Şimdi Ara

CASIO GB-6900B 2. NESIL BLUETOOTH AKILLI SAAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaslar,

    HTC one telefon kullaniyorum. Uzun suredir bir akilli saat almak istiyordum. Sony nin , samsung un, pebble nin, vs. saatlerini inceledim. Gozume birde casio nun bluetooth lu saati carpti. ilk versiyonu (GB-6900AB) sadece iphone u destekliyordu. Casio, ekim ayinda ikinci versiyon GB-6900B yi tanitinca hemen girip ozelliklerine baktim. Bu versiyonda Galaxy S4 destegi oldugunu gorunce sevindim. Saat, bluetooth 4.0 versiyonu ile calisiyor. O gunlerde HTC, one icin henuz 4.3 surumunu yayinlamamisti ve android 4.2 de bluetooth 4.0 destegi olmadigi icin cok ilgilenmedim. Zaten 4.2 versiyonunda play store da casio uygulamasi bile gorunmuyordu. Kasim ayi basinda telefonuma android 4.3 versiyonu gelince hemen play store da uygulamayi aradim, artik uygulamalar arasinda gorunuyordu ve indirilebiliyordu. Simdi artik GB-6900B nin htc one ile uyumlu calisip calismayacagi konusunda emin olmam gerekiyordu. yaklasik 2-3 gun internette bu konuyu arastirdim ama hicbiryerde bu konu ile ilgili bir cevap bulamadim. Hatta android telefonu ile eslestiren insanlarin yazdigi hicbir ise yaramayan bir kac bilgi bulabildim.

    Deneyip almak icin sirkeci ye gittim. Bir yerde saatin ilk versiyonu vardi. Satici ya yeni versiyonu yok mu diye sordugumda "bunlarda sadece renk farki var, yeni versiyon diye birsey yok" dedi. kendisine detayli anlattim, web sitesinden gosterdim ama ikna olmadi. hatta benim yanimda casio nun turkiye distribitoru ersa saati arayip benim duymam icin megafonu acti. Ersa daki yetkili kisi de yeni versiyon diye birseyin olmadigini, bu saatlerin sadece iphone ile uyumlu oldugunu soyledi. tabi ben bu kisilere degil, casio ya inandigim icin saati alip denemeye karar verdim ve saati internetten siparis verdim.

    Saat bugun oglen elime ulasti. Uygulamayi zaten yuklemistim telefonuma. baglanti icin saatin dugmesine bastim ve uygulamada saatin adini gordum. Baglan dedigimde de telefon baglandi. sadece 30 saniye de telefon saat ile eslesti. Bu saati almamdaki en onemli sebeb, cagri geldiginde arayan kisinin adini gostermesiydi (iphone da bu destek yok). Hemen arkadasimdan beni aramasini istedim. Veeee sonuc, saatin ekraninda arayan kisinin adi geciyordu. saati yaklasik 5-6 saattir kullaniyorum. henuz bir baglanti problemi yasamadim. Saat, sms uyarisi, e-mail uyarisi, twitter uyarisi ve facebook uyarilarini gosteriyor. Telefon cebinizdeyken calarsa, saatin dugmesine basip cagri esnasinda telefon sesini kapatabiliyorsunuz (cagriyi kapatmiyor, sadece sesi kisiyor). Ayrica baglanti koptugunda uyari veriyor veya baglanti sinirlari icinde saatte bir dugmeye basarak telefonun ses cikarmasini saglayabiliyorsunuz. saat ile ilgili bircok ayari uygulama uzerinden yapabiliyorsunuz. Uygulama cok basit ve kullanimi cok kolay. Bir diger ozellik ise muzik calar kontrolleri. Telefonun muzik calarini kontrol edebiliyorsunuz (ses acma/kapama, parca degistirme, vs.)

    Saat, oldukca kaliteli, g-shock saglamligini ve kalitesini hemen hissediyorsunuz. Kalinlik olarak normal bir G-SHOCK boyutlarinda, sadece 70 gr. agirliginda. Pil omru 2 sene, diger akilli saatler gibi haftada 3-4 kez sarj etmenize gerek yok. Iphone ile veya baska bir android telefon ile henuz deneme yapmadim.

    Artik telefonumu sessiz modda kullaniyorum ve telefonu cebimden cikarmadan kimin aradigini gorebiliyorum.

    Saat ile ilgili sorulariniz varsa cevaplayabilirim.

    Saatin tum ozellikleri bu sitede bulabilirsiniz.http://world.g-shock.com/tr/tr/ble/

     CASIO GB-6900B 2. NESIL BLUETOOTH AKILLI SAAT
     CASIO GB-6900B 2. NESIL BLUETOOTH AKILLI SAAT
     CASIO GB-6900B 2. NESIL BLUETOOTH AKILLI SAAT

     CASIO GB-6900B 2. NESIL BLUETOOTH AKILLI SAAT CASIO GB-6900B 2. NESIL BLUETOOTH AKILLI SAAT CASIO GB-6900B 2. NESIL BLUETOOTH AKILLI SAAT







  • Merhabalar.
    casio 6900b hakkındaki yazınız için teşekkür ediyorum açıklayıcı olmuş. Ben s4 4.3 kullanıyorum. Arayan kişinin numarası görünüyor ama ismi görünmüyor. sizde de durum aynı mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedeter -- 5 Aralık 2013; 20:01:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreozp E kullanıcısına yanıt
    çok güzelmiş nereden aldınız yada şipariş ettiniz link alabilirsençok güzel olur fiyat nedir galaxy gear gibi tuzlumu acaba?
  • Renji Abarai kullanıcısına yanıt
    Ersa saatın internet sitesinde ürün tükenmiş görünüyor. Ataşehir Brandiumda G-Shock Shop'tan aldım. 366 TL liste fiyatı var. Nakitte indirim yapıyorlar. Ürün güzel fakat bende arayan kişinin ismi görünmüyor sadece numarası geçiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hedeter

    Merhabalar.
    casio 6900b hakkındaki yazınız için teşekkür ediyorum açıklayıcı olmuş. Ben s4 4.3 kullanıyorum. Arayan kişinin numarası görünüyor ama ismi görünmüyor. sizde de durum aynı mı?

    telefon numaralarimin cogu +90 diye kayitliydi. +90.... ile baslayan kayitli numaralarda ismi gostermiyor. Bunun disinda isimlerin %95 ini gosteriyor. Isim gostermeyen numaralar ile ilgili rehberde bircok alternatif denedim, isim degistirdim, ayni numara baska isimle kayitli mi diye kontrol ettim, ayni isime iki numara kayitli ise birini sildim ama bir turlu o numaralardan arandiginda ismin gorunmesini saglayamadim. Eger neden boyle oldugunu cozen olursa bilgi versin.
  • emreozp E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım yine teşekkür ediyorum. Dediğin çok doğru. Numaraların başına +90 ekleyince oldu. Mantık sizi arayana numarayı operatör size nasıl gösteriyorsa siz de rehbere o şekilde kaydetmek zorundasınız. Numaranın telefon hafızasında ve ya sim de olması fark etmiyor. Ben de bir şey keşfettim; bazen telefon rehberindeki numaraların aralarında boşluk oluyor 0 542 111 .. .. gibi, bu boşlukları kaldırdığınızda görünmeyen numaralar görünmeyen numaralar da görünecektir diye düşünüyorum. Telefonun desteklediği karakterler
     CASIO GB-6900B 2. NESIL BLUETOOTH AKILLI SAAT


    En ayrıntılı site

    http://world.g-shock.com/eu/en/ble/




  • Bu saatle en son cikan gmix serisi arasinda kaldim.hangisini almam mantikli?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben gb-5600b modelini aldım. Android uyumlu olan. yurtdışından gmix çok fazla büyük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: termomen

    ben gb-5600b modelini aldım. Android uyumlu olan. yurtdışından gmix çok fazla büyük.

    gmixden memnunmusunuz?
  • gmix değil gb-5600b modelini aldım.köşeli olan model memnunum açıkçası herhangi bir sorun yok.




  • Konu guncelligini yitirmis olsada almayi dusundugum icin sorayim , gb-6900ab sanirim ilk nesil saat birde gb-5600b ve gb-6900b var bunlar arasinda gorunumleri disinda farklar varmi ? Ben kara tasarimliyi almayi dusunuyorum o modelin bir eksisi eksik ozelligi varmi ? Almis olanlar nereden aldiklarini belirtirlerse sevinirim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arasında fazla bir fark yok lakin gb-5600b de bir tuş eksik aydınlatma tuşunu fonksiyon olarak kullanamıyorsun.ben global rakuten den aldım gb-5600b yi.
  • Fazla fark olmasada olan farklari soyleyebilirseniz sevinirim almisken tam ihtiyaci karsilasin istiyorum fazlasi olsun eksisi olmasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6900 leri ben bilmiyorum ama .ikinci nesilde ekstra müzik uygulaması var .

    burdan bakabilirsin.
    http://g-shock.jp/ble/2nd/products/comparison_chart.html
  • 1. Nesil 6900 u almicam 2.nesil 6900 hic bir yerde yok tukenmks durumda kaldiysa bayilerde vardir bakicam nette sadece kirmizi renk var. bide bu 5600 de sadece ios veya sadece android olayi mi varmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle birşey yok iki işletim sisteminede uyuyor.saat aralıktan beri piyasada yok bende bulamamıştım distribütör firma nedense getirmek istemiyor.yurtdışından al bence..
  • Yurt disindan guvenemiyorum , ama 1. Nesil icin forumumuzda bir haber var ordada yazilmis ilk nesil sadece iphone uyumlu oldugu icin arkadas almamis 2.nesil de android uyumunu gorunce almis.. Bana hangisini onerirsiniz islevsellik olarak , ya 5600 yada 2.nesil 6900 dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam bende gordum n11 in derinliklerinde varmis 2.nesil 6900 ler ama tabiki o fiyatlar degerinde degil bu saatler ben 200 tl ye 5600 ve 1.nesil 6900 buldum eski bi saatcide bakalim alacak gibiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.