Şimdi Ara

MacBook Pro MD101TUA vs ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba bir süredir araştırıyorum ve mpb almakta karar kıldım ancak hangi model almalıyım sizce? Md101tua modeli üzerinde çok yoğunlaştım ancak sıfır almam için biraz beklemem gerekicek. Bende biraz aceleciyim. Yeni modeller de tanıtıldı, apple store açıldı fiyatta herhangi bir değişiklik yok hatta dolar/euro dan sanırım artış var diyebiliriz. Daha çok günlük kullanım için kullanıcam bir de bilgisayar öğretmenliği okuyorum ufak tefek photoshop gösterdiler o tarz 1-2 program kullanırız heralde. Böyle bir kullanım için late 2011/mid 2012 bunların çok önemi kalıyor mu onu öğrenmek ve model tavsiyesi istiyorum sizlerden. Fiyat 2000'e kadar olursa çok daha güzel olur. Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcun93 -- 11 Kasım 2013; 23:29:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yok mu yardım edebilecek birisi arkadaşlar?
  • Benimde aklımda MD101TU/A almak var son günlerde. Bende aceleciyim ve parasını denkleştirmeye çalışıyorum. Fakat ucuz bir yer bulamıyorum. Darty'de buldum 2699TL'ye en ucuzunu. Lütfen birileri bize yardımcı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rivals16

    Benimde aklımda MD101TU/A almak var son günlerde. Bende aceleciyim ve parasını denkleştirmeye çalışıyorum. Fakat ucuz bir yer bulamıyorum. Darty'de buldum 2699TL'ye en ucuzunu. Lütfen birileri bize yardımcı olsun.


    Evet hocam Darty hafta sonu indirim yaptı ama ne kadar sürer bilmiyorum. Geçen sene 2300-2400'e satılan aletin bu sene 3000lere çıkması gerçekten sinir bozucu bir durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcun93 -- 12 Kasım 2013; 0:53:47 >
  • Yardımcı olacak kimse yok mu acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook Air MD223tu Modeli Var Elimde Cihaz Bilkom Tarafından 2Yıl Garantili ve Faturalıdır Ambalajı Hiç Açılmamıştır İlgilenen Varsa Tel: 0532 455 29 55 İstanbul İçi Elden Teslim Fiyat 1900 TL
  • Fiyatlar düşüyordu. 2000 TL olursa alırız dıyorduk döviz artınca 2300-2400 e satılan makineler 2700-2800 e yükseldi en düşük. Bu şartlar altında alınmaz arkadas koyar insana. Benim acelem yok acelesi olana Allah Yardim etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MD101TU/A alınmıştır.
  • orcun93 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Daha yeni aldınız sanırım. Acaba bilgisayar hakkında düşüncelerinizi yazarmısınız. Almayı planlayan arkadaşlarada (bende dahilim) bilgi vermiş olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha her şeyi kurcalama fırsatım olmadı tabiki ama şuana kadar bir problem yok. Yalnız tam olarak beklediğimi alamadım sanki yüksek beklentiden de kaynaklanıyor olabilir. Bundan kastım mesela safariye tıklayınca direk açılmasını bekliyorum ama i5 1. nesil olan notebookumda chrome daha hızlı açılıyor bence. Torrent, office bu tarz sık kullandığım şeyleri kurdum kullandım hiç bir problem yok. Alır almaz Maverics'e yükselttim belki Mountain Lionda daha hızlıydı bu konuda bir fikrim yok malesef. Şimdilik aklıma gelenler bunlar siz sorular sorarsanız daha iyi yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Son olarak söylemeliyim ki kesinlikle pişman değilim ve tavsiye ediyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.