Şimdi Ara

BRC'yi söktüm OMWL taktım motor arıza lambası yandı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçmiş günlerdeki mesajımda lpk ve yakıt sarfiyatı konusunu tartışmıştık. En sonunda önceki aracımda "ziyadesi" ile memnun olduğum OMWL sıralı sistemi aracıma taktırdım. Aracımla lpg ile 500 km civarında yol yaptım. Sonra her zaman lpg aldığım bir ALPET istasyonundan değil Petrol Ofisinden lpg aldım ve 60 - 70 km lpg ile gittim. Sonrasında gece işten gelirken lpg de iken araç "motor arıza lambası" yaktı....Aracı stop edip tekrar çalıştırdı isem de bir işe yaramadı. ...... Yetkili Servise götürdüm ( tabi brc den omwl ye geçtiğimi bilmiyorlar...bilirlerse muhtemelen garanti dışı sayacaklar ) lpg takdırdığım yere götürmemi istediler. Oraya götürdüm ve basit bir ecu ayarı ile motor arıza lambasını söndürdüler....fakat bana lpg aldığım yeri değiştirmemin buna sebep olabileceğini belirttiler ama bana pek inandırıcı gelmedi. Çünkü ben uzun yola çıktığımda sonuçta farklı farklı istasyonlardan yakıt alacağım ayrıca değiştirdiğim yakıtla sonuçta 70 km yol yaptıktan sonra bu arıza oldu dedim se de fikirlerinde ısrar ettiler...sonuçta arıza lambası söndürüldü....acaba arıza lambasını söndürmek için aracı performansı düşücek şekilde mi ayarladılar yoksa yakıt sarfiyatı artacak şekilde mi ayarladılar onu bilemiyorum. Sizce bu konularda bir sıkıntı olur mu....yoksa BRC'nin ahını mı aldık :)







  • Bu arada aracım 2012 model Honda Civic... 26600 km'de...
  • yazıyı okuyunca satmış olduğum lpg li aracımla çektiğim çileler aklıma geldi nefesim daraldı, ben bir balkona çıkıyım
  • Hocam bana aracım fabrikasyon brc Lpgli aracımdan brcyi söküp başka bir kit taktım demeyin hem de garantiye rağmen. Eğer doğru anladıysam son zamanlarda gördüğüm en cesur adamsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubelhizb -- 23 Eylül 2013; 20:10:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de BRC'yi söktürmeden PO'dan aldım. Sonuç arıza ışığı yandı. Altığım lpg ortalaması her zaman aldığım ortalamanın 0.5lt üstü idi. Özetle kalitesiz yakıt ışık yakar o yüzden bildiğiniz yerden almaya devam edin.
  • sakaryada mı taktırdınız lpgyi? sakaryada omvl takan 2 yer var,ben de omvl taktırmıştım (firma adını vermeyim) ve arıza lambası yaktı. söndüremiyolarda. artık böyle kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sercelik

    Hocam bana aracım fabrikasyon brc Lpgli aracımdan brcyi söküp başka bir kit taktım demeyin hem de garantiye rağmen. Eğer doğru anladıysam son zamanlarda gördüğüm en cesur adamsınız

    Arkadaşın da dediği gibi harbiden orijinal lpg yi söküp başka marka mı taktırdınız ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.