Şimdi Ara

DERS ÇALIŞMAYI BIRAKIYORUM! ÖNEMLİ OKUYUN FİKRİNİZİ BELİRTİN ARKADASLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar güzel şekilde çalışıyordum sınava. Ancak ailem yoğun baskı yapıyor istemiyorlar üniversiteyi onlara göre zaman kaybı. Bide maddi durumumuz iyi değil. Annem ve babam memurlupu tercih etmemi kısa yoldan (!) hayata atılıp para kazanmamı istiyorlar. Çok baskı yapıyorlar ve ne yazıkki pes ettim. Bıraktım,istedikleri olacak. Dediklerini yapıcam ama geri kalan ömrüm zehir olacak bana. Ne yapacam bilmiyorum bırakıtım ders çalışmayı. Zorla güzellik olmayacağını bilmiyorlar İyi bir kpss puanım var ve herhangi bi yer kazanırım ve belkide iyi bir ara alırım ancak bunlar bana göre boş. Her sabah küfrederek ise gitmek mutsuzluk.. düşündükçe deliriyorum ancak istemiyorum istediğim işi yapayım ömür boyu az paraya bile talim ederim kazancımda onların olsun. Ancak bunu anlatamıyorum onlara. Onların görüşüne göre eğitim dediğin lisede biter :( ne yapacağım arkadaslar? Babama tamam ne yaparsanız yapın karısmıyorum dedim. yani isteklerini kabul ettim..

    Lütfen akıl verin. Burası benim için birçok yerden iyi,olgun insanlar var bana buradada yardımcı olacağınızı umuyorum. Tesekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtB44 -- 15 Ekim 2013; 17:52:48 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: KurtB44

    Arkadaslar güzel şekilde çalışıyordum sınava. Ancak ailem yoğun baskı yapıyor istemiyorlar üniversiteyi onlara göre zaman kaybı. Bide maddi durumumuz iyi değil. Annem ve babam memurlupu tercih etmemi kısa yoldan (!) hayata atılıp para kazanmamı istiyorlar. Çok baskı yapıyorlar ve ne yazıkki pes ettim. Bıraktım,istedikleri olacak. Dediklerini yapıcam ama geri kalan ömrüm zehir olacak bana. Ne yapacam bilmiyorum bırakıtım ders çalışmayı. Zorla güzellik olmayacağını bilmiyorlar İyi bir kpss puanım var ve herhangi bi yer kazanırım ve belkide iyi bir ara alırım ancak bunlar bana göre boş. Her sabah küfrederek ise gitmek mutsuzluk.. düşündükçe deliriyorum ancak istemiyorum istediğim işi yapayım ömür boyu az paraya bile talim ederim kazancımda onların olsun. Ancak bunu anlatamıyorum onlara. Onların görüşüne göre eğitim dediğin lisede biter :( ne yapacağım arkadaslar? Babama tamam ne yaparsanız yapın karısmıyorum dedim. yani isteklerini kabul ettim..

    Lütfen akıl verin. Burası benim için birçok yerden iyi,olgun insanlar var bana buradada yardımcı olacağınızı umuyorum. Tesekkürler..

    csb

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadasım ne csb si? alakası yok. gercekten ciddi bir durum. bizene ailevi meselelerinden diyebilirsin ama ben burayı seviyorum ve gercekten aklı basında insanlar olduğu için yardım bulacağıma eminim.
  • biraz mobilleri dusunun be ilk mesajı niye alıntılıyorsun kardesim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birak sen su bfk10w03 tarzi insanlari takma bunlar herseyi tozpembe goruyor.insan halinden anlamaz.

    Valla okurken huzunlendim.ne biliyim bir gencin hayati gidiyor.bana sorarsan ailenle son bir kez tartis ve olmadi yurt falan dene.gerci parada lazim onun icin ama suan vaska birsey dusunemiyorum.
    Sen sabretmeye calis bak surada 8 ay gibi bi sure kaldi.











    Not:eger csb ise sövüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meslek değil,düz lise

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11numara kullanıcısına yanıt
    Sabret diyorsunda hocam 8 ay bu. Az değilki ömrüm biter. Ve bu moralle nasıl çalısıcam bilemiyorum. O konusmalar çok oldu,derdimi anlatamadım bi türlü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son derece haklısın kardşm.istemediğin mesleği yap istersen 5 haneli rakamlar al istediğin mesleği yapmaktan daha kötüdür.yorumları okumadım hedef neydi hocam senin.
  • pes etme bende senle aynı olmasada dolaylı olarak aynı durumdaydım.Bizimkiler gecen sene zorla beni üniye sokcaklardı ben yok dedim bunları istemioyrum kaç gun konusmadım babamla filan sonra kaldım al karsına senın hayatın sonucta kimse karısamaz sert dur biraz yumusarlar zamanla yusamazlarsada takmamaya calıs sen derslere calıs
  • 82 aldım. Yapacağımada inanıyorum,son şansım çünkü. Ailemin durumu iyi değil,okumaktan başka çarem yok konularıda ilerletmiştim.. ama işte aksilik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asilzade101 kullanıcısına yanıt
    Hedef İTÜ-Geomatik mühendisliği. O para konusunu aştım ben çok para mutluluk değil. İstedığim ışi yapayım severek yapayım ben zaten kazanırım paramı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durumdayım amk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.