Şimdi Ara

Kuru öksürük,balgam ve gıcık nasıl geçer ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler bayramdan beri boğazımda gıcık var ve kuru öksürük var.Ayrıca balgam da atıyorum.Buna bi çözüm var mı doktora falan gitmek istemiyorum



  • hocam balla limonu karıştırıp ye ben çok faydasını gördüm.
  • LÜTFEN ACİL BİRİ YARDIM ETSİN. hasta oldum ne hastalığı bilemiyorum. doktora gözükmeden önce, emin olup, yanlış teşhis olmadan,, ona göre tedavi olmak istiyorum. ANJİN, ASTIM, BETA, BRONŞİT, FARENJİT, KRUP, LARENJİT, MENENJİT, TONSİLİT hatalıklarının temel tanısı nedir, bu hastalıkları biribirinden nasıl ayırt edebilirim ???? Bu hastalıkları ayırt edebilebileceğimiz bikaç kısa cümle ile açıklar mısnız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cop kedisi masil

    LÜTFEN ACİL BİRİ YARDIM ETSİN. hasta oldum ne hastalığı bilemiyorum. doktora gözükmeden önce, emin olup, yanlış teşhis olmadan,, ona göre tedavi olmak istiyorum. ANJİN, ASTIM, BETA, BRONŞİT, FARENJİT, KRUP, LARENJİT, MENENJİT, TONSİLİT hatalıklarının temel tanısı nedir, bu hastalıkları biribirinden nasıl ayırt edebilirim ???? Bu hastalıkları ayırt edebilebileceğimiz bikaç kısa cümle ile açıklar mısnız ?

    Doktora gitmeden ayırt edemezsin ki içlerinde çok ciddi hastalıklarda var.Eğer şüphe duyuyorsan git.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: staraptorx

    hocam balla limonu karıştırıp ye ben çok faydasını gördüm.

    aynen


    sabah aç karnına limon sık balın içine, mesela kahve fincanına, su dolu bi zımbırtının içine yarısı batacak kadar koyup ısıt azcık, bal hafif erimeye başlayana kadar karıştır limonla iyice kaynaşsın, sonra iç çok ısınmadan..
  • Eczaneden asist al toz ilac suya karistir ic balgam icin cok faydali hele bide sigara iciyosan sigarayi birakma ihtimalin var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internette bi yazı vardı. vicks diye bi ilaç varmış. ayak tabanına sürüp kalın çorap giyiyormuşsun hemen öksürük geçiyormuş.
  • Bende bu aralar öksürükten şikayetçiyim,sana tavsiyem bal ve zencefil karıştırıp gün içinde belli aralıklarla ye,ayrıca ıhlamura bal ve zencefil karıştırıp içebilirsin.Bana çok iyi gelen bir diğer şey ise ılık suya bal,azcık karabiber,tarçın,limon karşıtırıp sabahları aç karnına içmen.Tabi bir doktora görünmen daha faydalı olucak.Ben bugün gittim faranjitim varmış ilaç yazıp gönderdi,boşu boşuna günlerce öksürük çektim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.sstrange -- 30 Ekim 2013; 16:35:50 >
  • Vicks merhem test edildi onaylandı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.