Şimdi Ara

HDMI Kablo Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar Asus VS238H Modeli Hdmı Özellikli Monitörüm Var Vga Kablo le Görüntü Alıyorum. Monitörden Hdmı Kablo İle Full HD Görüntü Almak İçin Oyun,Film İçin Gold Master Cab 21 Modeli 1.4 Versiyon Hdmı Kablo Aldım. Ekran Kartındaki Hdmı Çıkışına Bir Ucunu Taktım Diğer Ucunu Da Monitöre Bağlayınca Ekrana Görüntü Gelmiyor. Hdmı Kabloyu Monitördeki Sokete Takıca Dıt Diye Bir Ses Geliyor. Yani Kabloyu Takınca Dıt Sesi Geliyor Monitör Kabloyu Algılıyor Ama Görüntü Yok. Vga Kabloyu Takınca Görüntü Veriyor. Vga Takılıyken Hdmı Kabloyu Takıyorum Bu Sefer Vga'dan Gelen Görüntü Gidiyor. Hdmı Çıkarınca Vga Devreye Giriyor Giden Görüntü Geri Geliyor. Hdmı Kablo Aldık Ancak Kullanamıyoruz. Varlık İçinde Yokluk Çekmek Diye Buna Denir. Sorunla İlgili Bilgisi Olan Arkadaşlardan Yardımcı Olmasını İstiyorum Teşekkürler..







  • catalyst control center dan
    tabi amd kullanıyorsanız kontrol edin
  • hdmı çıkışına la pc yı eğer olmassa projektör olarak gösterip windows ve p tuşuna bas

    not vga kablosu takılıyken hdmı çalışmaz o kabloyu çıkar
  • Hocam aynı sorun bendede var.Fakat monitörden değil galiba.Çünkü kasayı başka vga kablosu ve monitörde denedim ama yine görüntü gelmedi.Sanırsam sorunum kasadan.Benimde monitör vs238h.Sen yine şükret bence
  • awaqado kullanıcısına yanıt
    Ekran kartım Amd HD 8760 Catalyst Control Center'ın Hangi Ayarını Kurcalamak Gerekiyor Detaylı Bilgi Verirseniz Sevinirim.
  • Ben kasadan olacağını zannetmiyorum hacı çünkü daha yeni aldım vatandan :) acaba monitör 1.4 değilde 1.3 hdmı kablo ile uyumlu olabilir mi ondan mı görüntü gelmiyor. Playexata nickli arkadaş demiş vga takııılıyken hdmı çalışmaz diye farkeden bişey yok ki hdmı tek başına görüntü vermiyor takınca. Vga kabloyu söküp yerinden bir tarafa attım. Hdmı kablonun bir ucunu ekran kartı portuna takıyorum diğer ucunu da monitöre takıyorum dıt sesi geliyor sadece görüntü yok hdmı kablosu görüntü vermiyor ekrana Vga takıyorum görüntü var ardından vga takılıyken hdmı takıyorum bu sefer vga monitöre görüntü verirken ondan gelen vga görüntü gidiyor ekran sönüyor. Hdmı çıkarınca tekrar vga devreye giriyor ve ekrana vga kablo görüntü veriyor. Anlayacağınız hdmı takınca görüntü yok bir işe yaramıyor ama dıt diye takar takmaz algılama sesi veriyor. Monitörü Full Hd 1920x1080p kullanamıyorum hdmı olmadan. Lcd led monitör alırken kutu içeriğinde dvı to hdmı kablo çıkıyor. Acaba ondan mı almak gerekiyor. Ne kadar saçma bir şey ya taktın mı realtek gibi bir jak takıldı gibisinden uyarı verse kullansak öylece yatıyor monitörün yanında. Hdmı varken vgadan görüntü almak inşallah kurtuluruz bu durumdan..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPERSONICQ -- 26 Ekim 2013; 23:13:49 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.