Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (835. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oly1786 , BILGILI , mustitrg92 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
33.408
Cevap
470
Favori
1.644.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
89. Sırada  bugün en iyi #31
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG SN11R modelinde nasıl bir fiyat kovalanmalı. Sanıyorum bir ara 5000 e satılmış ancak artık o fiyatlar hayal gibi.

    Televizyonum Q60R Samsung Qled. LG soundbarla kullanma durumun olur dimi full performans olarak?

    Rtings sitesinden Samsung q70t soundbar ve Sony g700 baktım ama sanıyorum aynı klansmanda değiller.

    Konu ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BahadirAykt -- 2 Mart 2021; 19:39:55 >
  • BahadirAykt B kullanıcısına yanıt

    Stoklari sorunlu olan bir modeldi sn11 ama su anda stok sorunu olmadan geldi. Fiyat konusunda talebi olan urun oldugu icin dusus ancak yeni model geldiginde belki bir ihtimal olur. Yine de bazi arkadaslarimizin yasadigi zirilti problemleri nedeni ile jbl 9.1 daha daogru bir tercih gibi.


    Saygilarimla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG nin yeni digerlerinden farkli duvara sifir olan bu modeli sizce parasini hak ediyormu https://www.vatanbilgisayar.com/lg-gx-ev-sinema-sistemi-420w-3-1-kanal-blutooth-hdmi.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    JBL ile ilgili fiyat bulamadım. Sn11 için 6500 gibi bir fiyat aldım. Ama cızırtı olayı işi bozdu biraz aklımı karıştırdı.
  • fitamino kullanıcısına yanıt

    Lg projeksiyonlar perde hediyesi ile satiliyoe sanirim suanda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baris007

    LG nin yeni digerlerinden farkli duvara sifir olan bu modeli sizce parasini hak ediyormu https://www.vatanbilgisayar.com/lg-gx-ev-sinema-sistemi-420w-3-1-kanal-blutooth-hdmi.html

    bence etmez hocam

    arka kitler ayrı satılıyor

    SPK8-S bağlanıyor.


    ayrıca atmos hoparlörü yok spk8-s bulupta bağlarsanız 5.1 oluyor.


    tabi sp8-s lerede 1500 tl vereceğinizi düşünürsek astarı yüzünden pahalıya gelir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh-r -- 5 Mart 2021; 16:2:12 >




  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    Projeksyon aldim hocam benq w2700 aldim gayet guzel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fitamino -- 5 Mart 2021; 18:28:0 >
  • SK9Y de arc ve optical birlikte bağlarsak iki giristen birisini mi kullanabiliyoruz.

    Digiturk de dudak gecikmesi var arc ile bağlayınca ve ayarlardan duzeltemedim. Digiturkü optik ile diğer tüm sesleri tv üzerinden arc ile aktarmak istiyorum.

    Aynı anda arc ve optik bağlıyken iki input arasında geçiş yapamıyor muyuz?
  • the wade kullanıcısına yanıt

    Yaparsiniz, gecis de yapqr kumandadan. Ancak digiturk hem hdmi hem de optik ile bagli olacagindan digiturkun ses ayarlarindan ses cikisini degistirmeniz gerekir. Ses gecikmesi icin hemen her cihazda ayar var. Kac sn'lik bir gecikme ki hicbir ayar karsilamadi? Optic ile baglanti yaptiginizda digiturk kumandasini da kullanmak zorunda olacaginizda hdmi ile bagli iken ses gecikmesini cozmeniz daha cok kolaylik saglayacaktir.

    Saygilarimla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q70r soundbar ve T650 soundbar arasında nasıl bir fark var konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Çıkış gücü aynıyken Q70r ikinci elinin fiyatı sıfır T650 soundbarının 2 katından fazla. Buna değer mi?
  • Samsung HW Q950A soundbar türkiyeyye ne zaman gelir


    SOUNDBAR [ANA KONU]


    2021 model Q ürün serisi, gelişmiş 3 boyutlu ses sunmak için Samsung televizyondan gelen sesleri eşleştiren özel Q-Symphony teknolojisini kullanıyor. Soundbar, sesi tam olarak olması gerektiği yere yansıtmak için sesin ortamını dahi ölçebiliyor. 

     

    Derin, zengin ve sürükleyici bir deneyim için sizi doğrudan aksiyonun merkezine sürükleyen Q950A, aynı zamanda sektördeki ilk 11.1.4 kanal sesine sahip cihaz. 

     

    Yeni “Bass Boost” özelliğiyle artık tek tıklamayla sese "daha derin sarsıntılar" ekleyebilirsiniz. 

     

    Mobil cihazlarından müzik dinleyenler için “Tap Sound” ile soundbar’a bağlanmak çok kolay. Q950A, Amazon Alexa ve Bixby dâhil olmak üzere birden çok sesli asistanla birlikte çalışarak dinleme deneyimi üzerinde kusursuz denetim sağlıyor.





  • gelmez sanmam samsung getirmiyor amiral gemisi modellerini Türkiye'ye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar q80t TV ile uyumlu bir soundbar arayışındayım q950t türkiyede bulamadım Amazon.de ise türkiyeye göndermiyor, bu yüzden sn11r modeline takıldım bu aralar, açıkcası benim için en önemli özellik atmos ses kalitesi deneyimi, apartmanda oturuyorum yüksek ses ile müzik ile işim yok, imax sinemalardaki saran ses deneyimlerini elde edebiliyor muyuz? Daha önce hiç soundbar kullanmadığım için bilemedim Avr sistem mi yoksa soundbar mı alsam diye. Q80t sanırım Dolby desteklemiyor, emby veya plex ile bir şeyler izlerken bile codec problemleri oluyor, shield 2019 pro almayı düşünüyorum bu amaçla, TV, shield, sn11r uyumlu çalışabilecek mi ve gerçek atmos deneyimi verir mi acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profx -- 7 Mart 2021; 17:45:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • profx kullanıcısına yanıt

    Sordugunuz sorularin maalesef tek dogru cevabi yok. Bu nedenle de tek bir hamlede secim yaoamayabilirsiniz. Sorularinizdaki kritik noktalardan biri sinemalardaki imax sesi alabilir miyim? Bu beklenti icindeyseniz 100.000tl harcayip bu beklentiyi karsilayamayabilirsiniz. Kaynak, ses cihazi ve dinleme ortami uclusunden birini evde gerceklestiremediginiz icin sinema salonlari yillardir is yapiyor ve hala zirve noktasi olarak sizin de dediginiz gibi onumuze geliyor.

    Sinema salonlarinda ikinci konu ses sistemindemode dahi olsa icerdeki ses yuksekligi izole ortam ile birlesince zaten algisal olarak bir hayranlik olusturyor.

    Kisaca evde cok kaliteli bir sistem kurdugunuzda sesi gumbur gumbur acsaniz dahi izole ortaminiz yoksa ses siddetini komsulariniz sizden daha cok hissedebilir.

    Arkada fiziksel hoparloru olan ve sn11 gibi 7.1.4 hoparlor dizilimine sahip soundbarlar ev kullanicilarini tatmin eder. Sesler etrafinizda doner. Bu cihazlar yapisi itibari ses yukseldikce keyif verirler. Avrler ise sadece ses yukseltme degil, dusuk seste dahi verdikleri kalite ile kendi aralarinda mukayese edilirler. Yani ev sinemasi avr'leri kanallar arasi sesi iyi ayristirma ve bunu kisik seste dahi hissettirme konusunda kullanicisini mutlu eden cihazlari segmente ederek fiyatlandirirlar. Tabi guncel goruntu ve ses kodekleri, giris cikis sayisi gibi farklar da yatayda model sayisini arttirir.

    Avr ile is bitme, tabi bir de buna uyumlu hoparlorler gerekecektir. Yani siz 40.000tl'ye avr alirsaniz, yanina ucuz yollu bir hoparlor alayim mi dediginizde ilk gelen tepkiler o avr'ye o hoparlorler olmaz, zatif kalir, avr'nin kalitesini golgeler olacaktir. Hoparlor setleri de gunumuz kurlari ile oldukca yukses fiyatta.

    Soundbarin yaninda felen ve neredeyse tercih noktasinda gundem olmayan subwoofer avr'de onemli bir kriter. En ucuzu 1600tl. Genel nabiz yokladiginizda 3500tl'den asagi olan modelleri kimse onermeyecek.

    Bitmedi atmos hoparlorler. Sadece one alsaniz 1500. Sn11'de arkada da var bir de arkaya yine gitti 3000tl.


    Ancak bir sorun var. Muhtemelen elinizdeki avr 7.1.4'u ancak pre outtan bir amfi ile destekleyecek. Yani sn11 kadar cikis almak icin en kotu ikinci el bir stereo amfi gerekecek. Bana kalirsa 5.1.4 bir ev icin hayli hayli yeter, bu masrafi yapmaya gerek yok ama bilgi amacli paylastim.


    Simdi belki diyeceksiniz ki ben cevap bulmak isterken sorularim daha da cok artti ki zaten bunun icin basta belirtmistim; ses konusunda tek dogru cevap yok. Biryerden baslamak gerekiyorsa sinema sesini kendinize referans almayin. Cok para ve zaman harcatir. Illa ki keyfim bu derseniz soundbar ile degil avr ile baslayin.


    Saygilarimla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Godzilla VS kong filmini gold class sinema salonunda JBL ses sistemiyle beraber izleyemeyeceğimize üzülüyorum salonlar hala açılmadı sanırsam ve açılmayacak gibi de duruyor. Evde ise bu performansta ses elde etmek milyonerlerin işi ses yalıtımından oda düzenine kaliteli avr sistemlerine varıncaya kadar 100 bin liraları bulabilir ve projeksiyon sistemi de cabası.

  • Değerli forum sakinleri. Q70r soundbar ve swa 8500s arka kit kapalı kutu 5000 tl üstünde fiyat biçiyor. Buna değer mi yoksa değmez mi?
  • eiskent E kullanıcısına yanıt

    Denedim, dediğim gibi hem arc hem optik bağlıyken kumandadan arc/optical tuşuna basınca sadece arc'dan ses alıyor opitğe geçmiyor.


    Zaten kılavuzda da arc ve optik birlikte takılıysa öncelik arctadır diyor.

  • byvolte B kullanıcısına yanıt

    Çıkış fiyatı 3600 civarıydı zaten 3600e rahat bulunuyordu üstüne 8500s ben 1400tl ye aldım ama 1000tl ye satıldığı zamanlar oldu ortalama 1200tl dersen 4800 eder. Eğer sıfır kapalı kutuysa ikiside 5000tl ye alınabilir diye düşünüyorum. Benim kendi görüşüm tabi. Veya q800t ye yönelebilirsiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: the wade

    Denedim, dediğim gibi hem arc hem optik bağlıyken kumandadan arc/optical tuşuna basınca sadece arc'dan ses alıyor opitğe geçmiyor.


    Zaten kılavuzda da arc ve optik birlikte takılıysa öncelik arctadır diyor.

    Arc baglantiyi devreden cikarin o zaman.


    Saygilarimla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar.

    Samsung R650 ses sistemine sahibim.

    HDMI üzerinden TV'ye bağlı.


    Playstation ayarlarında 3 tane ses çıkışı var:

    1- Doğrusal PCM

    2- DTS

    3- Dolby


    En iyi verim için bunlardan hangisini seçmemiz gerekiyor?

  • 
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.