Şimdi Ara

Nedir bu android vs jelly bean?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • akıllı tlefon kullanan arkadaşlara soruyorum. Telefonumda android 4.0.3 yüklü. İnternetten android sürümü yükseltme için arıyorum bazı yerlerde " android 4.1.2" diyor bazı yerlerde "android 4.1.2 jelly beaan" diyor fark ne jelly bean ile android arasında? Uzman arkadaşlar konuya bekleniyor.




  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android işletim sisteminin her sürümünde farklı bir isim kullanıyor.Mesela yakında 4.4 sürümü çıkacak.Onun ismi Kitkat olacak.

    Şu linke bakabilirsin.Tüm sürümler ve isimleri var.

    http://www.android.com/kitkat/index.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 1 Ekim 2013; 21:52:40 >
  • 4.1 surumunun adi Jelly Bean. Ayni seyler aslinda yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş Jelly Bean kullanan kullanıcılar bazı sitelerin premium versiyonuna sahip olabiliyor. Mesela XDA Premium, R10 Premium, DH Premium Extended Edition bunlara örnek verilebilir. Bunun yanında ayda 1 kere Google'dan yaptıkları telefon görüşmeleri başına 0,10 $ alıyorlar. Ancak telefon kayıtları dinleniyor(tabiki anonim bir şekilde). He birde bunlara lego serisi veriliyor.
  • Arkadaşlar bu Jelly Bean'de bir yere girip bazı şeyler yapıyorduk ekranda Jelly Bean logosu çıkıyordu ekrana dokununca bir sürü Jelly Bean oluyordu.Nasıl yapıyorduk onu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rietveld

    Android işletim sisteminin her sürümünde farklı bir isim kullanıyor.Mesela yakında 4.4 sürümü çıkacak.Onun ismi Kitkat olacak.

    Şu linke bakabilirsin.Tüm sürümler ve isimleri var.

    http://www.android.com/kitkat/index.html


    teşekkürler. Şimdi 4.3 jelly bean 4.4 kitkat yani farklı yazılımlar değil, dimi? hepsi aynı kapıya çıkıyor. Hani bi android 4.1.2 var birde android 4.1.2 jelly bean gibi olmasın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rietveld

    Arkadaşlar bu Jelly Bean'de bir yere girip bazı şeyler yapıyorduk ekranda Jelly Bean logosu çıkıyordu ekrana dokununca bir sürü Jelly Bean oluyordu.Nasıl yapıyorduk onu ?

    Ayarlar》cihaz hakkinda》android sürümü ne bir kac kez tikla. S3 de boyle oluyor diger telefonlarda da yakin bir seyler yazıyordur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.