Şimdi Ara

Bir sıkıntı var sizde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1) Ünal Aysal'a laf etmek: Geçtiğimiz iki sezonu şampiyon kapatmamızın en büyük sebebi, işler 2 ay kötü gidince herkes giydiriyor adama. Sadece futbolda değil, diğer şubelerde de çok büyük yükselişe geçtik. Bunu görmemek için kör olmak gerek.
    2)Roberto Mancini'ye laf etmek: Daha geleli 1 ay olmuş, daha transfer sezonu geçmemiş üzerinden. Bu kadronun şekillenmesinde en ufak bir katkısı yok. Kötü giden bir takıma değişiklikler yapmaya çalışıyor ve geldikten sonra da yükselişe geçtik. İki maç ardarda kaybedildi diye hemen günah keçisi yaptınız adamı.
    3)Skor taraftarlığı: Gerçekten kafayı yiyorum bunları okuyunca. Kazandığımız hafta bütün oyunculara ve mancini'ye övgüler yağdırılıyor. Kaybettiğimiz hafta denmedik bırakılmıyor. Bıktırdınız adamı.

    Bu futbol seyircisinin dar görüşlülüğünden dolayı ne Milli takımın ne de kulüp takımlarının yurt dışında en ufak bir istikrar belirtisi yok. Herkes her sene şampiyon olacak, olamazsa hemen istifa edecek.

    Bir süre futbol bölümüne bakmamayı düşünüyorum, iyi bakın kendinize







  • Diğer maçlarda kazansak da yensek de bir şey demiyordum; ama bu maç çok farklı. Verilen talimattan mı başka bir şeyden mi bilmiyorum ama hiç aktif oynayamadık. Sanki 2-0 öndeyiz dk 90 oynanıyor gibi oynadık. Kısaca ruhsuz oynadık, bu maç farklı...
  • mancininin bir suçu yok ki hepiniz gördünüz.Fener nasıl canla başla bi taraflarını yırtarak oynuyorsa aynı şekil gsliler de ruh gibi ortada ne pres var ne koşma var ne ara pas var ruh gibi takım.Her zaman demişimdir Galatasaray şu ağır vasıta paraya tapan maç seçen oyuncularla bırak süper ligi 2. ligde bile şampiyon olamaz.UEFA'ya gitsek daha iyi dediğimiz zamanda taşlıyorlar bizi prestiji yokmuş bilmem neymiş.CL'de 6 yedikten sonra ne prestijinden bahsediyorsun sen ?
  • Şu maç 2 taraf içinde kötü futboldan başka bir şey değildi. Chedjou aptalca bir penaltı yaptırmasa fenerin öne geçmesi zor gibi geldi kaldı ki maçta 1 korner var kaleyi tutan şut sayısı bile toplam 4. Burak iyi oynasa kazanma şansımız bile vardı ancak burağın kötü oyunu brumayı iyi besleyememeleri drogbanın ikinci yarı ciddiyetsizleşmesi bizi bitirdi. Fenerlile galip geldiklerinden oynadıkları kötü futbolu görmezden gelicekler koca maçta toplasan 3 atak vardı tehlikeli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.