Şimdi Ara

NOTE 2 Çekmiyor Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle ön bilgi vereyim. Telefonum telpa garantilidir. 2.el almıştım. Sorunsuz kullanıyordum. Geçen ekran gitti. 440 lira bayıldım servise. Servisden aldım telefonu. Madem garanti kapsamına almıyorlar dedim. Arkadaşın skypedan anlatmasıyla root attım. Odin ile. Öncesinde güncelleme vardı ama onu yaptım sonra root attım. Sorunsuz bir şekilde işlemler bitti. Sonra sim kartı taktım baktım çekmiyor. Sim kartı değiştirmiştim. Önce problem sim de sandım. Tam turkcell e gittim bi baktım çekiyor. Sonra eve döndüm çekmiyor. Sonra tekrar gir çık derken farkettim ki telefon az çekiyor. Tamamen bir çekmeme problemi yok ancak az çekme problemi var. Ancak çoğu zaman çekmiyor. Bahçelievler 7nci caddede kafede otururken çekmiyor düşünün yani :)

    Ana bant sürümüm n7100xxdmf1 yapım numaramın sonu N7100xxdmf3 acaba bunla ilgili birşey olabilir mi ? İmei fln problemsiz gözüküyor. Ne yapabilirim ve nasıl yaparım pek anlamıyorum bu telefon işinden ve androidden teşekkürler...







  • yok mu arkadaşlar bilen eden ?
  • ekranı takarken gsm anten soketini iyi oturtmamış olabilirler servisle konuş.ekran değişimi yapılırken herşey sökülüp tekrar takılıyor.
  • Servisi aradım fabrika ayarların döndürün sonra tekrar arayın bizi fln dedi. Fabrika ayarlarına aldım bir değişiklik yok. Bu servis adam akıllı bir servis değil ki. Ekranım gittiğinde de hiç yardımcı olmamışlardı zaten. Götürsem yine para ister bunlar adım gibi eminim.
  • buradaki arkadaşla sorununuz aynı sanırım.

    http://forum.donanimhaber.com/m_81766247/f_//tm.htm#81766418
  • Telefonu ankara servise bıraktım. Muhtemelen balıkesir servis hatası. Adamlar ekranı değiştirdiler. Görevli kadın bi baktı. Bu ne kendiniz mi değiştirdiniz ekranı dedi :D Dedim yooo adamlar bu nasıl işçilik falan dedi. Yarın bilgi verecekler ben de sizinle paylaşırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.