Şimdi Ara

Garanti Bankası 3000 personel alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Garanti Bankası İnsan Kaynakları ve Yatırım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Erün 39 yeni şube açacaklarını ve 3000 yeni personele ihtiyaç olduğunu söyledi.
    Garanti Bankası İnsan Kaynakları ve Yatırım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Erün 39 yeni şube açacaklarını ve 3000 yeni personele ihtiyaç olduğunu söyledi.
    Türkiye'nin öncü ve yenilikçi bankası olarak; gelişime açık, eğitimli, modern, yaratıcı ve iyi ahlaklı takım arkadaşlarına önem veriyoruz. Üniversite öğrencilerine yönelik etkinliklerimiz, staj programlarımız, yeni mezunlar ve deneyimli çalışanlar için alternatif iş olanaklarımızla Garanti'li bir kariyerin kapılarını açıyoruz.
    Garanti Bankası personel alımı 2013 yılı içerisinde Garanti Bankası İnsan Kaynakları ve Yatırım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Erün 39 yeni şube açacaklarını ve 3000 yeni personele ihtiyaç olduğunu söyledi.

    Garanti bankasına iş başvurusu yaparak bankadaki olmak istediğiniz yeri belli edebilirsiniz.
    MÜFETTİŞ YARDIMCISI
    Nasıl Başvurulur?
    Bankamızın yılda 1 kez açtığı “Müfettiş Yardımcısı” programına dahil olmak için Garantili Kariyer'de özgeçmişinizi oluşturarak, her yıl Mart ayında yayınlayacağımız ilanımıza online başvurmanız gerekmektedir.
    Aranan Özellikler Analitik düşünen, Detaycı, Öğrenmeye ve gelişime açık, İletişimi kuvvetli, Takım çalışmasına yatkın, Farklı koşullara kolay uyum sağlayabilen, T.C. vatandaşı olan, 27 yaşını aşmamış, Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış ya da en az 1 yıllık erteletmiş olması, Yurtiçi / yurtdışı seyahat engeli bulunmayan, Sağlığı Türkiye'nin her yerinde ve yurtdışında görev yapmaya elverişli olan, 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin, Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, Fen ve Edebiyat Fakültelerinin İstatistik bölümleri, Bankacılık ve Sigortacılık bölümü, Endüstri ve İşletme Mühendisliği bölümleri ya da (lisans diploması ayrımı olmaksızın) Ekonomi, İşletme/Finans konulu Yüksek Lisans programları ile bunlara eşdeğer oldukları yetkili makamlarca onaylanmış, Türkiye ve yabancı ülkelerdeki okullardan birini bitirmiş ya da Temmuz 2012′de diplomasını alacak olan, İyi derecede İngilizce bilen, TOEFL'dan min.75 puan almış ve belgesi Temmuz 2012 tarihine kadar geçerli olan adaylar Yabancı Dil sınavına alınmayacaklardır.
    Bu adayların başvuru sırasında TOEFL alanını doldurmaları gerekmektedir. TOEFL belgesi olmayan ya da geçerlilik süresi Temmuz 2012 tarihinden önce dolmuş olan adaylar Yabancı Dil sınavına alınacaktır. Önceki dönemlerde açılmış olan Bankamız Müfettiş Yardımcısı / Management Trainee/ Sales Trainee sınavlarına bir kereden fazla katılmamış veya bankamız Müfettiş Yardımcısı alım sürecinde mülakatlardan elenmemiş olan.
    Teftiş Kurulu Başkanlığı
    Teftiş Kurulu Başkanlığı, bankamızın günlük faaliyetlerini bağımsız bir şekilde; banka ilke ve mevzuatlarında uygun olup olmadığını inceleme, izleme ve raporlama yetkisine sahiptir. Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın misyonu, Bankamızın ve iştiraklerimizin operasyonel risklerini minumuma indirmektir. Kurul, faaliyetlerini teftiş, soruşturma ve inceleme çalışmaları şeklinde ve risk odaklı denetim anlayışı ile gerçekleştirir.
    İşe Alım Süreci Sınav Uygulaması
    Müfettiş Yardımcısı alım sınavı İstanbul ve Ankara ve İzmir'de yapılmaktadır ve 3 bölümden oluşmaktadır:
    1. Genel Yetenek Sınavı
    Genel yetenek sınavı çoktan seçmeli olarak yapılmakta ve aşağıdaki bölümlerden oluşmaktadır:
    Sayısal kavrama testi Sözel kavrama testi
    2. Genel Bilgi Sınavı
    Genel bilgi sınavı çoktan seçmeli olarak yapılmaktadır.
    Ekonomi
    Mikro İktisat
    Makro İktisat
    Türkiye Ekonomisi
    Uluslararası İktisat
    Para-Banka-Kredi İşletme/Pazarlama
    İşletme Ekonomisi
    İşletme Finansmanı
    Pazarlama Kavramları ve Teknikleri Hukuk
    Medeni Hukuk
    Borçlar Hukuku
    Ticaret Hukuku İstatistik
    Olasılık Hesapları ve Olasılık Dağılımları
    Veri Özetleme Yöntemleri
    Örnekleme Dağılımları
    Tahmin
    Hipotez Sınama
    Korelasyon ve Regresyon (Eşit Dağılım) Muhasebe/ Maliye
    Genel Muhasebe
    Banka Muhasebesi
    Mali Tablolar Analizi
    Maliye Politikası
    Finansman Politikası
    Kamu Bütçesi ve Türk Bütçe Sistemi
    Vergi Sistemi
    3. Yabancı Dil Sınavı
    Yabancı dil sınavında İngilizce testi uygulanmaktadır. Yabancı dil sınavından alınan sonuç, daha sonra gerçekleştirilecek sözlü sınav aşamasının sonucu ile birlikte Bankamızda verilen yabancı dil tazminat derecesini belirleyecektir.

    Mülakat Süreci
    Sınav sürecinde başarılı olanlar, en az iki aşamadan oluşan mülakatlara davet edilirler. Son aşama olarak, adaylar Bankamız üst düzey yöneticilerinin katılacağı bir mülakata davet edilecektir.
    Görev Teklifi ve Eğitim
    Sınav ve mülakat süreçlerinde başarılı olan adaylara görev teklifi yapılır. Görev teklifini kabul eden adaylar, iki aylık yoğun bir eğitim programına katılırlar. Ayrıca, Müfettiş Yardımcıları bu süreç içerisinde birimlerde ve şubelerde kısa süreli staj yaptıktan sonra eğitim sürecinin bitmesi ile birlikte görevlerine atanırlar.
    Kariyer Yolları
    İki yıl boyunca Müfettiş Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra, “Yetki Sınavı” na girerler ve başarılı olanlar “Yetkili Müfettiş Yardımcısı” unvanı alırlar. Yetkili Müfettiş Yardımcıları 1 yıl sonra, performansları doğrultusunda yeterlilik eğitim programına alınırlar. Eğitim sonrasında “Yeterlilik Sınavı”na girerler ve “Müfettiş” ünvanını alırlar. Müfettiş Yardımcıları kariyerlerine Teftiş Kurulu içerisinde veya banka birim ve şubelerinde devam etme şansına sahiptirler.

    Ücret ve Haklar

    BİLGİ SİSTEMLERİ DENETÇİSİ
    Görev Tanımı
    BDDK tarafından, düzenlemelerle bankalarda zorunlu hale getirilen Bilgi Sistemleri Denetimi, sektörde hızla gelişen bir iş alanı konumunu almıştır. Ülkemizde faaliyet gösteren bankaların büyük bir kısmında bilgi sistemleri denetim ekipleri bulunmakta ve bilgi sistemleri denetim faaliyetleri söz konusu ekiplerce yürütülmektedir.
    Bankalar dışında GSM, otomotiv ve teknoloji şirketleri, finansal gruplar, bağımsız denetim ve danışmanlık şirketlerinin bünyesinde de çok sayıda Bilgi Sistemleri Denetçisi görev yapmaktadır.
    Bilgi Sistemleri Denetimi, Bilgi Teknolojilerinde Yazılım, Veritabanı Yönetimi, Network Yönetimi, Güvenlik, İşletim Sistemleri ve benzeri alanlardan b,r veya bir kaçında uzmanlaşma yerine; bilgi teknolojileri alanlarının tamamına geniş bir bakış açısıyla hakim olma fırsatı sunmaktadır. Garanti Bankası genelinde teknolojinin var olduğu her alanda denetim mekanizmasının işletilmesi, Bilgi Sistemleri Denetçileri tarafından gerçekleştirilmektedir.
    Garanti Bankası ve yurtiçi / yurtdışı iştiraklerinin genelinde Bankacılık Uygulamaları, Yazılımlar, Veritabanları, Güvenlik Altyapıları, İşletim Sistemleri, Ağ Sistemleri, Mantıksal Erişimler vb teknoloji unsurlarının işlerliği, uyumluluğu ve yeterliliği, Bilgi Sistemleri Denetçileri tarafından uluslararası standartlara uygun olarak denetlenmektedir.

    Nasıl Başvurulur?
    “Bilgi Sistemleri Denetçi Yardımcısı” programına dahil olmak için Garantili Kariyer'de özgeçmişinizi oluşturarak, ilanımıza başvurmanız gerekmektedir.
    Adaylarda Aranan Özellikler: Analitik düşünen, Öğrenmeye ve gelişime açık, İletişimde başarılı, Ekip çalışmasına yatkın, Farklı koşullara kolay uyum sağlayabilen, 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin,
    Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) bölümleri ya da (lisans diploması ayrımı olmaksızın) aynı bölümlerde yüksek lisans programları ile bunlara eşdeğer oldukları yetkili makamlarca onaylanmış, Türkiye ve yabancı ülkelerdeki okullardan mezun,
    Çok iyi derecede İngilizce bilen, 27 yaşını aşmamış, Askerlik görevini tamamlamış ya da en az bir yıl erteletmiş (erkek adaylar için), Geleceğine önem veren, başarılı bir kariyer için doğru başlangıç isteyen Teftiş Kurulu Başkanlığı
    Teftiş Kurulu Başkanlığı, Bankamızın günlük faaliyetlerini bağımsız bir şekilde; banka ilke ve mevzuatlarına uygun olup olmadığını inceleme, izleme ve raporlama yetkisine sahiptir. Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın misyonu, Bankamızın ve iştiraklerimizin operasyonel risklerini minimuma indirmektir. Kurul, faaliyetlerini teftiş, soruşturma ve inceleme çalışmaları şeklinde ve risk odaklı denetim anlayışıyla gerçekleştirir.
    Bilgi Sistemleri Denetçileri de dahil olmak üzere kurul üyelerinin ikamet yeri İstanbul'dur.

    İşe Alım Süreci Sınav Uygulaması
    Bilgi Sistemleri Denetçi Yardımcısı sınavı İstanbul, Ankara ve İzmir'de yapılmakta ve 2 bölümden oluşmaktadır:
    1. Genel Yetenek Sınavı
    Genel yetenek sınavı çoktan seçmeli olarak yapılmakta ve aşağıdaki bölümlerden oluşmaktadır:
    Sayısal kavrama testi Sözel kavrama testi
    2. Yabancı Dil Sınavı
    Yabancı dil sınavında İngilizce testi uygulanmaktadır. Yabancı dil sınavından alınan sonuç, işe girişten sonra yapılacak sözlü sınavın sonucuyla birlikte, bankamızda verilen yabancı dil tazminatının derecesini belirleyecektir.
    Mülakat Süreci
    Sınav sürecinde başarılı olanlar, iki aşamadan oluşan mülakatlara davet edilir. Adaylar son aşama olarak, Bankamızın üst düzey yöneticilerinin yer alacağı bir mülakata daha katılır.

    GİŞE ASİSTANI
    Nasıl Başvurulur?
    Gişe Asistanı pozisyonu için, internetteki ilanları takip ederek online başvuruda bulunmanız gerekmektedir.
    Aranan Özellikler
    Tercihen 4 yıllık üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun, 27 yaşını aşmamış, İyi derecede bilgisayar kullanabilen ve MS Office bilgisine sahip Askerlik görevini tamamlamış ya da 1 yıl tecil ettirmiş (erkek adaylar için) Pazarlama ve satış becerileri gelişmiş, Esnek zamanlı olarak çalışabilecek, İletişim ve ikna becerileri yüksek, İnsan ilişkileri kuvvetli Görev Tanımı
    Gişe Asistanı olarak göreve başlayan kişiler Türk Lirası ve yabancı para nakit hareketleri ile servis içinde yürütülen tüm işlemleri kanunlara, banka politika ve prensiplerine uygun olarak eksiksiz ve zamanında yerine getirmekle sorumlu olup, müşterilerle direkt ilişkide bulunurlar. Ayrıca; müşterilerin ihtiyaçları çerçevesinde ürün ve hizmet satışından sorumludurlar. Gişe Asistanı olarak göreve başlayacak kişiler ikamet ettikleri şehirler göz önünde bulundurularak Türkiye çapındaki şubelerimizde görevlendirilirler.
    Eğitim Programı
    Gişe Asistanları, görevleri için ihtiyaç duyulan temel bankacılık eğitimlerini kapsayan 2 haftalık eğitim sürecine dahil edildikten sonra, göreve başladıkları şubelere atanırlar.
    Kariyer Yolları
    Gişe Asistanı olarak göreve başlayan kişiler performansları, bilgi, beceri ve yetkinlikleri doğrultusunda şube kadrolarında ilerleme fırsatına sahiptirler.

    Kaynak:http://www.ozgecmis.gen.tr/garanti-bankasi-3000-personel-alacak.html







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.