Şimdi Ara

salih ve alper artık takımda oynamalıdır.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • elazığ maçında bir kez daha şahit olduk. yok arkadaş 5 sezondur bizde bir insan bu kadar mı kendini düşünür. hangi futbolcudan bahsettiğimi anladınız. her oyundan çıkışı afra tavra, sürekli tavır koyuyor. fenerbahçe değilde sanki anadolu takımında oynuyor. meireles desen yaptığı çirkeflikler,sakatlıklar seçtiği maçların haddi hesabı yok.

    alper ve salih oyuna girdi. ikiside koşuyor, kovalıyor emek sarfediyor. ikisininde maç seçme lüksü yok. kötü oynama lüksü yok. ikinci yarının başlarında kötü gitmeye başlarken içimden inşallah salih veya alper'i almaz diye dua ettim. ikiside oyuna girince domino etkisi yarattı. selçuk şahin gibi 5 metre pas atamayan adan bile alper'den daha çok ilk 11'de başladı. böyle saçmalık olamaz.

    zaten ligde bir amacımız yok, olaki şampiyonluğu kaybettiğimiz zaman ben 30'lu yaşlardaki futbolcuyu izlemem diyen insanları da kaybetmeyelim. genç futbolcuları izlemek isteyen, bir sonraki maçı merakla bekleyen küsmüş taraftarımızı kazanalım. 3 senedir burnundan geliyor taraftarın. bari bunu yapalım artık.



  • Salihi pek göremedim. Geçen sene salih odaklı oyun oynayınca ön plana çıkıyodu ama sonradan girince pek dahil olamıyo oyuna. Ama niyeyse ilerde alex tarzı bi oyuncu olacak gibi geliyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 mayısta yan yana oynabilecek şekilde kulüp plan programını yapmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersun hoca oyunkurucu mevkinde oynatıyor Salihi 10 numara oynaması lazım etkili olabilmesi için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.