Şimdi Ara

Güç kaynağım delirdi beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Güç kaynağım garantisinin bitimine 3 gün kala bozuldu Cooler Master GX750 Watt güç kaynağımın modeli. Sorunu şu; Bilgisayarı açıyorum çalışıyor sonra aniden kapanıyor tamamen. Açılıyor birkaç saniye sonra tekrar kapanıyor. Tekrar kapanıyor tekrar açılıyor yani kısacası fişten çekene kadar kapanıp açılıyor. Asıl sorun şurda bunu her zaman yapmıyor. Arada bir bu sorunu yapıyor. Mesela günde bir kere diyim bazen hiç birşey yok bazense sürekli aynı sorunu yapıyor. Sorun anakartta mı deyip başka güç kaynağı takıp kullandım sorun olmadı. Bu durumu yaşayan var mı aranızda. 1 yıl öncede fanı aşırı ses çıkarıyor diye servise vermiştim. Tam garanti bitmek üzereyken bu sorunu verdi. Şimdi servise yolladım bakalım ne diyecekler.



  • Başka psuda olmadı demişsiniz başka psuyu ne kadar kullandınız birde belki bı umut Anakartin bios pilini çıkarıp 10sn sonra tak yada biosu guncelle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankartım Asus P8 Z68-V. Anakartın biosunu güncelledim. Bilgisayara format attım hem windows 7 hemde 8. Ama sorun düzelmedi. Birkaç ay önce olmuştu yine böyle o zaman servise götürecek vaktim olmadı. Tatile çıktık. Tatilden dönünce sorunu çıkartmadı taki 1 hafta öncesine kadar. Güç kaynağını verdim ama eğer sorun güç kaynağında değilse başka ne de olabilir ki. Anakart derseniz pek sanmıyorum ama yaşayan olmuş olabilir böyle bir sorunu. Dediğim gibi böyle bir sorun yaşayan olduysa bilgi verirse sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.