Şimdi Ara

PlayStation 5 İle İlgili İlk Ön Görü!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
        Tekken yapımcısı Katsuhiro Harada, yeni nesil konsollar daha çıkmadan, bir sonraki nesil konsollar hakkındaki ön görüsünü paylaştı. Ona göre, Playstation 5 bir donanım olmayacak, aksine cloud tabanlı bir servis olacak.
     
        Harada genel olarak şunları söyledi: "Bana kalırsa, gelecekte çoğu şey donanımdan ziyade servisler üzerinde oynanacak. Cloud servisi geliştikçe, sadece bu servisin isminin kalacağı günler gelecek."
     
        "PS5, tahminen ana konsola sahip olmayacak, sadece ekran ve kontrollerla oynanacak. Geriye tahmin etmek üzere sadece servis isminin ne olacağı kalıyor. Sadece "Playstation Network" denilebilir. Steam çok yaygın bir platform ama donanım üzerine kurulu değil, sadece servis ismi. Bunun gibi."
        Harada'nın bu sözleri çok tartışılacağa benziyor. Sizce de kendisinin de düşündüğü gibi Cloud servisler, bir sonraki nesil çıkana dek bu denli gelişebilir mi? Söz sizde!








  • Adam japon abi. İstese Xbox Two'dan bahseder :)
  • valla onu bunu bilmem de talha ve gökhan dan outlas 3 . videosunu bekliyorum. kaç hafta oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurts

    valla onu bunu bilmem de talha ve gökhan dan outlas 3 . videosunu bekliyorum. kaç hafta oldu.


    Outlas 2 Bölümlük Bir Seriydi Devamı Gelmicek :)
  • böyle bi sistem asla olmayacak. her ülkenin internet yapısı aynı değil.
  • Ben yav he he diyorum.
  • Ben böyle bir sistemin bundan sonraki nesilde değil 2 sonraki nesilde olacağını tahmin ediyorum. İnternet altyapısının buna imakn verebilmesi için 10 yıldan fazla bir zaman var ki bir sonraki nesil bu nesil gibi 8 yıl sonra değil 4-5 yıl sonra çıkacaktır.
  • Kaplı devre oyun sistemi için Cloud sistem kaçınılmaz, başda korsan ve 2.el böylelikle kontrolde tutarlar. MS dünyanın çeşitli bölgelerinde bulut için 300,000 server kurduğunu biliyoruz ve bu sayıyı artırıyor. Sony'nin gaikasında bu sayı 30.000 ki bu sunucular üzerinden PS3 oyunları satmayı planlıyor.

    9. jenarasyon oluyorlar kendileri cloud sistemi hazır olmasında öte konsol oyuncuları bunu istiyor mu? MS'un dahi zoraki internet istemesi olay olmuşdu. İnsanların haklı olarak güvenlik endişeleri var, en son adobe hacklendi 3 milyon kullanıcı hesabı çalındı.

    Cloud oyunculuk için daha zaman var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 8 Ekim 2013; 15:13:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErdemZen

    Ben böyle bir sistemin bundan sonraki nesilde değil 2 sonraki nesilde olacağını tahmin ediyorum. İnternet altyapısının buna imakn verebilmesi için 10 yıldan fazla bir zaman var ki bir sonraki nesil bu nesil gibi 8 yıl sonra değil 4-5 yıl sonra çıkacaktır.
    Buna benzer bir fikri daha önce Oyungezer dergisinde de okumuştum.Gelecekte,Xbox ve Ps sistemlerinin Tv'lerle beraber gelen veyahut internet üzerinden indirilen bir uygulama ile geleceğinden bahsediliyordu.

    Bulut ile bu ilerde mümkün görünüyor ama,düşük internet hızı olan bölgeler için bu 2656543 çözünürlükte Mario oynamaya benzer.İnternet her yerde sabit,yüksek hızlı olsa,bu sistem çok iyi aslında.
    Adam da Japon zaten,Japonya'daki internet hızına göre konuşuyordur gerçi;)




  • Ben benzeri bir yorumu yeni nesil Xbox için yapmıştım.
    MS konsol çıkarmasa da Xbox serivisini PC üzerinden verebilirdi. Sağlam bi program ya da Windows'a entegre bir işletim sistemi olarak.
    Demek ki kafa aynı adamlarla...
    Verin çabuk milyon dolarlarımı :D
  • Saçma, Daha fazla para kazanabilmek için hayal kuruyorlar cloud sistemi filim izlemekten farksız. Biz oyuncular kanlı canlı tepkime süresi minumum düzeyde oyunlar istiyoruz. Cloud tutsaydı onlive şimdi 1numara olurdu. ama açık ara steam önde
  • bu sistem olmaz cünkü dunyanin her yerinde int hizi yüksek degil ama ps6 da olabilir onada 10 sene var
  • saçma
  • Sanmiyorum 7 yil sonra da olsa avrupa da bile kotali yuksek internet var böyle bir durum da kota oralar da kaldirilmali adam japonya da yasadigindan muhtemelen bazi seylerin farkinda degil. Su an icin Makina satmak daha karli bir is almakta kullanici icin daha karli . Böyle birsey olmaz en azindan ama opsiyon olatak sunulabilir.
  • 10 Yılda oyunculuğun buluta taşınacağına inanmıyorum. En azından bizim gibi internet mağduru ülkeler için imkansız. Sony veya Microsoft yapmazsa, başka bir şirket önümüze mutlaka gelişmiş bir oyun makinası koyacaktır.
  • havada bulut! sen o dediklerini unut!! davsannnn :)
  • adam haklı çıkabilir ama bu ps5 de imkansız bence böyle birşeyin yaygın hale gelebilmesi için bir 30 yıl daha var ki unutmayın donanımlar iyice ufaldı artık kontrolcüye ufak bir donanım gömüp geri kalanının buluttan yararlanarak oynanabilri ama dediğim gibi ps5 de imkansız bence .
  • ps5 için henüz erken ne zaman herkesin evinde 100mbit internet sıradan olur işte o zaman bu servis iş görür..

    buda ps5 değil ancak ps6 da olabilir gibi..
  • iyi bağlantı ister belki o zaman geldiğinde kimsenin bağlantı sorunu kalmaz ve korsan tarihe karışır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Sanmiyorum 7 yil sonra da olsa avrupa da bile kotali yuksek internet var böyle bir durum da kota oralar da kaldirilmali adam japonya da yasadigindan muhtemelen bazi seylerin farkinda degil. Su an icin Makina satmak daha karli bir is almakta kullanici icin daha karli . Böyle birsey olmaz en azindan ama opsiyon olatak sunulabilir.


    makina satmak daha karlı falan değil aksine makine satmak zararına yapılan birşey sen bir düşünsene gtx770den daha yüksek gpulu içinde ramli işletim sistemli işlemcili hddli sistem alıyorsun ve bunlar sadece bir gtx770 fiyatına adamlar bunu zararına satıp oyunlardan kar elde ediyorlar yoksa adam konsolu yükseğe satıp oyunlarıda düşürebilir ama oyunlar 120 tl
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.