Şimdi Ara

Araç önerisi. Max. 35.000 TL Focus mu? Civic mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 1 ay içerisinde yeni bir araç almayı düşünüyorum. Fiyat max. 35.000 civarı verebilirim. En az 2008 model ve Sedan olması benim için olmazsa olmazlardan. Ayrıca az yakan, iyi kaçan ve masraf çıkarmayan bir araç istiyorum. Aklımda olan modeller ise Ford Focus ve Honda Civic ön planda. Ama Jetta ve Corolla da kafamı karıştırıyor. Benzinli kullanmayı düşünmüyorum. Bu şartlarda hangi aracı tavsiye edersiniz ve tercih etme sebebiniz nedir? Yorum ve deneyimlerinizi esirgemezseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: dada21

    Merhaba arkadaşlar 1 ay içerisinde yeni bir araç almayı düşünüyorum. Fiyat max. 35.000 civarı verebilirim. En az 2008 model ve Sedan olması benim için olmazsa olmazlardan. Ayrıca az yakan, iyi kaçan ve masraf çıkarmayan bir araç istiyorum. Aklımda olan modeller ise Ford Focus ve Honda Civic ön planda. Ama Jetta ve Corolla da kafamı karıştırıyor. Benzinli kullanmayı düşünmüyorum. Bu şartlarda hangi aracı tavsiye edersiniz ve tercih etme sebebiniz nedir? Yorum ve deneyimlerinizi esirgemezseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

    Ben olsam düşünmeden civic derdim.Fakat benzinli kullanmayı düşünmüyorum demişsiniz.Diğerleri hakkında pek bilgim yok
  • daha temiz ve sorunsuz olacağı için civic
  • 2. Elde aşırı pahalı benzinde deli gibi yakan cıvık yerine sürüşü az kütük gibi olsada 2.eli değerinde sağlam yol tutuşu olan fordu tercih ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.