Şimdi Ara

Packard Bell Laptop Klavye Sürücüsü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Packard Bell Easynote TM85 laptopum var. Geçen gün format attım, recovery kullanmadan elimdeki Windows 7 64 bit DVD'si ile. Formattan sonra driver'ları bulmak problem oldu. Sonradan packard bell sitesinden bulmayı becerdim.

    Sorunum şu: klavyenin sağ üstünde sesi artırma ve azaltma tuşları var. Format atmadan önce ses açma/kapama tuşlarına her bastığımda 100 üzerinden 10 birimlik ses açma/kapama işlevi görüyordu. Yani 10 kere basarak sesi full'e getirebiliyordum. Şimdi 100 üzerinden 1 birim artırıp azaltıyor o tuşlar. Haliyle 10 kat fazla basmak gerekiyor. Eski haline nasıl getirebilirim? Bilgisayarda bununla ilgili bir ayar bulamadım. Klavye için bir driver da bulamadım internet üzerinde. Adı bile geçmiyor.







  • Acer Updater ı yükleyin
    ve bu yazılımlarıda....

    http://www.packardbell.com.tr/pb/tr/TR/content/download

    TouchPad ALPS Touchpad Driver 7.105.2002.1309 8.5 MB 2010/03/10
    TouchPad ELANTECH Touchpad Driver 7.0.6.3 25.5 MB 2010/03/10
    TouchPad Synaptics Touchpad Driver 14.0.19.0 29.4 MB 2010/03/10
  • quote:

    Orijinalden alıntı: awaqado

    Acer Updater ı yükleyin
    ve bu yazılımlarıda....

    http://www.packardbell.com.tr/pb/tr/TR/content/download

    TouchPad ALPS Touchpad Driver 7.105.2002.1309 8.5 MB 2010/03/10
    TouchPad ELANTECH Touchpad Driver 7.0.6.3 25.5 MB 2010/03/10
    TouchPad Synaptics Touchpad Driver 14.0.19.0 29.4 MB 2010/03/10

    Touchpad'im synaptics'miş. Onu yüklemiştim zaten. Touchpad'in scroll özelliği geri geldi onu yükleyince ama dediğim ses tuşları düzelmedi.

    Acer update dediğiniz nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • awaqado kullanıcısına yanıt
    Acer Updater'ı kurdum, yapılmamış güncelleştirme bulamadı. Başka çözüm öneriniz var mı?
  • arkadaslar merhaba benım pc en lm 98.benım pc tamırden geldıkten sonra ıcerısıne acer yuklamısler sanırım acılısta acer yazısı gelıo sonrada enter lamadan pc acılmıo.onun harıcınde pc her acıldıgında saat ve tarıh resetlenıo.kısayol tusları kımısı calısmıo kımısı yer degıstırmıs.ornegın uyku moduna basıyorum wıfı acılıo fılan.pc den ses acma tusunu her zman calıstıramıyorumsımdıden tesekkurler daha ayrıntılı anlatmak ısterım anlayan olursa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olcaytug66

    arkadaslar merhaba benım pc en lm 98.benım pc tamırden geldıkten sonra ıcerısıne acer yuklamısler sanırım acılısta acer yazısı gelıo sonrada enter lamadan pc acılmıo.onun harıcınde pc her acıldıgında saat ve tarıh resetlenıo.kısayol tusları kımısı calısmıo kımısı yer degıstırmıs.ornegın uyku moduna basıyorum wıfı acılıo fılan.pc den ses acma tusunu her zman calıstıramıyorumsımdıden tesekkurler daha ayrıntılı anlatmak ısterım anlayan olursa

    daha ayrıntılı yazarsan belki yardımcı olabiliriz
  • kardesım soyle soyleyım benım pc 4 ay once durduk yere kapandı ve acılmadı..sonrasında bunu kayserıde bı tamırcıye vedım ve bana chıpsetının ve sarj kıtının degısecegını soyled..bu ıslemlerı yaptıktan sonra pc geldı ve pc yı actıgımda sıyah ekram geldı bekledımpc acılmadı sonra enter yada herhangı bır tusa bastıgımda pc acılıo(ayrıca pc yı dırek sarja taktıgımda powera basmadan kendı kendıne acılıyor.)neyse acılısta pcde acer yazısı gelıo ama ıcerık packard bell.ben pc yı yapan kısıye neden bole oldugunu sordum oda bıosu acer yaptıgını soyledı packad bell yapınca kabul etmıo dedi filan.
    ama pc yı her acıp kapadıgımda saat ve tarıh kendını 2010 olarak bı tarıhe atıo,,kısayol tuslarım calısmıo(kımısı calısıo ama orneğin ekran palaklığına basıyotum ses acıo falan yelerı degısmıs kımısının yani)
    gorev cucbugundan ses acmaya calısıyorum bazen oluyo bazen olmuyo...
    bıde pc ılk aldıgımda yaptıgım recovery cd sini kabul etmıo pcnın ıcıne acer recovery yuklemısler o aktif olarak calısıo,,,ne yapmam lazım bılen bı kısı yardım etsın lutfen.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.