Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (938. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: x-side Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
33.171
Cevap
468
Favori
1.631.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 936937938939940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eiskent E kullanıcısına yanıt

    üstat netflix te dolby atmos için

    the witcher

    ı tavsiye ederim daha kolay diğerlerinden türkçeside ingilizceside dolby atmos olan ender yapımlardan.

  • josh-r J kullanıcısına yanıt

    Tamamdir tavsiye icin tesekkurler onun haricinde atmos dinlemek yada yuksek cozunurlukte müzik ve fil tavsiyesi alabilirim saygılar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

    Amin mi desek demesekmi bilemedim :)

    güzel video anlatım olsa bu konuda




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esc42 -- 23 Ekim 2021; 17:6:57 >
  • Yazarız siz sordukça video filan uğraştırma şimdi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selim_yonluer S kullanıcısına yanıt
    ne demek sizden de

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar iyi akşamlar. Dün cihazı yeniden başlattım ve ses ve görüntü ayaralarindan biçim kismindan tekrar atmos açik kismini stereo oya alip tekrar atmos açık yaptım. Netflix web sitesinden abonelik hizmeti girip ayarlar kismindan ses ve göruntü kalitesi kismindan otomatik kismini yüksek çözünürlüge aldım. Ve su anda netflixte dizi ve filmlerde dolby atmos ibaresini aldim ve soundbardan freakns dolby atmos aldi ve degisme izin vermiyor. Bilgilerinize faydası olur belki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Sor dediniz sorayım hocam:tvim le ilgili servisle filan görüşmeler sonucu neticeye varamadım.atmos özelligi olan bir saundbar aldıgımda,( tv atmos özelligi yok hdmı arc var android tvim) arc cıkışını kullanarak netflix den atmos alabilirmiyim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • esc42 E kullanıcısına yanıt

    TV Atmos desteklemiyor bile olsa ARC üzerinden oundbara Dolby Digital Plus sinyal gönderebilirse "kayıplı(lossy)" da olsa Atmos çıkışı almanız gerekiyor diye biliyorum. Netflix uygulaması biraz seçiçi gibi ama DD+ sinyali TV desteklerse soundbar bunu Atmos olarak çözüp vermesi lazım. Bunun için de HDMI ARC yeterli. EARC olması şart değil. Eğer ATMOS alamaz iseniz TV'ye güzel bir meda player takmanız gerekir.


    Kayıplı/DD+ ve kayıpsız Atmos arasındaki desteklenen kanal sayısı ve içinde bulunduğu odada ses yayılımı açısından temel farklar var. Kayıplı Atmos/DD+ ile 2.0 ile 7.1 arası kanal desteği vardır. Atmos ise bunlara ilave kanalları (3.1.2, 5.1.2, 5.1.4, 7.1.4 gibi) destekler. Atmos özelliği olan bir soundbar biraz geniş bir kavram. 2.1 kanal Grunding GSB950 de Atmos destekli, 7.1.4 kanal LG SN11R veya 11.1.4 kanal Samsung QA950 modeli de Atmos destekli.

  • esc42 E kullanıcısına yanıt

    Tv'ye kodi yukleyip netflix eklentisi ile atmos alinabilir. Ancak ugrasmayan icin kodi biraz yorucu ve menuleri cok pratik degildir. Atmos destegi acikca yazmiyorsa harici bir medya player lazim ama onda da her cihaz ile atmos ses alma sansiniz yok. Ben netflix ickn apple tv, amazon icin ise tv'yi kullanarak atmos ses aliyorum. Eger internetten film indirip seyredeceksiniz buna gore media playerlar var. Nvidia shield ise en guzel cozum olarak gozukse de Turkiye'de resmi satisi olmadigindan alternatif yollarla almaniz gerekiyor.


    Saygilarimla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esc42 E kullanıcısına yanıt

    Eğer tvnizin atmos passtrough özelliği yoksa atmos (stream atmos) alamazsınız ancak ancak android tvler için eiskentin dediği gibi kodi ve netflix eklentisi ile şansınızı deneyebilirsiniz diğer tvlerde samsung ya da lg atmos alma şansınız yok

  • oup59 kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkürler.Dediginiz gibi tv den atmos alamassam nvIDIA SHIELD TV PRO alıp o şekilde devam ederim.saundbar dediginiz gibi geniş. 7.1.4 kanal LG SN11R veya 11.1.4 kanal Samsung QA950 ikisine bakıyordum.Birde samsung hw q800a alıp arka kitleri sonradan ekleyip o şekilde kullanma düşüncesi var .ilk saundbar deneyimim olacagı için sn11r veya QA950 modelleri bana fazlamı gelir (biliyosunuz fiyatları 8 bin 10 bin civarı ) düşenceside var.Direk 5.1 alıp atmos olmayan alsam tatmin edmez mi düşünceliride var.

  • eiskent E kullanıcısına yanıt

    Cevabın için teşekkürler.Dediğiniz gibi Nvidia shield en güzeli.saundbar ne kullanıyosunuz acaba

  • Arkadaşlar Dolby atmos işi hikaye. Bir sürü hoparlör destekleyen tv olcakta destekleyen ses sistemi olcakta ooohoooo :) hdmı arc candır gerisi optik çıkış.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • djangobjk kullanıcısına yanıt

    hiçbir ses sitemi apartmanlık değil tabi ama soundbar yine içlerinde ne kullanılabilir olanı. ama kısık seste bile kaliteli ses almak ve filmin vs duygusuna kapılmak için iyi bir ses sitemi lazım yada iyi bir soundbar

  • esc42 E kullanıcısına yanıt

    Bu saatten sonra soundbarında atmos olmayan adama kız bile vermezlerSOUNDBAR [ANA KONU] 

  • mnybjk kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Bu yazdığınıza istinaden yeri gelmişken size ve AVR tecrübesi olan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum o halde.


    Şimdi soundbarlar apartman yaşamı için pek uygun değil çünkü atmos deneyimi vs. tam anlamıyla yaşamak için belli bir ses seviyesi üzerine çıkmamız gerekiyor diyoruz ya hani, peki güncel bir AVR sistemi kursak kısık seste bile gerçekten kaliteli, detaylı, çevreleyici bir ses alabilir miyiz?


    Aslında sormak istediğim tam olarak şu;


    TV'nin kendi dahili hoparlöründen gece vakti belli bir ses seviyesinde izlediğimiz filmi, yine kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde aynı ses seviyelerinde kaliteli ve uygun kurulmuş bir AVR sistem ile izlediğimizde daha ayrıntılı ve daha etkileyici bir şekilde izleyebilir miyiz yoksa onda da illa belli bir ses seviyesinin üzerinde olmak gerekir mi?

  • esc42 E kullanıcısına yanıt

    Soundbar samsung ms751+samsung r3 surround.kullaniyorum ama asil sistem amfi+5.2.4


    Saygilarimla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Yeni evlenenleerden çeyize istiyolarmış zaten 😁

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thundarios T kullanıcısına yanıt

    Isin temelinde, film.varsa subwoofer olacak. Subwooferin derinligi olmadan kule hoparlorun inebilecegi alt frekanslar sinirli. Hadi onun da en kalitelisini aldik diyelim db hassasiyeti cok onemli olacak. Kabaca 20.000tl civarind bir hoparlor secmek gerekir. Alti az, ustu cok. Avr'nin bu derece iyi ses islemesi icin ise ust sinift olmasi lazim. Ordan da bir 25.000 ilave etmek lazim.


    Dusuk.seste kalite muzikte olur daha cok. Saatlerce dinledigin halde basin agirmadan kalkacagin sistem stereo da olur. Yumusam.baslar, oksayan ziller. Sinemayik ses.ise serttit. Tizleri bile cinlar. Ucak sahnesinde hoparloru yirtar. Tasvir etmeye calistim mi daha iyi anlasilsin.


    Yani kisaca orta seviye.maliyetle soundbar ne yaparsa avr de o kadar yapar dusuk.seste.


    Saygilarimla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soundbarlarda "All channel stereo" var mı bilmiyorum ama en azından stereo tv yayınları bu modla gecenin her yarısında net bir şekilde dinlenir avrlerden en kısık seste

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 936937938939940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.