Şimdi Ara

Arızalı Power Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tagan marka 470 watt powerım arızalandı. Arızasına gelince; bende bilemiyorum nesi var, İlk zamanlarda arka kısımdaki açma kapama butonundan yada prizden fişi çıkarttığımda tekrar çalıştırırken bir kaç defa yapmıştı sonra çalışmasına normal olarak devam etti, artık devam edemiyor. Powera güç geliyor, anakarta, işlemciye hdd ve diğer aksama elektrik veriyor ancak bir türlü açılış olmadan 5 saniye içerisinde kendisini kapatıp tekrar açıyor, bu işlem sürekli kendini tekrarlıyor.

    Satın aldığım kişi elektrik mühendisi olup güya ben aldıktan 2-3 ay kadar bir süre sonra bozulacağı için bir kaç parçasını değiştirmiş, kondansatörlerini değiştirdim dedi. Başkacana parçalarıda değiştirmiş ama onlardan bahsetmedi zaten bunları satın aldıktan sonra söylediği için papaz oldum, güya ürünü geri alacaktı onuda almadı iyiden iyiye kazıklandım yani... Ben ancak 1,5 ay kullanabildim, değiştirmeseymiş en az 15 gün daha kullanabilirmişim.. .

    Köşedeki teelvizyon tamircisine bir gösterdim ama problemi anlayamamış öylece iade ettiler. Bu enkaz yığını için yapılabilecek bir şey varmıdır?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.