Şimdi Ara

Windows Update sonrası mouse gitti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler ve iyi forumlar. Dün mouse normal çalışıyodu yatmadan önce PC kapattım kapatırken de güncellemeleri yüklüyordu. Ertesi sabah yani bugün açtım PC'yi güncelleştirmeleri uyguladı sonra bi baktım mouse çalışmıyor. Pilde mouse'un kendisinde falan bi problem yok. Nasıl halledebilirim bu problemi? Bilgisayardan ek anlamam yardımcı olan birisi olursa çok teşekkür ederim şimdiden.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: I am Medic

    Herkese iyi günler ve iyi forumlar. Dün mouse normal çalışıyodu yatmadan önce PC kapattım kapatırken de güncellemeleri yüklüyordu. Ertesi sabah yani bugün açtım PC'yi güncelleştirmeleri uyguladı sonra bi baktım mouse çalışmıyor. Pilde mouse'un kendisinde falan bi problem yok. Nasıl halledebilirim bu problemi? Bilgisayardan ek anlamam yardımcı olan birisi olursa çok teşekkür ederim şimdiden.

    Mouse'un bağlandığı USB yi çıkarıp takın, muhtemelen yeni aygıt olarak yükleyecektir, buda olmazsa farklı bir girişe takın. Bunlar olmazsa yazın, başka yollar var.
  • Olmadıysa bir ps/2 mouse bağlayıp elle sürücü güncelleştirmeyi dene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aygıt yöneticisinden farenizin sürücüsünü silin girise tekrar takın. olmazsa driver pack deneyin benim farenin en güncel sürücüsünü yükledi cokca sorunumu cözdü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.