Şimdi Ara

Kız Konusunda Çok Şanssızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi şu günlerde çok şanssızım. Bu kanıya daha önce de varmıştım ama artık bardağı taşıran son damla şimdi gerçekleşti.
    Öncekileri boşverin de şimdikini anlatayım size ben.

    Bu sene 12. sınıfa geçtim ve sanırım birçok değişiklik yaptım hayatımda. Asosyal ve aşırı utangaç olan ben gittim ve daha özgüvenli birisi olarak geri geldim. Bu değişimi yapmamda yazın insanları düşünmem etkili oldu. Felsefi açıdan ele aldım insanları. Empati yaptım. Aslında onların da benim gibi olduklarını anladım. Birçok kızla etkileşim haline geçtim. Onları konuşmalarımla etkiledim fakat hiçbiriyle buluşmak nasip olmadı. İstemedim açıkçası. Ben daha iyisini arıyordum çünkü. Onları denek olarak kullandım ne yazık ki. Sonra okul açıldı falan derken eski hayatıma geri döndüm ama yeni kazandığım kimliğimi korumayı da bildim.

    Öyle böyle derken üç hafta önce eski bir kız arkadaşımla karşılaştım. Bir zamanlar ona karşı hislerim vardı, sanırım onun da vardı ama hiç cesaretimi toplayamamıştım. Onu aniden karşımda görünce duygularım depreşti aniden ama içimden "boşver" dedim. Sonra o da beni gördü. Mavi gözleriyle bana baktı ve gülümsedi. Şaşırdım açıkçası. Bana koşar adımlarla geldi, elini uzattı direkt ve tokalaştık. Biraz sohbet ettikten sonra bana buluşma teklif etti hevesle. Ben de kabul ettim ve Facebook'tan yazacağımı söyledim. Bekleyeceğini söyledi ve ayrılıp oradan eve gittim. Eve kadar heyecanlı ve mutlu bir şekilde koşar adımlarla gittim.

    Akşam nihayet geldi ve konuşmaya başladık. İnternette cidden iyi muhabbet ederim. Saatlerce konuştuk, eski günleri yad ettik. Çarşamba gününe buluşmayı ayarladık. Erken olmasını istedi kendisi.

    Salı günü geldiğinde bayram sebebiyle kuzeni gillerinin erken geldiğini söyledi. Bu yüzden ikinci plana atılmak zorunda kaldım. Çünkü kuzenine bakıp şehri gezdirmesi gerekiyordu. Ama internetten konuşmaya devam ettik. Saatlerce konuştuk gene. Onu ilgi alanlarımla iyice etkiledim. Bundan eminim.

    Sonra bayram geldi zaten. Bayramda işimiz çıktı. Bir hafta da öyle gitti. Bu haftaya geldiğimizde ise onu hiç online göremedim internette. Arada mesaj bırakıyordum ve o da açtığı zaman cevap veriyordu. Bu şekilde konuşabiliyorduk.

    Şimdi de bir konuşma daha gerçekleştirdik. Az önce de konserden çıkıp bir cafeye gitmiş ve orada bir fotoğraf çekinmiş arkadaşlarıyla. Tam bilgisayarı kapatmak üzereyken denk geldi. Fotoğrafı beğendim hemen. Bir dakika sonra bir teşekkür mesajı yazdı. Eve gelmişti ve konuşmak için vakti vardı sonunda. Yarım saat kadar konuştuk. Sonra pazar günü buluşmak istediğini söyledi bana. Derin bir oh çektim. Sonunda buluşabilecektik. Sonra bir şey aklıma geldi. Normalde sabah olan dersanem öğleden sonraya alınmıştı. Sınav vardı çünkü. "Ulan gene tam vaktini buldu!" dedim içimden. Kız da üzüldü, hafta içi de sınavlar var, bir hafta da oradan gidecek dedi.

    Derslerim iyi olduğundan ona ders çalıştırabileceğimi söyledim. O da kabul edip Mat1 çalıştırmamı istedi (birkaç hafta sonra falan). Ben de ondan resim çizme konusunda yardım istedim. Yeteneklidir bu konuda. O da seve seve yardım edeceğini söyledi. İyi geceler dileklerimizle bitirdik konuşmayı.

    Şimdi diyeceksiniz ki, bir hafta sonra buluşursunuz. Yok kardeşim, olmuyor bir türlü. Mutlaka bir şeyler ters gidiyor. Hesapta olmayan planlar çıkıyor. Param olmuyor o gün. Oluyor da oluyor. Benim kaderimde yalnız olmak mı var, hiç anlamadım. Şu kızı kaçırmamalıyım. Çok iyi ve olgun bir kız gerçekten. Rahatlayayım diye yazdım bunları buraya.


    ÖZET: Forever alone takılıyordum hep. Eski bir kız arkadaşımla karşılaştım. Buluşma teklifi etti ama şartlar her seferinde buluşmamızı engelledi. Ve bu başıma gelen ilk şanssızlık da değil. Dertliyim.

    İyi geceler DH.







  • Kardeşim sende imkan yaratmaya çalış ozaman. ne bu amerikan filmi gibi 10 gün sonrasına sözleşiyosunuz. okul cıkısı bişeyler yapın veya bigün okulu asın. Hiç olmadı aksam bi yemek yiyin rahat ol biraz bukadar resmi takılma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

    Kardeşim sende imkan yaratmaya çalış ozaman. ne bu amerikan filmi gibi 10 gün sonrasına sözleşiyosunuz. okul cıkısı bişeyler yapın veya bigün okulu asın. Hiç olmadı aksam bi yemek yiyin rahat ol biraz bukadar resmi takılma.

    Kızın durumu biraz zorlayıcı etmen oluyor bu konuda. En başta iki gün sonrası için sözleşmiştik zaten. Sonradan olmayınca uzadı gitti. Sınavlar olmasaydı bu hafta içi buluşacaktık zaten. Yarın biraz daha eşeleyeceğim bakalım. Sağol yorumun için.
  • Sende şans yok be kardeşim iddadan tek maçtan yatarsın ya o misal edit:kız olgun ve güzelse şanslısın işte
  • Adam ozetinide yazmis ozeti okuyun yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin şanssızlık diye gördüğün belki hayırdır dostum.

    olmuyorsa ya daha iyi olacağı içindir yada hakkında hayırlı değildir inadına çok zorlama öyle olaylar yaşarsın ki Allah kahretsin keşke hiç bulaşmasaydım da yaşamasaydım dersin. çok kafana takma bunu dışarda kız dolu ve eskisi gibi değil artık çok kolay düşüyorlar orta malı çoğu ağzın laf yapsın özgüvenin olsun marka giyin tamamdır.. ama dediğim gibi kız bulmayı bir halt sanma. hiç yaşamadın diye heyecan yapmışsın herhalde 1 kere bile yaşasan o istek gidecek anlayacaksın bu muymuş diyeceksin şimdi farklı geliyor çok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Ekim 2013; 3:17:56 >
  • Cok sikmadan biraz daha uzerine dus. Sonucta arkadaslariyla konsere vs gidebiliyosa seninlede cikip biseyler icebilir. Ama kesinlikle bunaltma . Olursa olur olmazsada takma kafana. Kiz isi vakit Ve nakit ister adamim, adami yorar en guzeli 4ever alone. Kalabalik arkadas grubun olsun en iyisi kizli erkekli. Sevgilin olmayinca Kimseyi evine birakmak yok benzin yakmak yok kimsenin hesabini odemek yok memnun etmeye calismak yok trip yok kavga yok kiskanclik yok daha aklima gelmeyen cok sey yok ohhh sex? Orasi senin becerine kalmis. Gerci insan Insan bi sure sonra birilerini istiyor yaninda ama yasin gencse acili micmic uzun iliskilerin adami olma.Ben ettim sen etme yasinin hayatanin tadini cikar her seyi tat bu hayatta.

    Bide sunu soyluyeyim Cok begeniyorsan hoslaniyorsan onun dogru kisi oldugunu dusunuyorsan kapisinda yatmaya bile gocunma sevmek sevilmek bambaska duygu. Bulusma isi cok kolay . Olmadi suprizler yap sık sık karsisina cik. Elinide cabuk tut sen burda uyusuklanirken kiz suan baska biriyle cikmayada baslayabilir. Simdiden mutluluklar Allah gonlune gore versin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.İ.M -- 26 Ekim 2013; 3:25:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @xfire212
    Şansımı kendim yaratmaya çalışacağım bakalım. Evet, bulduğum kız konusunda şanslıyım tabi de devamı gelmedi bu şansın.

    @bjk__murat
    Sanırım o heyecan olayını aştım birkaç ay önce. Gayet düzgün ve üzerine çok düşmeden konuşuyorum şu anda. Verdiği tepkilere göre yazıyorum. Sıkmamaya çalışıyorum. Şu anda bu konuda yoğunlaşmamın sebebi ise hiç yaşamadığım bir şeyi yaşayıp belki de o defteri bir süre kapatmak. Eğer hiç yaşamadan bırakırsam ileride psikolojik olarak kötü durumlara düşeceğimi biliyorum. Hayırlısı neyse o olsun diyorum şu anda bakalım.

    @dark_Frr3STylE
    Şimdi aynen dediğin gibi yapmaya başlayacağım. Hissettireceğim kendimi. Bundan daha birkaç ay öncesine kadar ben de senin gibi düşünüyordum. Boşuna para kaybı falan diye. Fakat artık denemenin vakti geldi sanırım. Tecrübesiz olmamak istiyorum ileride. Yukarıdaki arkadaşa da yazdığım gibi deneyip olmazsa bırakacağım. Zaten eğer iyi anlaşabilirsek, ki konuşmalarımıza göre kızın kafa yapısı aynen benimle aynı, ben insana sonuna kadar değer verebilirim. Kendisi de söylüyor zaten her şeyimden etkilendiğini. İlgi alanlarımdan hayallerime kadar birebir uyuşuyoruz. Bütün bu uyumu düşündükçe ben bu kızı kaybetmemeliyim diyorum.

    Arkadaşlar hepinize teşekkürler zaman ayırıp yazdığınız cevaplar için.




  • Üniversitede bulursun hacı boşver şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bunickonaltıharf

    Üniversitede bulursun hacı boşver şimdi

    Aslında sorun da orada. Bir kere denemiş olup da üniversite hayatına girmek istiyorum. Zorluk çekeceğim yoksa, diye düşünüyorum. Önce bir hevesimi alayım yani.
  • csb mi diye okudum, hatda yarısında bırakıp sonuna baktım zebani var mı diye.
    sen ne şansızsız bi adamsın, ben gibi bence hemen en erken zamana almaya çalıs, okulla gitme, dershaneye gitme sen kıza göre ayarlamaya çalıs.

    bence kızda senden hoşlanıyor, sende artık yazarak belli et

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merhamet62

    csb mi diye okudum, hatda yarısında bırakıp sonuna baktım zebani var mı diye.
    sen ne şansızsız bi adamsın, ben gibi bence hemen en erken zamana almaya çalıs, okulla gitme, dershaneye gitme sen kıza göre ayarlamaya çalıs.

    bence kızda senden hoşlanıyor, sende artık yazarak belli et

    Okul ve dersane bu sene çok öncelikli benim için. Geçen senelerde olsaydı gitmeyiverirdim bir gün ama bu sene devamsızlık 10 gün falan olunca...
    Direteceğim bakalım daha yakıın zamanda buluşalım diye, bu akşam yine konuşabilirsek. İlk defa bir kız bana bu kadar yakın davranıyor. Büyük ihtimalle o da benden hoşlanıyor, evet. Şimdi çok hızlı da girmek istemiyorum görmemiş gibi. Yavaştan alayım diyorum, olmuyor.

    Az önce de mesajını gördüm kızın. Yolda beni görmüş. Acelem olduğundan görmedim. Başka zaman olsa, belki görürüm diye etrafıma bakınıp duruyorum. Bu da zamanını buldu yeminle ya. Yok arkadaş büyü mü yaptılar üstüme, anlamıyorum ki.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.