Şimdi Ara

Siyah ekran sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yazım biraz uzun olucak kusura bakmayın...

    Dün itibari ile sipariş verdiğim win 8 sl 64bit OEM yazılımım ve samsung evo 120 gb ssd im elime ulaştı hevesle eve gittim windowsu yüklemeye başladım windowsun klasik bileşenler yükleniyor felan yazan yükleme alanından sonra bilgisayar restart attı windows işareti geldi fakat sonrasında hop simsiyah bir ekran ve hiçbir ilerleme yok.

    Tekrar eski harddiski taktım ve internette araştırmalarım sonucunda anakart biosunun güncellenmesi gerektiğini öğrendim ve kısa bir Q FLASH işlemiyle anakartımı güncelledim. Hemen yükleme işlemine başladım yine aynı şeyler oldu ve siyah ekrana geldim ama bu sefer 2 -3 saniye sonra siyah ekran gitti ve windows işareti altında da bileşenler yükleniyor yazan bar çıktı. Bu sefer oldu dedim ve arkama yaslanıp windows 8 i beklemeye başladımki yükleme barı %100 oldu bilgisayarınız 10 sn içinde kapanacaktır yazısı geldi ve tekrar restart attı bilgisayar.

    Bu sefer ilk siyah ekran verdiği yeri tekrar başarıyla geçip 2. bi siyah ekranla beni karşıladı windows. Ne kadar araştırsamda çözümü bulamadım bu sefer. Sıfır harddiske kuruyorum bios güncel bilgisayarımın özelliklerinide aşağıda yazıyorum yardımcı olabilecek bu problemi yaşayan ve çözen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

    Teşekkürler.

    Anakart : Gigabyte GA-990FXA-D3

    Ekran Kartı : AMD Radeon™ HD 6850

    Ram : 4 GB

    Hard Disk : 120 GB Samsung evo 840

    İşlemci : AMD A4 (tam olarak modelini bilmiyorum)







  • up up uokmu bilen yada fikri olan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.