Şimdi Ara

Yeni TV ve Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze Merhabalar,

    1 sene'yi aşkın süredir Televizyon kategorisini aşındırarak sonunda harmanladığım bilgiler ışığında Panasonic 50STW60 almış bulunuyorum. Belki bazılarınıza garip gelebilir ama 12 Yıllık evlilik hayatım boyunca evimizde hiç TV olmadı Bunca sene sonra TV'ye ancak sıra getirebildik. Aynı paraya 55PFL7008 de vardı ama Teknoloji mağazalarında ki onlarca incelememde LED'ler görüntü açısından hiç haz vermedi. Bana bol oyuncaklı (kamera,smart, motion detection etc..) cihazlar gibi geldiler. Neyse TV işi tamam ve Plasma seçerek gönlümün rahat olduğunu düşünüyorum. Sonuçta zevkler ve renkler meselesi.

    Ancak açıkta kalan bir sorun daha var. Uydu Yayınları!!! Malum evde TV yoktu. Bu konuya da TV'lere harcadığım eforu harcamak istemediğimden size sormak istedim. Lütfen deneyimli arkadaşlar nasıl bir seçim yapmam konusunda bana yardımcı olsun
    HD yayınlarıda izlemek için bildiğim 2 Uydu yöntemi var. 1: Normal çanak yolu ile herhangi bir Uydu'dan alınan yayın (Turksat gibi), 2: Digiturk, D-smart gibi yayın kuruluşlarının altyapısını kullanarak alınan yayın. Şu an semtimizde bulunan Çanak Anten mon
    Aslında 4 çıkışlı bir LNB balkonumda 2 komşuma hizmet veriyor turksat'dan. Sizce 3. boş port'a kaynak mı olayım Yoksa yeni bir çanak ile sizinde tavsiye edeceğiniz yayınlarımı alayım? Ya da uğraşma bunlarla aylık abonman ol digiye veya Dsmart'a mı dersiniz.

    Gördüğünüz gibi kafa bi dünya oldu. TV 2 güne geliyor ve daha Paneli duvara askı aparatı ile mi yoksa sehpa ile mi koyayım o bile muamma. Evde ellerinizden öperler 2 küçük canavarım var, onlardan bu paneli askı aparatı ile koruyacağımı düşünüyorum ama sağlamlık nasıl olur?

    Özetle değerli görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
    Saygılarımla







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.