Şimdi Ara

Sony Xperia S Sim kart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese hayırlı günler. Xperia S marka telefonumda özellikle geceleri sim kart yok hatası ile karşılaşmaktayım. Günlük hayatta çok nadir meydana gelmekle birlikte geceleri istisnasız arka arkaya 2-3 belki 6-7 kere bu sorunla karşılaşıyorum, telefonu açıp kapatınca bazen düzeliyor bazen hata devam ediyor. Sim karttan olduğunu düşünmüyorum önceki telefonumda gayet güzel çalışıyor S'te hata verdiği zaman. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim



  • Aynı şey dönem dönem bende de oluyor. Sim kartı kırdırdığım için olduğunu düşünüyorum ben, yeni micro sim kart çıkarmak yerine kestirmiştim bi avea bayisinde. Belki de kronik bi problemdir ama çoğu kişide böyleyse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imjustone

    Aynı şey dönem dönem bende de oluyor. Sim kartı kırdırdığım için olduğunu düşünüyorum ben, yeni micro sim kart çıkarmak yerine kestirmiştim bi avea bayisinde. Belki de kronik bi problemdir ama çoğu kişide böyleyse.

    Öyleyse eğer gidip micro sim kart çıkarttırıp denemek lazım
  • Selam;

    Xperia s telefonumda simlock yok öncelikle bunu belirteyim.
    Gün içinde bazen sim kart yok uyarısı alıyordum. Telefonumu 2 ay kadar kullanmadım ve tekrar kullanmak istediğimde hiçbir sim kartı görmüyor. flashtool ile yazılım attım defalarca ama yine değişen birsey olmadı. Cihazım rootlu değil, root ta yapmadım. bu sorunu nasıl düzeltirim acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.