Şimdi Ara

bmw1 serisi üretimi durduruldu artık üretilmeyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alman otomobil devi BMW, rekabetin ve popülaritenin arttığı kompakt lüks segmentten, 2014 yılı itibariyle üretimini durduracağını açıkladığı 1 Serisi Coupe ve Convertible modelleri ile ayrılacak. Bavyeralı otomobil üreticisinden yapılan açıklamaya göre şirket 1 Serisi convertible modelinin üretimini Haziran ayında, 1 Serisi Coupe’un üretimini ise Ağustos ayından itibaren sonlandırıldı.

    Basın açıklamasında M3 Coupe modelinin üretiminin de geçtiğimiz Haziran ayında sonlandırıldığını ileten Alman otomobil üreticisi, M3 Convertible modelinin üretiminin de bu ay durdurulduğunu belirtti.

    1 Serisi’nin şalterlerini indirerek bir modeli daha tarihe gömen BMW’nin, casus fotoğrafları geçtiğimiz günlerde yayınlanan 1 Serisi’nin halefi 2 Serisi ise şimdiden merak konusu olmuş durumda. Önümüzdeki yıl Detroit Uluslararası Otomobil Fuarı’nda dünya lansmanı yapılması planlanan 2 Serisi’nin yollara çıkış tarihi ise henüz netlik kazanmış değil.

    Öte yandan BMW’nin ezeli rakipleri Mercedes Benz ve Audi’nin de kompakt lüks segmente yeni modeller ile girmiş olması Bavyeralı markayı zor duruma sokacak gibi görünüyor. Özellikle 2 Serisi’nde yaşanacak bir erteleme, marka müşterilerinin yeni Audi A3’e veya satışları önde giden CLA’ya kaybedilmesine neden olabilir.

    Ayrıca BMW internet sayfasından yayınladığı basın açıklamasında bazı modellerde değişiklikler yapıldığı bilgisi verildi. Bu değişiklikler 5 Serisi’nin çift turbolu 445 beygirlik V8 motorunda yapılan güncellemeleri, sınırlı sayıda Frozen Brilliant White Edition 6 Serisi’ni ve birkaç modelde yer alacak dokunmatik ekranlı iDrive sistemini içeriyor.







  • 1 coupe yerine 2 çıktı :)
  • Aynı şekilde 3 coupe yerine de 4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.