Şimdi Ara

Access point ve anten önerisi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öğrenci yurdu için access point önerisinde bulunabilirmisiniz?
    Normalde her katta dwl-3200ap var ama 5ghz desteği var diyerek

    https://www.vatanbilgisayar.com/Network%20Aksesuar%C4%B1/linksys-wap300n-wap300n-300mbps-dual-bant-kablosuz-n-access-point/productdetails.aspx?I_ID=65921

    Bu ürünü alıp denedik ama genede katdaki odalarda 1 duvar bile olsa arada ciddi anlamda sinyal kayıpları var 5 ghz modunda çalıştıgındada aynı durumda.Bu ürün dışında önerebilceğiniz ürün varmıdır?
    yada ekstra anten vb. ekleme yapılarak sinyal seviyesini yükseltebilirmiyiz?

    Önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim



  • faststyla94 kullanıcısına yanıt
    Duvarlar kalınsa sıkıntı olabilir. 5 Ghz alınca 2.4 Ghz' ler bağlanamayacaktır.Elinde AIR 4310 gibi ortalama bir cihaz varsa onunla test etmekte fayda var.Aynı kata 2 tane koyup durumu çözebilirsin belki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcdhcp

    Duvarlar kalınsa sıkıntı olabilir. 5 Ghz alınca 2.4 Ghz' ler bağlanamayacaktır.Elinde AIR 4310 gibi ortalama bir cihaz varsa onunla test etmekte fayda var.Aynı kata 2 tane koyup durumu çözebilirsin belki.

    2,4 ghzler baglaniyorda performans anlaminda cok fark yaratmiyor urun :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirTies Air4310 diyorum süper bir cihaz işini görür şu an kullanıyorum. Cihazı repeater (tekrarlayıcı) moda alarak modemin sinyalinin yetersiz geldiği yere konumlandırdım (sinyal az buradan nete çok yavaş bağlanıyor neden bu kadar yavaş) dediğim yere konumlandırıp fişe taktım eşlemek için ya bağlanmak istediğim Erişim Noktası ismini seçip şifreyi giriyorum/ayrıca cihazın üzerinde bulunan WPS tuşlarına basarakta saniyeler içinde eşleyebiliyorum. Cihaz var olan Erişim Noktasının sinyalini iki katına çıkarıp kablosuzdan kablosuza aktarıyor. Dilersen kabloludan kablosuza Access Point/Erişim noktası olarak da ayarlanabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadir.uluag

    AirTies Air4310 diyorum süper bir cihaz işini görür şu an kullanıyorum. Cihazı repeater (tekrarlayıcı) moda alarak modemin sinyalinin yetersiz geldiği yere konumlandırdım (sinyal az buradan nete çok yavaş bağlanıyor neden bu kadar yavaş) dediğim yere konumlandırıp fişe taktım eşlemek için ya bağlanmak istediğim Erişim Noktası ismini seçip şifreyi giriyorum/ayrıca cihazın üzerinde bulunan WPS tuşlarına basarakta saniyeler içinde eşleyebiliyorum. Cihaz var olan Erişim Noktasının sinyalini iki katına çıkarıp kablosuzdan kablosuza aktarıyor. Dilersen kabloludan kablosuza Access Point/Erişim noktası olarak da ayarlanabiliyor.

    Tesekkurlrr arastirayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.