Şimdi Ara

Logitech G700 serisi kullananlara ufak bir soru...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Mouse 'ı aldığımdan beri bir merak ettiğim bir durum var kafamda. G700S mouse 'ım var. Teşhir ürünlerede baktım mağazalardaki onlarda aynı gibi ama merak etmiyor değilim sizlerde nasıl. Mouse 'ın sol tarafındaki makro tuşlarından G7 numaralı tuş diğerlerine nazaran birazdaha sert basımı bu normal bir durummu yoksa mouse 'ta sıkıntımı var onu öğrenmek istiyorum çünkü kutusundna çıkardığım ilk andan itibaren o tuş öyleydi. Sanki yapı olarakta biraz sert basıma sahip gibi geliyor tuş sizin cevaplarınızı bekliyorum hepiniz elinizin altında bir yoklayın o tuşu merak ediyorum bozuksa benimki hemen değiştirtelim

     Logitech G700 serisi kullananlara ufak bir soru...



  • Penta teknik servisi aradım bugün meraktan Arkadaşlarda sağolsun çok yardımcı oldular ellerindeki mouseları denediler ben sorunu söylemeden onlar zaten anladılar denediklerinde anlattılar.. G4 - G5 tuşunun hassasiyeti aynı ve birazdaha yumuşak. G6 ve G7 'de birbirinden farklı şekillerde diğer makro tuşlarına nazaran sert. G7 - G6 'ya görede birazdaha sert dedi arkadaş. Baskı kuvvetleri farklı dedi tuşların önünki 2 mouse 'dan deneyerek kendisi anlattı bunu ben söylemedim makro tuşlarım böyle merak ediyorum dedim sertliklerini anlattı tam benim mouse u anlattılar.
  • Bugün ben de aldım bu mousedan, yarın geri göndermeyi düşünüyorum, hakikaten g4-g5 gayet yumuşak ve hissediliyor basıldığı, fakat g6 ve özellikle g7 kütük gibi, hani basıyor ama klik denen şey hiç yok. Bu hepsinde böyle mi G700S sahiplerini bekliyorum özelikle. (Mouseı kırasım geldi o kadar gıcık oldum)
  • Oguzzzzz kullanıcısına yanıt
    Bende hemen hemen aynı.Cok bellı belırsız bıraz daha sert sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.