Şimdi Ara

Panasonic 50stw60 NeoPlasma (alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 sene'yi aşkın süredir Televizyon kategorisini aşındırarak sonunda harmanladığım bilgiler ışığında Panasonic 50STW60 almış bulunuyorum. Belki bazılarınıza garip gelebilir ama 12 Yıllık evlilik hayatım boyunca evimizde hiç TV olmadı Bunca sene sonra TV'ye ancak sıra getirebildik. Aynı paraya 55PFL7008 de vardı ama Teknoloji mağazalarında ki onlarca incelememde LED'ler görüntü açısından hiç haz vermedi. Bana bol oyuncaklı (kamera,smart, motion detection etc..) cihazlar gibi geldiler. Neyse TV işi tamam ve Plasma seçerek gönlümün rahat olduğunu düşünüyorum. Sonuçta zevkler ve renkler meselesi.

    Ancak açıkta kalan bir sorun daha var. Uydu Yayınları!!! Malum evde TV yoktu. Bu konuya da TV'lere harcadığım eforu harcamak istemediğimden size sormak istedim. Lütfen deneyimli arkadaşlar nasıl bir seçim yapmam konusunda bana yardımcı olsun
    hd yayınlarıda izlemek için bildiğim 2 Uydu yöntemi var. 1: Normal çanak yolu ile herhangi bir Uydu'dan alınan yayın (Turksat gibi), 2: Digiturk, D-smart gibi yayın kuruluşlarının altyapısını kullanarak alınan yayın. Şu an semtimizde bulunan Çanak Anten mon
    Aslında 4 çıkışlı bir LNB balkonumda 2 komşuma hizmet veriyor turksat'dan. Sizce 3. boş port'a kaynak mı olayım Yoksa yeni bir çanak ile sizinde tavsiye edeceğiniz yayınlarımı alayım? Ya da uğraşma bunlarla aylık abonman ol digiye veya Dsmart'a mı dersiniz.

    Gördüğünüz gibi kafa bi dünya oldu. TV 2 güne geliyor ve daha Paneli duvara askı aparatı ile mi yoksa sehpa ile mi koyayım o bile muamma. Evde ellerinizden öperler 2 küçük canavarım var, onlardan bu paneli askı aparatı ile koruyacağımı düşünüyorum ama sağlamlık nasıl olur?

    Özetle değerli görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
    Saygılarımla







  • iakgul İ kullanıcısına yanıt
    öncelikle hayırlı olsun hocam,
    güle güle uzun seneler kazasız belasız kullanırsınız inşallah,
    ben 4 çıkışlı lnb den alıyorum tv nin kendi uydu alıcısını kullanıyorum gayet güzel görüntü veriyor seni fazlasıyla memnun edecektir ama derseni ben üstünüde isterim, kaliteli harici uydu alıcılar var sana kalmış birşey,
    d smart veya digitürk e gelince, simdi eğer mac izlicekseniz digitürk daha mantıklı bilmiyorum hangi takımı tutuyorsunuz ama bu sene sadece gs var o da ne olacağı malum terim gitti ama belgesel izlerim iste film filan izlerim derseniz d smart mantıklı
    ama digitürkdede lig tv var ve ntv spor trt1 hd iz tv hd gibi 5 tane hd kanal var görüntüsüde gayet iyi ben digiturk kullanıyorum gayet memnunum,
    daha öncede tv yoktu evde diyosun zaten canaktan dahili uydu alıcısına bağladıysan semerkant hd veya trt hd yi actığında özellikle aksam görüntü karsısında donup kalabilirsin




  • teşekkürler hocam. peki askı aparatı mı sehpa mı sence. askı apartına güvenerek hata yapmıyorumdur inşaAllah
  • iakgul İ kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanınız
    Bende 42" olanı bekliyorum fiyatı biraz düşsün bakalım.
    Plazma almayla çok doğru karar vermişssiniz bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim bu hafta alacağım bir plazma....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iakgul

    teşekkürler hocam. peki askı aparatı mı sehpa mı sence. askı apartına güvenerek hata yapmıyorumdur inşaAllah

    etiketlemeden yazdığınız icin yeni gördüm yazınızı,
    bu ağırlıktaki plazmayı duvara asmak mantıklı olmaz bence sehbada kullanın,
    arka çıkışlardaki girişleri takıp cıkarmanızda problemli olabilir.
  • Hayırlı olsun hocam,nerden kaça aldınız acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

    Hayırlı olsun hocam,nerden kaça aldınız acaba?

    Teknosadan 3.450 TL'ye 2 hafta önce Cumartesi günü aldım. Mutlaka bir inceleme yazmayı düşünüyorum ama genel olarak üründen resim kalitesi olarak 10/10 memnunum ve kesinlikle tavsiye ederim. Sadece smartı yavaş geldi.
  • Bolca resim bekliyoruz
  • iakgul İ kullanıcısına yanıt
    dün teknosaya gittiniz mi fiyat çıkmış?
  • Merhaba;

    Hayırlı olsun yorumlarınızı dört gözle bekliyor olacağız..

    Bende tüm yoğun araştırmalarım sonucunda karar kıldığım Samsung PS-51"F8500 plazma bekliyorum. Ama Türkiye'ye geleceği yok. Bu yüzden sağ olsunlar, AhmetSelcuk ve andy1 isimli arkadaşların yorumları üzerine son bir kaç gündür 50st60 modelini izlemeye aldım. Acelem yok. Bu yüzden yorumlarınız özellikle diğer televizyonlar ile karşılaştırmalı yorumlarınız bizim için önemli.. İlk etapta 50gt60 ilgimi çekmişti. Ama maalesef o da Türkiye' de satılmıyormuş bu nedenle yeni bir bekleme sürecine girmek istemedim. Yıl başına kadar vaktim var, çıkarsa o zaman düşünürüz..

    Ben 42" Pioneer Kuro kullanıcısıyım. 6 yıl oldu, hala canavar.. ama artık yeni teknolojiler ve büyük ekranlar, insanı çekiyor.. Bir de babamlarda Vestel LED var HD yayınlarda benim plazmanın üstünde bir görüntü kalitesi var ki o beni imrendiriyor...

    Benim merakım şimdilerde daha çok, led mi plazmamı yönünde.. Biliyorum bir çıkmaz ve her kesin düştüğü bir çelişki..

    Mağazalarda plazmalar ledlerin yanında sönük kalıyor.. Ama plazmalardaki bu kadar övgü ve LED Tv' lerdeki bu kadar şikayet karşısında görüntü kalitesine önem verip yeniden plazma alacağım. Endişem HD yayınlarda led tvlere nazaran yine o gördüğüm görüntü kalite farkını ve pişmanlığını yaşarmıyım.

    Av forumun derecelendirme çizelgelerine bakıyorum, st60 Samsung F8500 ün üzerinde bir derecelendirmeye sahip. Ve tabi ki diğer tüm revaçtaki led tvler de bu derecelendirmede plazmaya veya st60 a yetişemiyorlar. Bu çizelgeleri bir arada görme fırsatı olsun diye aşağıda paylaşmaya çalışacağım. Bu değerlendirmeler kesinlikle st60 modelini öne çıkarıyor.. Birde sizler gibi net kullanıcı yorumları kafamızdaki çelişkileri gidermeye yardımcı olacaktır. Malum bu işteki kararsızlık tüm forumda aşikar.. İncelcedikçe de kararsızlığın boyuru artıyor. Ama bence tüm model kullanıcıları adlıkları tv yi övdüklerinden sanırım bunların hangisi alınsa kullanıcısını memnun edecektir. Mesele iyiler arasında en iyiye yaklaşma..

    Aşağıda sırası ile Panasonic 50st60, ps-samsungF8500 ve referans model olarak kabul edilen Panasonic 50VT50 serisi plazmaların derecelendime çizelgeleri sonrasında ise Samsung F8000, SonyW905 ve Bulabilirsem LG960 LED tv derecelendirme notlarını paylaşacağım. Yan Yana karşılaştırma sanırım bir çok kullanıcı veya araştırıcı için faydalı olacaktır.




  • myehram M kullanıcısına yanıt
    St60 al. Güzel televizyon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşılaştırma yapmak üzere elimde avforums tarafından yapılan Panasonic 50st50, ps-samsungF8500, Panasonic 50VT50 serisi plazmaların ve Samsung F8000, SonyW905, LG960 LED tv ve SonyW805 televizyonlarına ait ses, network, sd, hd görüntü, 3d gibi yaklaşık 18 alanda yapılan değerlendirme notları var. Ama Word belgesi olarak kaydettiğim tabloları bir türlü siteye ekleyemedim. Nasıl yapılacağını söylerseniz foruma eklemek isterim, TV' leri genel olarak karşılaştırmak üzere faydalı olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myehram -- 14 Ekim 2013; 15:08:56 >
  • myehram M kullanıcısına yanıt
    Vestelin model ve fiyati?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel'in sanırım 5 serisi, öyle seçkin bir tv de değil. Babam iki yıl önce 36 ay taksitle almıştı kampanyasından, ayda 50 tl ödüyor dolayısıyla 1800.TL civarı fiyatı. Ama o zamandı bu fiyat iki yıl oldu alalı, yeni bir televizyon değil. Ama şahsen ben gördüğümde beğeni ile izliyorum. O yüzden bir ara Vestel 9060 serisini de araştırdım. Halen de takipteyim ancak dahili wifi ve DTS desteği olmadığından elemiştim. Şu anlarda 47" olan 2.099.TL bu fiyata harika bir tv. Bütçesi kısıtlı olanlar için veya 2. tv alacaklar için bence iyi bir seçenek... Vestel için çok arıza çıkarıyor falan deseler de bence biraz da nasip işi.. ama tüplü televizyonum da Vestel'di ve 12 yıl çok beğenerek izledim. Babam da sorunsuz izliyor. Standart bir ev kullanıcısı için gayet yeterli..
  • myehram M kullanıcısına yanıt
    Led plazmadan daha parlak fakat hem görüntü bozuluyor hem de göze fazla ışık zararlı. Göze en az zararlı tv plazma. Ayrıca hareketli sahnelerdeki performansı bile lede göre almak için yeterli. Samsungla panaya gelirsek panasonic daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myehram M kullanıcısına yanıt
    Vesteller hakkaten iyi. Bayide gördüm ben de çok şaşırdım görüntüsüne. 9060tı hoşuma giden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 14 Ekim 2013; 15:45:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrusu Led'lerdeki net ve keskin görüntü beni de çoğu zaman cezbediyor.bu yüzden plazma alırsam hayal kırıklığı yaşarmıyım diye düşünüyorum.ama plazmaların artıları daha fazla.parlak renklerde tv izlemeyi sevmiyorum.şu an kullandığım eski lcd'nin bile ayarlarını kısarak izliyorum.tüplü tv den lcd ye geçtiğimde uzun süre alışamadım.çünkü renkler çok yapay.hele samsung ledleri nasıl öyle parlak izliyorlar saatlerce anlamıyorum.bende 50st60 takipteyim.bütçem müsait olmazsa 1500-2000 aralığında bir sammy plazma alacağım.
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Plazmadaki görüntü daha net ve keskin. Plazmayı yarım metreden dahi izlersiniz ledi izleyin bakalım. Vesteli ayrı tutuyorum bu vesteli anlayamadım ledlerinin görüntüsü nerdeyse plazma gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Tüplüler en iyi fakat göze de en zararlı onlardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.