Şimdi Ara

Chevrolet Cruze Alıyorum Tavsiye Bekliyorum Forumdaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akadaşlar bu ay içinde Full + Full sunrooflu ve Kırmızı renk bir Cruze siparişi vereceğim eğer hayırlısıysa. Bu araç için düşündüğüm parçarlı size söylüyorum. Tavsiye ve Nerden alabileceğime yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    1- Arka Led Stoplar
    2- 18" Jant Lastik seti alacağim. (Tavsiye beklerim)
    3- Arka Difüzör'ü değiştirip 1+1 yada 2+2 egzos takmayı planlıyorum.
    4- Egzos Başları
    5- Ufak bi çita tarzı Spoiler
    6- Ön Panjur ( İnsignia OPC tarzı panjur arıyorum)

    Aracın Güzelliğini bozmadan oynayayım dedim. Tamponlar hoşuma gidiyo gereksiz yere body kit atmaya gerek yok.
    Şimdiden saolun arkadaşlar. Aracın Fiyatı hakkında bilgi sormayın. 40-50 arasına gelicek daha pazarlığımızı felan yapmadık

    Herkese İyi forumlar.







  • Herkesin kendi zevkidir fakat bence led stop işine girmeyin çok apaçi işi duruyor genel olarak difüzör değiştirip egzoz düşünüyorsanız da 1 artı 1 takın. Modifiye de genel olarak sadelik yani orjinalmiş gibi durması daha güzel. Jant olarak ta orjinal jantlara benzeyen bir jantla normal tasarımı gerçekten güzel olan aracınız çok güzel gözükücektir. şimdiden hayırlı olsun
  • siz söyleyince bir an düşündüm, beyaz hariç cruze görmedim.kırmızı olursa güzel olur.
  • bne yakın zamanda dizel otomatiğini aldım..Alırken cam filmi+sinyalli yan aynalar+cruze yazan ışıklı kapı eşiği+duble din geri görüş kameralı taktırdım ve hepsi için 2.000 tl fark ödedim mart ayında..Üzerindeki lastikleride continental olarak teslim aldım..fikir olsun bunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aybasan

    bne yakın zamanda dizel otomatiğini aldım..Alırken cam filmi+sinyalli yan aynalar+cruze yazan ışıklı kapı eşiği+duble din geri görüş kameralı taktırdım ve hepsi için 2.000 tl fark ödedim mart ayında..Üzerindeki lastikleride continental olarak teslim aldım..fikir olsun bunlar.

    Hocam aracın yakıt tüketimi nasıl?
  • hayırlı olsun şimdiden :)
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BatuhanKirpik

    Herkesin kendi zevkidir fakat bence led stop işine girmeyin çok apaçi işi duruyor genel olarak difüzör değiştirip egzoz düşünüyorsanız da 1 artı 1 takın. Modifiye de genel olarak sadelik yani orjinalmiş gibi durması daha güzel. Jant olarak ta orjinal jantlara benzeyen bir jantla normal tasarımı gerçekten güzel olan aracınız çok güzel gözükücektir. şimdiden hayırlı olsun

  • quote:

    Orijinalden alıntı: haktan.528

    quote:

    Orijinalden alıntı: aybasan

    bne yakın zamanda dizel otomatiğini aldım..Alırken cam filmi+sinyalli yan aynalar+cruze yazan ışıklı kapı eşiği+duble din geri görüş kameralı taktırdım ve hepsi için 2.000 tl fark ödedim mart ayında..Üzerindeki lastikleride continental olarak teslim aldım..fikir olsun bunlar.

    Hocam aracın yakıt tüketimi nasıl?

    aracı 6 aydır kullanıyorum şuan 10500 kmde ortalama 8.6 lt..ama devamlı kent içi kullanım sayılır ve otomatik..çoğunlukla eşimde kullanıyor onuda hesaba katarsak şehiriçi 7.5---8 lt diyebiliriz genel olarak :)
  • yol tutus konfor güvenlik sessizlik vs gibi konularda on numara bir araç ve gerçekten çok yakışıklı.

    aracın tek sıkıntırı motoru. eger 1.6 atmosferik 125 beygirlik olanını alıyorsanız bence tercih etmemelisiniz. düz yolda bir sıkıntısı yok.

    ama ufacık bir yokuşta araç hemen bayılıyor.

    1.4 turbo motorda sanıyorum performans biraz daha iyidir. motor 1.4 tercih edilecekse kesinlikle alınmalı.
  • Bende dizeli babamdada 1.4 t var. Eger 1.6 alacaksan sana onun yerine 1.4 t yi tavsiye ederim. Bence ideal motor cruze icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açanın bahsi geçen arabayı alacağını sanmam...
  • cruze yorumlarını okumadan almanızı tavsiye etmem zira gitmeyen bir otomobili almak istemessiniz
  • Cruze gitmiyo diyolar forumda cip felan diyorlar 3 ay sonra gacır dıyor diyenler var.Bence tasarımı güzelde kasa eskimedi mi ya biraz birde 1.4turbosunu öneriyorlar aracın gitmesi için oda sadece sw kasasında var galiba.
  • Hangi motoru alacaksın ? Eğer 1.6 ise bence vazgeçip 1.4t 'ye yönelin. Bursa neskar geçen ay aldığı 1.6 sunrooflu sedan için bana 40.500 tl fiyat verdi. trafik sig. dahil. 1.6 motor bayılmıyor merak etmeyin siz. Ama yine de 1.4t ya yönelin. ona da başka şehirdeki bir bayide kırmızı renkli HB 1.4t için 44.750 fiyat verdiler.
  • doğru tercih kardeş.
  • Herşeye bir açıklama getireyim arkadaşlar. Benim baktığım motor 1.6 Benzinli olandı. youtube da bi çok video ile karşılaştım. yokuşta kalkamayan araba boğuluyo. ancak ben 1 ay bu arabanın 2010 modelini yazlığımda kullandım ve yokuş felan dinlemeden deli gibi asılıp çıkıyodu. Bunu 1.6 ve 1.4 motoru test sürüşü yaparak görücem.

    Aracım Sunrooflu + kırımızı ve LS full paket olacak. Değişikliklerede kararımı verdim. 18"jant lastik takımı + Difüzör ve 1-1 egzos + Ufak bir spoiler.

    Hayırlı olsun diyenlere teşekkürler ediyorum.
  • Ben bizzat kullandım yarım saat kadar, iç tasarımı berbat kafeste gibisiniz. Ayrıca gaza yüklendiğiniz zaman ne koltuğa yapıştırıyor ne çabuk hızlanıyor. (1.6 olanıydı)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.