Şimdi Ara

pes 14 te lig / takım oluşturma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yeni pes 14 te takımları karıştırıp bir lig yapabiliyormuyuz. ? yani milan ı seçip karşısına 19karma takım daha ekleyip bir lig kurup oyun açabiliyormuyuz?önceki serilerde böyle bi sıkıntı vardı diye hatırlıyorum. sırf bu yüzden çok kısa süre oynayıp kaldırmıştım oyunu.nette bu konuda hiçbir bilgi göremedim.



  • arkadaşlar, 19 kişi okumuş bir kişi dahi yazmamış, okuyanlar içinde oynayan olmamasından mı acaba, soru mu anlaşılamamış sizce . nedir yani. ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedoman34

    arkadaşlar, 19 kişi okumuş bir kişi dahi yazmamış, okuyanlar içinde oynayan olmamasından mı acaba, soru mu anlaşılamamış sizce . nedir yani. ?



    oluyor kardeşim şöyle ki düzenleme menüsünden lig yapsına giriyosun burda tüm liglerin takımlarını karıştırıp ortaya istediğin tarz bir lig oluşturabilirsin.mesela master ligde peu pla pas diye 3 tane lig var buralarda fake takımlar var bunların yerine diğe takımları seçip yerlerini değiştirirsin ve tüm takımlar bir araya gelmiş olur.örnek ben diğer avrupa takımları mensündeki tüm takımları peu ligine attım master ligde görünsün diye çünkü bunu yapmadığında diğer avrupa takımları bölümdeki klüpler gözükmüyor oyunda takımları birinden diğerine aktardım böylece diğer avrupa takımlarının hepsinin bulundğu bir lig oluşmuş oldu gs da orada olduğu için gs yı seçtiğimde direk o ligde oynamaya başlıyosun.




  • eyw çok sagolasın sende olmasan bakan olmayacak .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.