Şimdi Ara

.::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.993
Cevap
178
Favori
1.017.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.
    />

    Kullanıcı ve test edenlerin tesbit ettikleri olumsuzluklar:
    Baredef
    hala cam tavanin acilmamasi negatif bir yorum..



    borabd

    Eksileri kol dayama kaymıyor full donanımda hafızalı koltuk yok.Anahtardan ayna ve cam kapama yok.Diz hava yastığı yok.

    Drnero
    Nissan 19 jant ile büyük hata yapmış, yol tutuş iyi olabilir ama bu araç SUV, hiç mi kötü yola girmeyecek bunu alan adam, incecik bir yanak, her an balon yapmaya hazır bomba gibi..17 jant bu araç için bence en idealidir



    Alimurat33
    110-120 km/saat hızdan sonra rüzgar sesi aldığı doğrudur

    captaingurkan
    tavan çıtası fotoğrafı son noktayı koydu. Tabi bir de aynı kare içeresindeki aydınlatmanın görüntüsü de... Burada, bu aracın iyi ve kötü yanlarını paylaşıp bilgilendiren herkese teşekkür ederim.


    ozbilgin
    park sensörleri uyarı verdiğinde müzik sesi yüksekse duyulmuyor, ford'da sensörler uyarı vermeye başlayınca hemen müzik sesini otomatik kısıyordu.
    araba kapanınca aynaların kapanmaması da bir eksiklik

    stulluk
    VW'da da geri vitese alınca ses azalıyordu, ama ben buna biraz takmıştım açıkcası :) Ama güvenlik açısından kesinlikle haklısınız, ses kısılsaydı daha iyi olurdu. Aynaları kapatmak için de yine sol kapıdaki butona basmak zorundasınız, evet bu da bir eksiklik.. Bazı şeyleri neden yapmamışlar diye merak ediyor insan...

    Bir tane daha söyliyeyim mesela... Sürücünün bacaklarının rahat olabilmesi için, direksiyonun alt bölümünün düz olmaması.. sciroccomda vardı :( Passatta da yok... A3 sedanda da vardı yanılmıyorsam..


    cherqes
    Biraz hatlar karıştı hocam kusura bakma.
    Dolu hasarı var, manuel 1.6 3p 1.500 TL indirim yaptılar yani, doğru mu anladım.
    Öyleyse keşke biraz daha indirim konusunda zorlasaydınız, dolu izleri düzeltildiğinde belli olmuyorsa sorun yok.

    Benim aracımda 10.000 oldu. Yarın servise bakıma götürüyorum. Tavan perdesinde bir sorun oldu, katlanırken takılma gibi bir ses geliyor ve son katı arka tarafa girmeden dışarıya katlıyor. Bu hafta torpido tarafından araç viteste iken küçük bir tıkırtı geliyor onlara baktıracam.


    stulluk

    Mesela qqda bazı eksikler var sinir bozucu şeyler.. Önceki çoğu aracımda ( genellikle vw ) anahtarda kapatma butonuna basılı tutunca camları ve sunroof'u otomatik kapatıyordu..

    Bu denli detaylı düşünülmüş bir araçta bu özelliğin olmaması...

    Arabadan iniyorsunuz, çocuk camı açık unutmuş, arabaya geri bin, start-stopa bas, camı kapat, start-stopa tekrar bas, çık kilitle yeniden :)



    Hectortroy
    1.5 te yoğun turbo sesi ve devir yükseldikçe gelen uğultu 1.6 da ise daha az turbo sesi ve benzinli atmosferiğe daha yakın bir ses var(iç mekanda ) dışarda rölantide ise ikisi de klasik dizel:) performansı daha az 1.5te 2. Vitesteki yola saldırma yok hızlanmak için gaza daha fazla basmak lazım

    Anatolyus
    Eksi yönleri şuan sadece deri koltukta gördüm yani terletmeyen dendi ama Klima açık olmasına rağmen belimde terleme oluştu

    doganakif

    kapı içlerinin camın son kapanma noktasındaki esneme bende de oluyor.



    diaspora1
    cam düğmeleri kalitesiz değil gayet normal ışıklandırma olmaması eleştirilebilir ama kötü diyemem kesinlikle..ama eksiklik olarak şoför camı hariç diğer düğmlerde sonuna kadar indirip kaldırma fonksiyonu olmaması eleştirilebilir..cam indirirken kaldırıken kapı döşemelerinde oynama var bendede..



    naz_eg
    Orijinalden alıntı: dent_ist

    Black edition da sogutmali torpido var mi? Varsa hangi yone fan konumunu aktif hale getirmek gerekiyor?

    Malesef bu özellik aracın en full modelinde bile yok. Kıytırık Opel Meriva aracımda bile soğutmalı torpido vardı. Nissan bu tür saçmalıkları hangi kafayla yapıyor anlayamıyorum.

    Bir ikinci saçmalık da İngiltere versiyonun da olup da bizim en full donanımlı araçlara getirmeyi çok gördükleri Thermaclear heated windscreen yani Rezistanslı Ön cam. Kışın gerçekten çok kullanışlı olan bu özelliği neden bizden esirgediler anlamak mümkün değil.


    Zeybek79
    Araçta keşke olsaydı dediğim şey;Şöyle aracın altına metalden adam akıllı bir muhafaza yapsalardı süper olurdu


    Draco1987

    Dış görünüş ve performans çok iyi fakat cam açılırken kapı döşemesinin oynaması, cam açma kapama tuşlarının, araç içi aydınlatma tuşlarının kalitesizliği , aracın dış kapı kollarının kalitesizliği (resmen plastik) bu araca hiç yakışmamış.


    Naz_eg
    Beğenmediğim noktalara gelecek olursak, birincisi yakıt tüketimi fabrika verilerinin epey üzerinde, motor biraz daha açılınca nolur bilemiyorum tabi.
    İkincisi yüksek süratte rüzgar Sesini içeriye alması hoşuma gitmedi, ix35 bu konuda daha iyiydi.
    Üçüncüsü yine çamurluklara çarpan kum ve çakıl sesleri sizi gerçekten rahatsız ediyor, ix35 yine bu konuda öndeydi.





    Nissan Qashqai 2014'de makyajlı kasa ile geliyor. İngiltere'de bulunan Sunderland fabrikasında Aralık 2013'te Avrupa ve Asya pazarı için üretime başlıyor.

    quote:

    Kaynak:otosevdam
    Renault ve Nissan’ın ortak olarak ürettikleri 1.6 litrelik dizel motoru kullanan 2014 Nissan Qashqai son zamanlarda piyasalardaki en başarılı crossover olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Devrim niteliğindeki bu değişiklik sayesinde kötü günleri ardına bırakmayı başaran Nissan, bu konuda Renault’a ne kadar teşekkür etse azdır diyebiliriz.
    Satış rakamlarında yaşadığı başarı da en önemli paylardan birisi de hiç kuşkusuz aracın tasarımı. Özellikle Türkiye’deki araç kullanıcılarının istediği özelliklere sahip olan bu tasarım, yerden yüksekliği ve büyük plastik ekler sayesinde SUV’a benzeyen tamponuyla oldukça ilgi çekici. Yerden yüksek olan ön kaput tasarımıyla güçlü bir görünüm kazanan 2014 Nissan Qashqai, dışarı doğru çıkıntılı olan arka stop lambaları ve lambaları çevreleyen keskin çizgiler ile kaslı bir görünüm kazanmış. Asi Şehirli sloganıyla satılan araç agresif görünümüyle bu ismini tam olarak hak ediyor. Arka camlarının yüksekliği ve üçgen arka kelebek camları da aracın görünümünü oldukça pekiştiriyor. Qashqai’nin en yakın rakibi olan 3008’den 3.8 cm daha kısa olması ve yerden 18 cm daha yüksek olmasıyla rakibinden daha kullanışlı bir tasarıma sahip. Bagaj hacminde ise sınıf ortalamalarından biraz düşük seviyede olan aracın bagaj hacmi 410 litre.
    2014 Nissan Qashqai’nin sürücüyü oldukça saran kokpiti, gösterge tablosu ve kumanda sistemleri canlı ışıklarla zenginleştirilmiş. Ergonomik bir tasarıma sahip olan aracın iç yapısı sürücüye kolaylık sağlamakta. Gösterge tablosunun derinlik anlayışıyla tasarlanmış olması kullanıcılarına spor bir otomobil kullanıyormuş izlenimi vermektedir. Ayrıca geniş ve ferah iç kabini yolculara rahat bir ortam sunmakta. Panaromik cam tavanı ile ortam iyice ferahlamakta. Aracın içerisine ilk oturduğunuzda koltukların vücudu tamamen sarması ile konforlu ve rahat bir sürüşün haberini almaktasınız adeta. 2014 Nissan Qashqai’de bulunan navigasyon sistemi konumu itibariyle biraz problem çıkarıyor fakat gayet başarılı. Ancak araçtaki ses sistemi pek başarılı değil.

    2014 Nissan Qashqai’nin motoruna baktığımızda karşımıza adeta uçak motoru çıkıyor. Rakibi olan araçların tümünün motorunu geride bırakmayı başarıyor. Aracın torku 320 Nm. Bu tork aracı kullanırken kendini hissettirmekte. 100 kilmetreye 10.3 saniyede çıkan araç 100 kilometrelik mesafede 5.6 litre yakıt tüketiyor. Bu konuda oldukça başarılı olan araç, bu değerler doğrultusunda motorunun ne kadar kaliteli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.


    Teknik verileri

     .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.

    İlk videoları





    İlgilenenlere ve meraklısına duyurulur.
    Güncel inceleme (06/06/2014):






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tek_Türk -- 22 Temmuz 2014; 16:57:00 >







  • Merhabalar,
    Yaklaşık bir ay önce yeni QQ 1.2 Dig-T aracımı aldım. Sizlere bu yeni araç hakkındaki izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Şu ana kadar 700 km yol yaptım, ağırlıklı olarak çevre yolunu kullanarak işe geldim gittim, bir defa da şehirler arası kısa bir yol yaptım. Daha önce Golf 140 hp ACT kullandım.

    Öncelikle yakıt konusuna değineceğim. Aynı şartlardaki kullanımda işe geliş ve gidişlerde Golf ile kıyasladığımda 0.3-0.4 lt fazla yaktığını söylemeliyim(70-110 km değişken süratlerde duraksamalar dahil, 5,4-5,8 lt ortalama yaktım). Araçların ağırlıkları yaklaşık aynı. Ama Golf’teki güç ve tork fazlalığını, silindir kapama teknolojisini (ki Golf’u sadece bu özelliği yüzünden-düşük süratlerde iki silindire geçtiğinde titreme yaptığı için-sattım), aerodinamik avantajını, ayrıca DSG şanjımanın yakıt ekonomisine olan katkısı göz önüne alındığında, yeni QQ’nin 1.2 turbo motoru ile olan yakıt ekonomisi muhteşem diyebilirim. Uzun yolda 120-130 km süratle seyrettiğim bir seyahatimde 5,8 lt ortalama yakıt tüketimi gördüm. Henüz motoru rodaj dönemini tamamlamamış bir araç için çok iyi değerler.

    Diğer bir konu, yeni QQ’de bugüne kadar kullandığım hiçbir araçta olmayan akıcılık var. Yani aracı boşa atıp bıraktığınızda düz yolda bile kolay kolay yavaşlamıyor. Mekanik sürtünme oldukça azaltılmış. Bu durumu ilk kez yeni QQ ve eski QQ’yi ard arda (ikisi de 1.5 dci) test ettiğimde fark etmiştim. Doğal olarak bu akıcılık, yakıt ekonomisine ve sessizliğe etki ediyor.

    1.2 lt hacmindeki motor 1350 kg ağırlığındaki aracı oldukça iyi götürüyor. 2000 dev/dakikada gelen 190 Nm tork aracı oldukça iyi götürüyor. Yeni QQ 1.2 motor ile altıncı viteste 2000 devirde 100 km/h, 3000 devirde ise 145 km/h yapıyor. Araçta daha önce kullandığım 1.4 Tsi 122 hp Golf’e yakın bir performans hissi var diyebilirim. Önyargı ile bu motor bu aracı çekmez diyenlere hep aynı örneği veriyorum. SUV segmentinde olan diğer benzinli araçlardan; 2.0 lt motorlu olan Honda CRV ve Toyota RAV-4’de bile yaklaşık 190 Nm tork var. Ve bu tork ortalama 4000 dev/dakikada geliyor. Üstelik bu araçlar QQ’den 150-200 kg daha ağır. Yeni QQ, 2.0 lt motorlu o araçlardan daha iyi çeker ve az yakar diyorum. Fiyatı ve vergi dilimi de cabası.

    Sürüş dinamiklerine gelince; yeni QQ önceki QQ’den daha dinamik sürüş karakterine sahip. Yani sürüş hissi bir SUV’dan çok binek otomobil gibi. Süspansiyon bir önceki QQ’ye göre biraz daha kemikli. Ne çok sert, ne de çok yumuşak, tam kıvamında ayarlanmış. Normalde araç çok sessiz. Hem motor, hem yürüyen aksam sessiz çalışıyor. Sadece 120 km/h’den sonra büyük olan aynalardan rüzgar sesi geliyor.

    Donamım, verilen paraya göre oldukça iyi. Malzeme ve işçilik kalitesi yeterli seviyede. Bu segmentte malzeme ve işçilikte Honda CRV ve VW Tiguan eskiyen yüzüne rağmen daha iyiler, ama fiyatları göz önüne alındığında kıyaslamadan çok uzaklar.

    Gelelim 1.2 Dig-T mi yoksa 1.5 dci mı sorusuna. Öncelikle yılda ne kadar yol yapıyorum ve aşağıda yazdığım kriterleri değerlendirdikten sonra bu konuya kendiniz karar vereceksiniz.
    - 1.2 motorun alırken 9.000 TL daha ucuz ve yıllık 322 TL MTV avantajı var.
    - 1.2 motor 15.000 km veya yılda bir, 1.5 dci 10.000 km veya yılda bir bakıma girecek.
    - 1.2 motorun bakım ücreti 1.5 dci motordan daha ucuz olacak.
    - Çok yol yapıyorsanız 1.5 dci motora daha fazla bakım ücreti vereceksiniz.
    - 100.000 km den önce dizel motoru elden çıkarmanız gerekecek, çünkü aracın değeri ilave bir 5.000 TL daha düşecek. (bunu ben demiyorum, piyasa diyor, belki siz değerinde satabilirsiniz)

    Yukarıdaki tüm kriterleri koyduğunuzda dizel motorlu QQ, 100.000 km den önce kendisini amorti etmez. (bu benim değerlendirmem tabii ki, herkesin kriterleri ve değerlendirmesi farklı olabilir)

    Tüm bunları niye yazdım?
    - 1.5 dci motor herkes tarafından bilinen ve kendisini ispat etmiş bir ünite.
    - 1.2 Dig-T motor Renault modellerinden tanınsa da, bu segmentte ilk defa kullanılıyor. Doğal olarak çok iri görünen (ama hafifletilmiş) bir aracı götürür mü götürmez mi sorusu merak konusu. Tüm şehirlerde ve bayilerde 1.2 motorlu QQ’nin test aracı da yok. Bu durumda potansiyel alıcılar çekinik davranıyorlar. Ben bir kullanıcı olarak kendi izlenimlerimi, belki bu aracı almak isteyip de test imkanı olmayan kişilere faydası olur diye paylaşmak istedim.

    saygılarımla.
  • xtrail değilmi bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetkirsoy

    xtrail değilmi bu
    videoları diyorsanız Rogue. Amerika kıtasında satılıyor. Qashqaide Asya ve Avrupa'daki ikizi. 2. videoda 15 Ekim 2013 tarihinde çekilmiş, 2014 Nissan Rogue üretim bandına iniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tek_Türk

    videoları diyorsanız Rogue. Amerika kıtasında satılıyor. Qashqaide Asya ve Avrupa'daki ikizi. 2. videoda 15 Ekim 2013 tarihinde çekilmiş, 2014 Nissan Rogue üretim bandına iniyor.

    Alıntıları Göster
    yeni Qashqai bunuydu kesinleştimi artık .nezamn cıkıyor türkiyede.otomatik vitesli olacakmı.
  • tek_Türk kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflar yeni kasa qashqai fotoğrafları değil, şu anda satışı yapılan güncel qashqai fotoğraflarıdır, bilginize..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ege..

    Fotoğraflar yeni kasa qashqai fotoğrafları değil, şu anda satışı yapılan güncel qashqai fotoğraflarıdır, bilginize..

    Yerli ve yabancı tüm sitelerde 2014 qashqai aramasında bu ve bu tür resimler yer alıyor ne yazık ki. Resimleri Kanada kökenli bir siteden aldım. Resim başlığını 2013 Qashai resimleri olarak değiştirdim.
    Fakat 2. video başında çalışanların elindeki afişte 2014 rogue yazıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tek_Türk -- 25 Ekim 2013; 11:00:38 >
  • tek_Türk kullanıcısına yanıt
    Her iki videodaki araç yeni kasa X-Trail, fotoğraflardaki araçlar ise şu anda satışı yapılan güncel qashqai fotoğrafları..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 26 Ekim 2013; 19:28:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ege..

    Her iki videodaki araç yeni kasa X-Trail, fotoğraflardaki araçlar ise şu anda satışı yapılan güncel qashqai fotoğrafları..
    Burada da X Trail olarak geçiyor !!


    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pEmWBGGPMGM
  • İrfan 3448 İ kullanıcısına yanıt
    videodaki arac rogue=xtrail

    yeni qashqainin yuzu ve hatları da cok benzer ama bu degil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goofyitu

    videodaki arac rogue=xtrail

    yeni qashqainin yuzu ve hatları da cok benzer ama bu degil
    Yorumlarda 2014/2015 Qashqai önünün X-Trail benzeyebileceği fakat arka tarafın tamamen farklı olacaağı söyleniyor.

    İspanya Sierra Nevada görüntülenen makyajlı !






  • quote:

    Orijinalden alıntı: tek_Türk

    Yorumlarda 2014/2015 Qashqai önünün X-Trail benzeyebileceği fakat arka tarafın tamamen farklı olacaağı söyleniyor.

    İspanya Sierra Nevada görüntülenen makyajlı !




    Alıntıları Göster
    Bugün Nissan açıklama yaptı ve haftaya aracın tanıtılacağını duyurdu bence kesin ve kes 2014 X-trail'in aynısı olacak bugün Nissan'ın yayınladığı teaser

     .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.


    2014 X-trail

     .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.

     .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 28 Ekim 2013; 14:14:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: golfçü_

    Bugün Nissan açıklama yaptı ve haftaya aracın tanıtılacağını duyurdu bence kesin ve kes 2014 X-trail'in aynısı olacak bugün Nissan'ın yayınladığı teaser

     .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.


    2014 X-trail

     .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.

     .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.


    Alıntıları Göster
    bu yayınlanan fotoğraflardan belli olduğu gibi yeni qq yi xtrail le aynı olacak.1.2 motora otomatik vites olacakmı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 28 Ekim 2013; 15:27:19 >




  • Şimdi Honda düşünsün bakalım..meydan boşken uygun fiyatla CRV dizelden piyasayı vurup geçebilecekken yüksek fiyat, düşük donanımla fırsatı elinin tersiyle itiverdin Honda TR... bu örtü kalktıktan sonra EARTH DREAMS'ler elde patlayacak belli oldu..görünen o ki sağlam bi rakip geliyor..ortalık karışacak gibi...merakla bekliyoruz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leftercan1907

    bu yayınlanan fotoğraflardan belli olduğu gibi yeni qq yi xtrail le aynı olacak.1.2 motora otomatik vites olacakmı

    Alıntıları Göster
    bağlantıda nissan kompakt SUVlar hakkında bilgi veriliyor.
    Avrupa Qashqai=Amerika Rogue=Japonya Dualis
    quote:

    http://forums.nicoclub.com/rogue-vs-qashqai-europe-vs-dualis-japan-australia-t325465.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tek_Türk

    bağlantıda nissan kompakt SUVlar hakkında bilgi veriliyor.
    Avrupa Qashqai=Amerika Rogue=Japonya Dualis
    quote:

    http://forums.nicoclub.com/rogue-vs-qashqai-europe-vs-dualis-japan-australia-t325465.html


    Alıntıları Göster
    qq ile x-trail nasıl aynı olabilir? iki farklı modeli neden aynı kasa yapsınlar ki? keşke öyle olsa, bagajı şu anki gibi küçük olmasa ama sanmıyorum pek.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: blckeagle1903

    qq ile x-trail nasıl aynı olabilir? iki farklı modeli neden aynı kasa yapsınlar ki? keşke öyle olsa, bagajı şu anki gibi küçük olmasa ama sanmıyorum pek.

    Alıntıları Göster
    yeni qashqai 5 koltuk olacak
    5+2 modelleme ise x-trail olacak. Fiziksel görünüm benzer olacak ama iç görünüm değişecek. Tabi boyutları da



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tek_Türk -- 30 Ekim 2013; 14:42:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tek_Türk

    yeni qashqai 5 koltuk olacak
    5+2 modelleme ise x-trail olacak. Fiziksel görünüm benzer olacak ama iç görünüm değişecek. Tabi boyutları da

    Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 7 kasım saat 14:00'da lansmanı yapılıyor aletin..tahminen ocak 2014'de Türkiyede satışta olacak..Bu arada Nissanın avrupadaki ülkelere ait sitelerine girerseniz görürsünüz zaten ilksayfada teaser foto ile birlikte yeni qq çıkıyor karşınıza..Almanya, İngiltere, Fransa vb. Nissan web sitelerinin hepsinde var ama gel gelelim bizim Tr sitesinde bi haber yok..Plazaya gidip satış temsilcilerine sordum, bize bir bilgi gelmedi diyorlar..bence ayak..zaten kampanya da var eskilerde..bunları elden çıkarmadan yeni kasayla ilgili bilgi vermek istemiyorlar..alem çakal olmuş..Nissan da maşallah sır gibi sakladı be bu aleti..hiç mi bi yere fotoğrafı sızmaz bunun be kardeşim..çok iddialı bi değişim olsa gerek, tabii ki bu artılar adisyona yansıyacaktır




  • quote:

    Orijinalden alıntı: drnero

    Arkadaşlar 7 kasım saat 14:00'da lansmanı yapılıyor aletin..tahminen ocak 2014'de Türkiyede satışta olacak..Bu arada Nissanın avrupadaki ülkelere ait sitelerine girerseniz görürsünüz zaten ilksayfada teaser foto ile birlikte yeni qq çıkıyor karşınıza..Almanya, İngiltere, Fransa vb. Nissan web sitelerinin hepsinde var ama gel gelelim bizim Tr sitesinde bi haber yok..Plazaya gidip satış temsilcilerine sordum, bize bir bilgi gelmedi diyorlar..bence ayak..zaten kampanya da var eskilerde..bunları elden çıkarmadan yeni kasayla ilgili bilgi vermek istemiyorlar..alem çakal olmuş..Nissan da maşallah sır gibi sakladı be bu aleti..hiç mi bi yere fotoğrafı sızmaz bunun be kardeşim..çok iddialı bi değişim olsa gerek, tabii ki bu artılar adisyona yansıyacaktır

    Alıntıları Göster
     .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.


    1.2 turbo cvt olursa takasa arabayı verip almayı düşünüyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetkirsoy -- 31 Ekim 2013; 10:25:55 >




  • otomatik vites olursa güzel olur.
  • Arkadaşlar aldığım duyumlara göre Renault-Nissan ortaklığı 1.6 dci motorlarda tüm serilerde otomatik vites seçeneğini 2014 yılında koyacakmış, hatta yeni Mercedes C serisi de 1.6 dizel otomatik ile 2014 içinde gelecekmiş..bence Qashqai yeni kasaya da 1.6 dizel otomatik koyup satışları daha da artıracaklar..Honda da daha ben 1.6 dizel yaptım diye övünsün dursun..sanki yeni bir atom parçacığı keşfetti arkadaşlar..Atı alan Üsküdarı geçti bile

    Daha siz durun...1.6 dci'lerin twinturbo 160 ps/380 tork olanları da geliyor..

    Elin oğlu yapıyor vesselam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.