Şimdi Ara

Taahhütüm Bitti / Paket Seçimi / Zorla Fiber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler öncelikle. Geçen senenin 8 Kasım'ında 12 aylık taahhüt vererek Yalın NETLİMİTSİZ Paket'i edindim, aylık 63 TL olacak şekilde de fatura ödedim. Bu 12 ayın 6 veya 7. ayı gibi pakette dönüşüm mü ne birşey yapmışlar, fibere geçmişiz otomatik olarak(?). Şu anda da online işlemlere giriş yaptığımda paket bölümünde "(Dönüşüm) YALIN FIBERNET LIMITSIZ (NH)- Yalın İnternet Kampanyası_KABLOSUZ MODEM" yazıyor.

    -Bugün müşteri temsilcisiyle yaptığım görüşmede hattın otomatik olarak fibere geçişinin yapıldığı, bu yüzden fiberden daha aşağı paket alamayacağım söylendi. Böyle birşeye hakları var mı? Zaten yüksek hız alsak da evde 3 öğrenciyiz AKK'yi aşmamız en fazla 3-4 gün, fibere geçsem de ayın 25 günü 3mbit, bu pakette kalsam da ayın 25 günü 3 mbit kullanacağım. TTNET'in böyle bir "fiber dayatmasında" bulunma hakkı var mı, yoksa başka bir çıkar yol var mı bizim için? ULTRANET veya HİPERNET falan hiçbirşey alamazsınız dedi görüştüğüm temsilci bugün, zor tuttum kendimi kötü birşey söylememeye.

    -Son zamanlarda Yalın internet kullanıp da taahhüt verenler varsa, 12 ay taahhüt verince ne tür teklifler aldınız/alıyorsunuz acaba? Fiyat olarak bu civardan fazlasını vermeyi düşünmüyoruz, en fazla 70 TL civarı olabilir herşey dahil.

    -Modemim geçen sene taahhüt verdiğim için ücretsiz olarak verilen modem, fibere geçersek ayrı bir modeme ihtiyacımız olacak mı, yoksa bu ADSL modem işimizi görecek mi?

    Bu işten mantıklı bir çözümle ayrılmak istiyorum, yardımcı olanlara şimdiden büyük teşekkürler







  • Fibere geçirmişlerse fiber modemle değiştirmeleri gerekir diye düşünüyorum. Ayrıca okuduğum bir belgede fiber altyapının olduğu yerlerde Telekom fibere otomatik geçiş yapar diyordu. Tabi ödediğin fatura aynı oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serinyer -- 8 Kasım 2013; 10:57:02 >
  • Ödediğim fatura bu aya kadar aynıydı bir sıkıntı yok da, zorla fibere geçirdikleri için istedikleri hizmet erişim ücreti 15 yerine 28 TL olacak bu aydan sonra. Daha önce de 8mbit olanları aynı fiyat üzerinden 16mbit yapmışlardı, o işin mantığını anlarım da, böyle zorunlu bir geçiş yapıp da fazladan ücret talep etmek kadar saçma bir durum olamaz

    Geçirdikleri paket birşeye benzese içim yanmayacak, 20 mbit, 35 mbit hız veriyorlar hala AKK 75GB, 100GB .. Ne yapacağımı bilmiyorum vallahi.
  • Bildiğim kadarıyla ttnet fiber altyapının olduğu yerde ADSL aboneliği vermiyor mecbur fiber alacaksın. Adı fiber ama ne kadar iyi yorumlardan anlıyoruz. Sen yine iyisin benim oturduğum yer sitelerle dolu sağım süperonline solum uydunet ben müstakil yerde olduğum için ttnet'in 2mbit'ine tabiyim. Kafayı yememek elde değil. Ttnet kampanyaları başlıklı bölümü incelersen kendine uygun bir kampanya bulacağını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serinyer -- 8 Kasım 2013; 11:31:54 >
  • ForeverMetal kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, en mantıklısı hat kimin adına ise telekom/ttnet iptal bölümüne gidip biraz çemkirerek:)) hem fiyatı istediğiniz rakama hemde AKK si yüksek bir tarifeye geçebilirsiniz. Ama muhakkak gitmeniz lazım . Benim taahhüt üm bitmişti aylık 78tl ödeyecektim. İptal edicem ödeyemem dedim. 49 tl aylık ile devam ettirdiler. Telefonla bu tip sorunlara çözüm olamıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.