Şimdi Ara

General Mobile Discovery Wi-fi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Geçen hafta arkadaşımın tavsiyesiyle GM Discovery aldım ve genel olarak beni fazlasıyla tatmin etti diyebilirim. Öte yandan keyfimi kaçıran bir wifi sıkıntısı bulunmakta:

    Özellikle evde kullanırken telefonu uyku modundan normal moda aldığımda kesinlikle Wifi bağlanmıyor, modemi açıp kapatmam gerekiyor. Hadi açıp kapatıp bir şekilde bağlantıyı kurdum, 1 saat sonra girdiğimde bağlantı yine yok, tekrar modeme müdahale etmem gerekiyor. Evde internete bağlanan 1 iphone, 1 ipad, 2 pc, 1 tv, 1ses sistemi var ve hiç birinde böyle bir sorun yok, diğerleri bağlanırken GM telefonum bağlanmıyor. Ağa bağlı gibi durduğundan 3g'ye de geçmiyor. Öte yandan işyerimdeki wifi ağına bağlanırken hiç bir sorun yaşamıyorum. Şimdi sorun sizce nerede, evdeki modemde sorun var desek diğer 6 alet neden sorunsuzca bağlanmakta? Telefonun wifi sorunu var desek işyerindeki ağa bağlanırken neden sıkıntı yaratmıyor?


    bunlarla ilgili ne yapmam gerektiği konusunda bilen kişilerden yardım ve tavsiyede bulunmalarını rica ederim. Teşekkürler







  • Bulunsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni olay birebir bendede var... Sanirim gm kronik bir hastaligi.. Garantiye gondrrsende degisen bisey olacagini sanmiyorum.... Basa gelen cekilir....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem ayarlarından frekansı channel 6 yapın ben böyle çözmüştüm. olmassa düzelediği bir frekansı seçin.Bazı modemlerde böyle oluyor evet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 9 Kasım 2013; 12:20:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.