Şimdi Ara

ALFA ROMEO İLANI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba,
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sahibinden-lpg-takilmamis-orjinal-bir-aractir-136851177/detay/

    ilandaki araca bakıyorum.araç 2004 model 2005 te adam komşusundan almış.2. sahibinde şuanda.gayet temiz diri duruyor.değişen bir sol çamurluk var dedi oda park halinde minibüsün teki vurmuş bir kaçta boyası varmış.17 18 civarı bir teklif yapıp almak istiyorum.alırsam da lpg mutlaka bağlatacağım.biraz interneti dolaştım ama malum piyasası az olduğundan doğru düzgün bilgi bulamadım.kimi yağ yakıyor falan demiş motor için.sizce nasıl bir araçtır bu alınır mı ? daha fazla para bağlamak istemiyorum maksat ayağımı ucuza iyi bir araçla yerden kesmek.bayadır araç bakıyorum.laguna 2 filan da bakıyorum 2.0 ları fakat çok yıpranmış ve km baya yüksek araçların.gönlüme göre araba bulamadım.ilandaki aracada dolanırken rastladım bilmiyorum iş görürmü görmez mi bir fikir alayım dedim.bir de aynı sitedeki diğer 156 ilanlarına baktım 1 senedir duran araçlar var ikinci el baya ölü resmen kümeslik araçlar.değerli bilgilerinizi esirgemeyin.

    teşekkürler



  • ilandaki araç makyajsız kasa 2004 modeller makyajlı.

    Ayrıca sağ arka kapıda renk değişikliği var. ordan darbe aldiysa airbag açmış olabilir. airbag acmasindan ziyade yerine takilmamis olabilir.

    bir de şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.



    bu videoyu izleyene kadar ben de 156 düşünüyordum ancak 12 airbag falan bu durumda hikaye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -alize- kullanıcısına yanıt
    sanki arabada şasi yokmuş gibi yığıldı araç.videodan izlediğim kadarıyla vazgeçmek için yeterli aslında.birde dün youtube de bir video izledim içeriye muazzam derecede rüzgar sesi alıyordu.kameradan filandır diye düşündüm fakat çarpışma testinde bu kadar kötüyse durum rüzgar sesi de normaldir.laguna 2 araştırmaya devam edeyim ben en iyisi.cevap için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.