Şimdi Ara

Galatasaray'ın Yenilgisi İçin Pusuda Bekleyenler!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her hafta klasik bir olay vardır. Rakip takımların taraftarları (hepsi değil ) maç günü pusuda bekler, yenilselerde bizde biraz alay etsek eğlensek diye.
    İşte o hesap bugün pusuda bekleyen Galatasaraylılar vardı. Kesimleri belli. Hepsimi tabiki değil. Ama yok değillerdi işte. Bi yenilsekte Aysaldan başlayıp Manciniye kadar gitsek diye.
    Olmadı.
    Son bulacakmı peki, elbette hayır. Her maç 4 gözle bekleyecekler.
    Peki yenilmesek bile bu onları durduracakmı ? Maalesef yine hayır. Bu seferde oynan futboldan vuracaklar, olmadı değişikliklerden vuracaklar, olmadı sahada çıkan ilk 11i ele alacaklar dizilişe laf edecekler.
    Bir şekilde ama nasıl olduğu önemli değil "biz demiştik" diyebilmek için bekleyecekler.
    Gün gelecek " günde doğacak" tabi bunlara.
    Olan tabiki yine Galatasaray'a olacak.
    Yazık.....



  • +1
  • kardeşim ben bu olayda yönetimi %100 haksız buluyorum ama niye takımın yenilgisini bekleyelim ya? başlarım yönetiminden de mancini den de hatta ve hatta en büyük gslilerden olan Fatih TERİM'den de... Böyle bişey olabilir mi ya bugün bütün GS taraftarları, yönetimi destekleyen de, TERİM'i destekleyen de Burak o golü attığında ortalığı yıkmıştır... nerden geliyo aklınıza böyle şeyler...
    tamam sakinim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cgr9102

    kardeşim ben bu olayda yönetimi %100 haksız buluyorum ama niye takımın yenilgisini bekleyelim ya? başlarım yönetiminden de mancini den de hatta ve hatta en büyük gslilerden olan Fatih TERİM'den de... Böyle bişey olabilir mi ya bugün bütün GS taraftarları, yönetimi destekleyen de, TERİM'i destekleyen de Burak o golü attığında ortalığı yıkmıştır... nerden geliyo aklınıza böyle şeyler...
    tamam sakinim

    alın bunu
  • hay yaşa, ben de aynısını söylüyorum.
    terim için ağıt yakabilmek adına yenilmemizi isteyenler, kazanınca kuduranlar var.
  • Tribünlerde psikopat kılıklı ama kendini fanatik gören omurgalılar var.
    Ellerine PC geçince böyle oluyor.
  • Aynı skor taraftarı sizdede var merak etme.hele bi ligde kötü olalım clden elenelim en kral aysalcınız bile FT diye diye Ağlıcak.
    Biz şuan kulübün başına aziz yıldırım geçse gene gs yenilsin istemeyiz.Önce gel bizle bir maç izle sonra yorum yap.Ama aslada haksızlığa karşı susmayız.Yaptıkları yanlışları eleştiririz.
    yensede yenilsede.bu sene şampiyon olsada küme düşsede.

    Tabi sende haklısın ulan diyosundur biz ft yi 2 forvetle eleştirirken adam geldi 3 forvetle oynuyor.Ne oynadığımız belli değil derken FT ye bunda daha beter olduk sabri bi solda bi sağda dany solda,kanat oynamaz dediğimiz burak'ı kanat oynatıyor sesimizi çıkaramıyoz diyorsun.Tüm türkiyenin geçen sene sol bek olmayan rierayı nerdeyse Türkiyenin en iyi sol beki ilan ederken bu mancini hiç düşünmüyor diyip sesini çıkaramıyorsun.Nede olsa mancini ilk 10 TD den birisi demi bizden çok biliyor.Ft den çok biliyor

    Her maç FT ceyhunu oyuna soksa ulan bu ceyhun adamın öz evladımı diye eleştirirsin niye yektayı engini oynatmıyor diye küfür edersin.Dur tahmin edeyim mancinide tık yok bahane hazır topçuları tanımıyor


    Şuan oynadığımız oyun rezil ötesi olduğunu bilirsin ama daha dengeliyiz dersin utanmadan paldır küldür saldırmıyoz dersin

    Vitaminsiz emreyi oyuna alıyor diye kızanlar şimdi işte mancini emrenin gerçek yerini buldu sniejder in arkasında oynar bu adam dersin manciniyi dahi ilan edersin


    daha ne diyeyimki ben sana kalmış bide gs nin yenılmesine kılıf uydurmak için bizi pusuda bekleyenlerin içine sokarsın yenilince demiştim demek için




  • darkwink kullanıcısına yanıt
    Ben Galatasaray diyorum, sen hala gelmiş bana Aysal vs Terim yapıyorsun.Galatasaray diyen bir adamın o evreyi artık atlaması gerekirken siz hala o dünyada yaşıyorsunuz.
    Aysal babamın oğlu değilki körü körüne savunayım, Teriminde olmadığı gibi.
    İyi veya kötü takımı eleştirmek başka şey, sırf bazı isimler takımdan gönderildi diye takımı her fırsatta eleştirmek başarısız olsunda bize gün doğsun demek çok başka birşey.Arada çok ince bir çizgi var,görebilene.
    FT'i sevmiyorum bunuda açık açık dile getiriyorum. Fakat ben şunun gayet iyi farkındayım. Ben FT kadar futboldan taktikden motivasyondan anlamam.
    FT getirildiği açıklandı, ben tek yorumum ta o zamanalar " 2.döneminden dolayı pek umutlu değilim ama umarım ben yanlırım. SOnuçta Terimin başarısı Galatasarayın başarısıdır" dedim kapattım.
    O günden bugüne kadar yani gönderildiği güne kadar tek bir maçını hamlesini taktiğini ilk 11ini eleştirmedim. Forum kapanmadı, araştırabilirsin.Son basın toplantısında ben namalüp bir takım bıraktım,RM'a karşı 33 dk takır takır top oynattım diyerek egosunu tatmin eden sözlerini hariç.Sezon başından gönderildiği maça kadar oynattığı futboluda gayet beğenen biriydim merak etme yani. Girilen o net pozisyonların en az bir tanesi golle sonuçlansa şuan daha fazla puana sahiptik onunda bilincindeyim. Karşı karşıya kalmış golü atamamış berabere bitmiş bir maç için teknik direktör suçludur diyecek kadarda anti Terimci bir insan değilim, değildim..
    Skor taraftarı iyi gün kötü gün taraftarı FT başarısız olsada eleştirsem taraftarıda hiç olmadım. Öyle olsam Şampiyon olduğumuzda imparator Terim, RM 'den 6 yediğimizde defol Terim derdim.
    Yine diyorum forum kapanmadı araştırabilirsin.
    Mancini içinde tek bir olumlu yada olumsuz düşünce belirtmedim. Öyle olsam zaten Juve maçında yaşa Mancini Akhisar maçında bumu Mancini derdim.
    Ama sizde bu Terim aşkı artık bağlılığı,desteği, efsaneliği, fanatikliği geçmiş gözü dönmüşlüğe kadar gitmiş. Öyleki "Terimi savunuyorum" ha o zaman bak bunu demişe kadar getirmişsin olayı.
    Son olarak mesajımda darkwink şu bu diye bahsetmedim, kesim belli deyip bütün Fatih Terimi savunanları hiç kastetmedim. Ha sen kendini o kesim içinde görüyorsan o senin problemin. Öyleyse geçmiş olsun diyecek birşey yok.
    Ben demiştim demeyi seven bir insan olmadığım için problem yok, hele hele Galatasaray kötü gittikten sonra ben demiştim demenin hiç bir anlamı yok,anlayana.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.