Şimdi Ara

pasaport kayıt hakkı için günübirlik yunanistan?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ne dersiniz beyler olur mu böyle birşey?pasaport olduktan sonra sabah otobüsle sınır kapısına ulaşıp yunanistana yaya olarak girip yine aynı gün Türkiye ye geri dönsem ve akşama kadar istanbula dönmüş olurum.sonra uygun fiyatla yurtdışından gelme bir telefona kendi üzerime kayıt alırım bu sıkıtı da burda biter?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: kafele19

    Ne dersiniz beyler olur mu böyle birşey?pasaport olduktan sonra sabah otobüsle sınır kapısına ulaşıp yunanistana yaya olarak girip yine aynı gün Türkiye ye geri dönsem ve akşama kadar istanbula dönmüş olurum.sonra uygun fiyatla yurtdışından gelme bir telefona kendi üzerime kayıt alırım bu sıkıtı da burda biter?

    Pasaportunuz hazirsa neden olmasin .. Ama giden biri varsa oncelikle bir arastirin derim .. Vede 2 telefon getirin birini satip masraflari kurtarabilirsiniz?.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunanistanda telefon fiyatlarını tam olarak bilmiyorum uygun olmayabilir belki öncelikli amaç pasaporta kayıt hakkı ama fiyatlarıda araştırmak lazım
  • Hocam o kadar uğraşacağına 120-130 liraya pasaport hakkı al birinden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kafele19

    yunanistanda telefon fiyatlarını tam olarak bilmiyorum uygun olmayabilir belki öncelikli amaç pasaporta kayıt hakkı ama fiyatlarıda araştırmak lazım

    Ben bugun forumda kutusu acilmamis 950 TL ye ip5 gordum, tabi hicbiseyi yapilmamis.. Belki daha ucuz olani bile vardir.. Ama yunanistanda fiyatlar uygunsa en iyisi 5S alip satmak dedigim gibi hem masraflari kurtarir hatta kar bile dersin!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.