Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
23
Favori
48.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cyborg kadınlıktan çıkmış artık, geçmişte aldığı hormon, testesteron, steroid vs. yaratığa çevirmiş kendini, şuan ne kadar temiz çıksada hala faydasını görüyor, ben hiç adil görmüyorum bu işi. Bu arada Holm da efsane bir çene var 5 round boyunca kek gibi yedi yumrukları, banamısın demedi, azmi ve dayanıklılığı takdire şayan.
  • Khabib ile Tony UFC 223'de karşılaşacak. Khabib kemeri alacaktır. Conor ya Khabib'in karşısına çıkacak ya da başka sıkletlere doğru yol alacak.
  • Ngannou'nun ilk bir dakika içinde attığı yumrukların gücü izlerken bile korkuttu, miocic yerine başkası olsa herhalde dayanamazdı. Miocic'in oyun planı baskı yediği an takedown denemesi oldu hepsinide de başarılı oldu, ilk rounddan sonra miocic için antreman maçına döndü her roundu domine etti ngannou hiçbir şey yapamadı, gerçi ngannou'da tebrik etmek lazım o kadar dayanabilmesi mucize.

    Açık bir şekilde ortaya çıktıki Stipe miocic'i şu an ki kadroda yenebilecek biri yok. Ancak cain velasquez dönecek, döndüğünde de en iyi zamanlarında ki gibi olacakda... Yinede bir werdum vs miocic 2 isterim zaten başka alternatif yok.

    Ayrıca ngannou'nun o bodybuilder vücüdündan vazgeçmesi gerek ilk round'dan sonra yumruk atacak enerjisi kalmadı, tüm staminası bitti.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Ngannou'nun ağır sıkletteki en güçlü yumruk olduğu tartışılmaz ancak tek rauntluk enerji ile şampiyon olamazsın, olsan bile kemeri koruyamazsın. Ben Ngannou'nun 31 yaşında olduğuna da inanmıyorum, kesinlikle daha yaşlı o adam.

    Ben de Cain'i bekliyorum ancak en son 2016'da dövüştü, geri dönüş maçı Miocic olmamalı. Önce 1-2 maç yapsın, sonra kemer maçına çıksın.

    Bu arada Volkan da kaybetti maçı, belliydi zaten. DC'yi o sıklette sadece Jon Jones yenebilir.
  • ngannou sağlam balon çıktı. ilk roundda attığı iki üç yumruk dışında 5 round boyunca hiç varlık gösteremedi. adamda kondüsyon sıfırmıs. miocic eze eze yendi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ngannou'nun kas kütlesi kondüsyonunu muhakkak kötü etkiler ama ondan daha büyük sebep tüm maçlarını çok kısa sürelerde kazanmış olması bence. Hiç doğru düzgün müsabaka kondüsyonu kazanma fırsatı olmadı buraya kadar gelirken. Kendi başarısının kurbanı oldu bir nevi.

    Ben Jon Jones'un doping yapmadan DC'ye rakip olamayacağı kanaatindeyim. Bir insan o kadar badireden, cezalardan aralardan sonra, en son geri dönüşünde dahi doping yapmadan maça çıkmayı göze alamıyorsa bunun sebebi bellidir. Demek ki o hileyi yapmazsa hiçbir şansım yok diyor... asla göze alamıyor dopingsiz maça çıkmayı. Bir Overeem bile değil benim gözümde.

    Conor'ın stratejisi belli. Khabib'in karşısına çıkmadan elinden geldiğinde işi sündürecek, sonra Khabib'in uzun sakatlıklarından birini bekleyip o zaman geldiğinde gene kral benim ayakları yapacak. Conor iyi bir dövüşçü olduğu kadar çok da zeki bir adam. Khabib'in onu paspas gibi octagonun her köşesine çalacağını bilmiyor olamaz.




  • Ufc yüzünden bellatoru kaçırdım izleyemedim arkadaşlar,tekrarını izleyebileceğim yer bilen var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UFC 226 da miocic ve cormier dövüşecek arkadaşlar. Sizce kim kazanır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DC'nin KO olacağını düşünmüyorum ama son roundlarda enerjisi yetmeyecektir malum yaşı var, muhtemelen puanla yenilir.

    Aynı gece için nunes vs cyborg konuşuluyor, nunese ayarım, cyborg bir benzetsin iyi olur.

    Ayrıca temmuz çok geç mayısda filan olmalıydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 27 Ocak 2018; 13:32:19 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Sanki Miocic 19'luk delikanlı Yaş ile kondisyonun bir bağlantısı yok, DC - Miocic maçı 5 raunt sürmez sürse de DC için dezavantaj olmaz bu. Yeni ağır sıklet şampiyonu DC'dir bana göre, Cain var diye orada dövüşmüyordu zaten. Kiloyu tutturmak için çok acı çekiyordu, artık rahat rahat çıkar maçlara.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LorneMalvo

    Sanki Miocic 19'luk delikanlı Yaş ile kondisyonun bir bağlantısı yok, DC - Miocic maçı 5 raunt sürmez sürse de DC için dezavantaj olmaz bu. Yeni ağır sıklet şampiyonu DC'dir bana göre, Cain var diye orada dövüşmüyordu zaten. Kiloyu tutturmak için çok acı çekiyordu, artık rahat rahat çıkar maçlara.



    DC normalde ağır sıklette mi dövüşüyordu hocam? Ben kilo alması sıkıntı olur kondisyon açısından falan diye düşünüyorum da gerçek sıklette ağır sıkletse baya avantaj li olacaktır bana göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Ağır sıklette dövüşüyordu, takım arkadaşı Cain de o sıklette olduğu için bir alt sıklete indi.

    Strikeforce zamanı ağır sıklet şampiyonuydu zaten.
  • DC'nin iskeleti hafif ağır sıklet için bile küçük aslında ama kilosunu düşürmek (hem dövüş tarzı hem de iştahına düşkünlüğü açısından) işine gelmediği için doğal sıkletinin üstünde dövüştü kariyeri boyunca hep. Ağır sıkletteki maçlarını dahi pek zorlanmadan kazanmıştı ama bu handikapın Stipe karşısında üstesinden gelmek çok zor. İşi çok ama çok zor. Emeklilik öncesi tarihe geçme fırsatı var ve bunu değerlendirmek istemesi normal. İkisi de sıkletlerini iyice silkeleyip döktüler zaten. İkisinin de şu anda kemer mücadelesine çıkmazsa çok haksızlık olur denebilecek rakipleri pek yok sıkletlerinde. Gustafsson var ama o da hem unvan maçına çıkmıştı hem de Jon Jones ve Anthony Johnson hala aktif olsalar onların gerisindeydi. Bu açıdan bakınca bir "money fight" ayarlanması için ortam ideal.

    İbre bence en az %70 Stipe'den yana.

    Mantığım DC kazansa da kaybetse de bu maç sonrası zirvedeyken emekli olmalı diyor ama bu maçtan sonra LHW'ye geri dönücem demiş.




  • Brian Damage kullanıcısına yanıt
    1.80 boy ile HW'de dövüşmesi bile takdir edilesi ki üstüne birde; hw'de fank mir, big foot, josh barnet gibi adamları yenmiş.

    Yinede boyunun kısalığı dediğin gibi miocic karşısında çok büyük dezavantaj olacaktır, aynı boyda olsalar DC alır derdim. Maç başlar başlamaz güreşe zorlamalı, üstüne çullanıp baskı kurmalı yoksa
    boks yapmaya çalışırsa şansı yok gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 28 Ocak 2018; 3:31:8 >
  • Selamlar UFC maçları hangi günler,hangi kanalda yayınlanıyor ? Varsa program,fikstür felan bişeyler rica edebilirmiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lewis, ngannou için en az 40 yaşında olduğunu iddia etmiş.
  • Romere 3. rauntta nakavt etti Rockhold'u. Rockhold bence Hollwood'da iş yapar, bir daha kemer alabileceğini sanmıyorum. Alsa da savunamaz.

    Bir de Israel Adesanya diye bir adam ilk UFC maçına çıktı. 2. rauntta nakavt ile kazandı, gecenin performansı bonusunun da sahibi oldu. 28 yaşında, 12 maçı var 12'sini de nakavt ile almış. Fiziği Jon Jones'a benziyor, golları çok uzun. Kaliteli bir striker, 84 kilo sıkıcıydı bu eleman renk getirebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saintvicious22

    Selamlar UFC maçları hangi günler,hangi kanalda yayınlanıyor ? Varsa program,fikstür felan bişeyler rica edebilirmiyim.

    Selam hocam,kimsenin yardım edeceği yok belli.Türkiyede sadece s sports veriyor ufc maçlarını,onun haricinde fikstür vb gibi şeyleri de ufc nin kendi hesabından ya da ufc türkiye tarzı açılmış sosyal medya hesaplarından takip edebilirsin,başka sorun olursa burdan veya özelden yaz elimden geldiğince yardımcı olayım
  • yoursummerdreamz. kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla ssportun belirli bir düzeni yok,aynı nbade yaptıkları gibi kafalarına göre arada bir iki maç yayınlıyolar sanırım :) connor ve gökhan sakinin yakın tarihte maçları varmı ? Anlayamadım bu ufc formatını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saintvicious22 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam her hafta sonu düzenli yayınlıyorlar eğer etkinlik olursa,onun haricinde gökhan saki mayıs gibi dönücek kafese ameliyat oldu,conordan henüz haber yok :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.