Şimdi Ara

Satılık BMW 120d (Otomatik-Dizel) Türkiye'de tek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Borusan’dan sunroof hariç opsiyon listesindeki herşey işaretlenerek sipariş edilmiş ve 6 ay beklenerek alınmış çok özel bir araç, ben 2. sahibiyim. Kilometresi orjinaldir ve bütün aksamları hatasızdır.

    Fabrika çıkışı donanımları;

    Yan destekleri şişmeli, ısıtmalı, orjinal deri ///M sport koltuklar

    ///M sport yürüyen aksam (Spor amortisör, spor helezonlar, kalın viraj demirleri vs.)

    Ön / Arka park sensörleri

    Angel Eyes Xenon farlar

    Orjinal Alarm

    Far sensörü

    Yağmur sensörü

    Otomatik katlanan, ısıtmalı yan aynalar

    Otomatik kararan dikiz aynası

    İç/Dış ışık paket (Kapı kollarında beyaz aydınlatma, iç mekan ambiyans aydınlatma)

    Hız sabitleme

    Çift bölge dijital klima

    6 ileri otomatik şanzıman

    Kafalıkları yatabilen arka koltuklar

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Hem keyif hem de pist günleri için titizlikle hazırladığım aracıma Son ayda 17000 TL harcadım ancak parayı başka bir yerde değerlendirmem gerektiği için keyfini çıkaramayacağım, hazırladım ve satıyorum. İşte yapılanların listesi;

    Orjinal ///M body-kit (Ön tampon + Arka Tampon + Marşpiyeller + aksesuarları, far yıkama sistemi ve ///M kapı eşikleri. Ön tamponda park sensörü ve far yıkama ile Türkiye’de tektir, ikisini bir arada bulamazsınız)

    E92 ///M3 direksiyonu (///M teknik direksiyon değildir, başka bir 1 serisinde yoktur, derisi yenilenmiştir)

    18” Replika jantlar (31 Ağustos 2013’te alındı 1000km olmadı)

    Ön lastikler 225/40/18 GoodYear Eagle F1 Asymmetric 2 (31 Ağustos 2013’te alındı 1000km olmadı)

    Arka lastikler 235/40/18 18 GoodYear Eagle F1 Asymmetric 2 (31 Ağustos 2013’te alındı 1000km olmadı)

    Lastikler bir çok dergi testinde ıslak/kuru performansıyla 1. olmuştur. Tyrereviews web sitesinden kontrol edebilirsiniz. Sadece lastiklerin değeri iskontolu olarak 1800 TL

    Goodridge çelik fren hortumları + 1 litre MOTUL DOT 5.1 yüksek performanslı fren hidrolik yağı (Kutuda sıfır olarak duruyorlar takma fırsatım olmadı. Bu hortumlar arabanın ömrü boyunca hiç değiştirmeden kulanılabilir, fren pedalının tepkime süresini hızlandırır ve pist kullanımlarında yoğun stres altında dahi frenlerde şişme yapmaz)

    ARABANIN FİYATINA DAHİL DEĞİLDİR, İSTEYENLERE AYRICA SATACAĞIM Bilstein B8 Spor Amortisöler + Eibach Sportline 120d Helezonlar (Amortisörler distribütör tarafından yurtdışından özel siparişle getirildi,. Helezonlar Türkiye’de BMW 120d çok az olduğu için distribütör tarafından getirilmiyor, gümrük vergisini ödeyerek kendi imkanlarımla getirdim. İkisinin de faturaları mevcuttur. Kutuda sıfır olarak duruyorlar takma fırsatım olmadı. Arabayla birlikte satın alacak kişi isterse kapora aldıktan sonra montajını yaptırıp teslim edebilirim) – 2400 TL

    2 anahtarın da dışı komple sıfırlandı, çelik anahtarlar yeniden çekildi. Orjinal kalitesinde kasalar kullanıldı. (2005 model bütün BMW lerin anahtar kasaları bebek kemirmiş gibidir, benimkiler sıfır duruyor, fabrikadan yeni çıkmış gibi. Bu işlem için 300 TL harcadım) + 2 tane de yedek çelik anahtar ucu vereceğim.

    Bütün kapılardaki cam açma butonlarının çerçeveleri söküldü, zımparalandı ve mat siyaha boyandı (Bütün BMW’lerde bu parçaların üzerindeki lastik kaplamanın soyulma sorunu vardır, zımparalayıp boyayınca soyulma problemli ortadan kalkıyor)

    Motorun yazılımı en son sürüm ile güncelledi + ECU Remap yapıldı. Motorun gücü dyno’da 206 hp / 440 nm olarak ölçüldü. Şu anda 0-100km hızlanma 6.9 saniye, 80-120km hızlanma 4 saniye civarındadır. Son sürat 250 km/s. Ayrıca motorun bütün kurumları temizlendi (manifolt ve gaz kelebeği tertemiz yapıldı), Castrol Edge yüksek performans yağ koyuldu, krank kasnağı, hava filtresi ve yağ filtresi ve fren balataları değişti, fren kaliperleri astarlandı-boyandı-verniklendi). Sakin kullanımda şehir içi İstanbul’da 8 litre yakar. Uzun yolda 110-120 km sabit hızla 5.4 litre, 180-190 km civarında hızlarla 6.7 litre yakar.

    Orjinal Led BMW LCI stoplar

    Beyaz renk Angel Eyes LED ön farlar

    Uzun farlar için bayaz ampuller

    APP Plakalar ve beyaz led plaka aydınlatma

    Ön cam 1 numaradan daha ince olmak üzere bütün camlarda 2 numara film.

    Özel yapım krom egzost kafası

    Ön ızgaralar siyah parlak folyo kaplama

    Vites topuzu deri kaplama

    Ön kapı içi kol dayamaları aşınmış deriler gerçek düz deri ile değiştirildi

    İç/Dış komple detaylı temizlik yapıldı

    750 gr/m2 valür paspaslar yaptırıldı

    Kısa radyo anteni (uzun olanı da verilecektir)

    ///M pedal seti (Bir tek bunlar orjinal değil, orjinal set çok pahalı)

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Detayları ile yazıyorum lütfen dikkatli okuyunuz;

    Aracın önceki sahibinde olmuş 4 tane ufak kazası mevcuttur. Değişen parçası yoktur, tavan hariç muhtelif yerinde boya vardır. Hepsinin ayrı ayrı fotoğrafları elimde mevcuttur. Hepsi hafif ezik veya çizik şeklindedir, far ve stop hariç (stopları makyajlı LED versiyona çevirirken ben söktüm zaten) hiç bir parçası değişmemiştir. İstediğiniz yere de gösterebilirsiniz. İsterseniz fotoğrafları mail atarım kendiniz incelersiniz.

    Birinci kaza: Geri geri gelen kamyonet kaputun ucunda 2 cm yeri aşağıya doğru bükmüş, kaput boyanmış.

    İkinci kaza: E5 Kozyatağı’nda sol arka çamurluktan ön kapının ucuna kadar bir Hyundai Accent sürtmüş. Çamurluk, iki kapı ve marşpiyel boyanmış.

    Üçüncü kaza: Batı Ataşehir’de bir Ford Fiesta Sol ön çamurluğun ucunu ezerek ön tamponu ve far ayağını kırmış. Sol ön çamurluk boyanmış.

    Dördüncü kaza: Yine sol arkadan bir Fiat Doblo polis arabası tampona vurmuş. Tampon ve sol arka stop kırılmış.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    E87 Bmw 50-50 ağırlık dağılımına sahip ender arabalardandır bu nedenle yol tutuşu üstündür, yaptığım modifikasyonlardan ve kullandığım lastiklerle kuru/yağmurlu farketmez, virajları rayda giden tren gibi güvenle ve hızlı dönersiniz.

    120d özel siparişle sadece 2005 yılında getirildiğinden Türkiye’de nadir bulunuyor. 2005 model dışında görebileceğiniz 2-3 tane araç resmi distribütör tarafından değil paralel ithalat yapılarak galericiler tarafından getirilmiş araçlardır.

    Sitedeki en dolu paket olduğunu iddia edenlerin araçları bu arabanın yanında baz donanım kalır, Türkiye’de daha dolu bir 120d yoktur. İçerisinde sigara içilmemiştir. Umarım tutkuyla bağlı olduğum bu araç kıymetini bilecek bir Bmw severe gider.

    TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ


    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-e87-120d-m-paket-turkiye-de-tek-139854761/detay/

    63000 TL


     Satılık BMW 120d (Otomatik-Dizel) Türkiye'de tek Satılık BMW 120d (Otomatik-Dizel) Türkiye'de tek Satılık BMW 120d (Otomatik-Dizel) Türkiye'de tek Satılık BMW 120d (Otomatik-Dizel) Türkiye'de tek Satılık BMW 120d (Otomatik-Dizel) Türkiye'de tek Satılık BMW 120d (Otomatik-Dizel) Türkiye'de tek Satılık BMW 120d (Otomatik-Dizel) Türkiye'de tek Satılık BMW 120d (Otomatik-Dizel) Türkiye'de tek Satılık BMW 120d (Otomatik-Dizel) Türkiye'de tek Satılık BMW 120d (Otomatik-Dizel) Türkiye'de tek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Arthur -- 10 Ekim 2013; 15:12:11 >







  • Araç çok güzel duruyor. Hayırlı satışlar. Bende bulunduğum ülkede 120d almaya karar verme aşamasındayken foruma da bakayım dedim, sizin konuyu gördüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.